Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Lucescu: "Galatasaray, Emre Akbaba ve Ömer Bayram'ı aldı. Umut ediyorum ki sürekli oynarlar ve diğer takımlar da bu örneği takip eder."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala sorunun teknik adamda olduğunu düşünüyoruz!!!
Son 15 senede gelmeyen hoca kalmadı be. Luce gidince sorunlar tamamen çözülecek mi sanıyorsunuz?
Isi gücü yabanci kuralini elestirmek olan,elimde oyuncu yok diye aglayan,gecis dönemi diye zirlayan luce gidince sorunlar cözülecek evet
Sorunlar çözülmese bile daha büyük sorunalarımızın çıkmasının önü kesilir ve gereksiz polemikler biter diye umuyorum.
Beyler biz ayrica 2000 den itibaren hic bu kadar kötü degildik,avci dönemi dahil
Arnavutluk seviyesinde degildik,o seviyelere geldik hatta hazirlik macinda arnavutluga karsi kaybettik
Malta maci var akla gelenBeyler biz ayrica 2000 den itibaren hic bu kadar kötü degildik,avci dönemi dahil
Arnavutluk seviyesinde degildik,o seviyelere geldik hatta hazirlik macinda arnavutluga karsi kaybettik
haha. 15 senedir futbolu takip ediyorum hep aynı şeyler. Ersun gidince düzeliriz,Terim gidince düzeliriz,Hiddink gidince düzeliriz,Avcı gidince düzeliriz..
Daha geçen sene Terim kovulunca bazıları "Türk futbolunu kurtaran adam" diye malum şahsın heykelini dikti.
Yerine kim gelirse ona da aynısı denecek. Luce müthiş biri değil ama bu durumdan en az sorumlu olan kişi.
haha. 15 senedir futbolu takip ediyorum hep aynı şeyler. Ersun gidince düzeliriz,Terim gidince düzeliriz,Hiddink gidince düzeliriz,Avcı gidince düzeliriz..
Daha geçen sene Terim kovulunca bazıları "Türk futbolunu kurtaran adam" diye malum şahsın heykelini dikti.
Yerine kim gelirse ona da aynısı denecek. Luce müthiş biri değil ama bu durumdan en az sorumlu olan kişi.
Ya vallahi kusura bakma da ne kadar saçma yorumların var insan inanamıyor ya. Adam Serdar kulübünde oynamıyor diyor sakatlığı olmadığı her zaman herif oynadı bizde, şu anda da sakat olduğu için oynayamadı yine. Bizim 1.stoperimiz herif. Adamın bundan haberi bile yok, bizim takımdaki oyuncuyu bile takip etmekten aciz adam anadolu kulüplerindeki türkleri takip eder mi 2 dakika düşün. En az suçlu Luce demişsin, bundan bile haberi olmayan adamın hiçbir bok takip etmediğini görmek için müneccim olmaya gerek yok heralde.