Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ne ehveni șeri Uğur, buna düpedüz götün başın ayrı oynuyor denir. Daha dün yahu dün, bir hafta değil, bir ay değil, bir yıl değil.ehveni şer nedir???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ehveni șeri Uğur, buna düpedüz götün başın ayrı oynuyor denir. Daha dün yahu dün, bir hafta değil, bir ay değil, bir yıl değil.ehveni şer nedir???
Alıntılandığın postun neresinde dini bir şey var? ???Sen neden devamlı ağzından dini kelimeleri düşürmeyip üçüncü kişilerin hakkında edepsizce konuşuyorsun?
O genel tutumun ile alakalı. Devamlı dini kelimeler kullanıyorsun ama ağzından milletin hayatı ile ilgili edepsizce kelimeleri de eksik etmiyorsun. Bunun dinimizce günah olduğunu sana kimse öğretmedi mi?Alıntılandığın postun neresinde dini bir şey var? ???
İdari yönetimi tarihin en kötüsüydü sportif ise vasat hadş en fazla ehveni şer olsun kötünün iyisi anladın mı? Argo kullanmayalım seninle öyle postlaşmıyoruzNe ehveni șeri Uğur, buna düpedüz götün basın ayrı oynuyor denir. Daha dün yahu dün, bir hafta değil, bir ay değil, bir yıl değil.
Bu bir kara lekedir...Galatasaray başkanı olacak adam 60 yaşında kulübe üye olmaz istediğiniz kadar retorik yapın rezillik diz boyu
Evet benim de dikkatimi çekti bilmediği şeyler hakkında atıp tutuyor sonra magazinsel falan diyor düpe düz iftira bu kendisini tanımıyorum ama dindarım diyorsa burdan kendisine bu ne yaman çelişki diyorum.O genel tutumun ile alakalı. Devamlı dini kelimeler kullanıyorsun ama ağzından milletin hayatı ile ilgili edepsizce kelimeleri de eksik etmiyorsun. Bunun dinimizce günah olduğunu sana kimse öğretmedi mi?
Milletin değil sonuçta video-haber-küpür kaynaklı ispatlı iftira olmayan gerçeklerden bahsediyorum ve dediğim gibi milletin değil galatasaray makamını gaspetmeye çalışan bir playboyun...Burası galatasaray git bejekenin başına karı kız peşinde koşacaksan diyorumO genel tutumun ile alakalı. Devamlı dini kelimeler kullanıyorsun ama ağzından milletin hayatı ile ilgili edepsizce kelimeleri de eksik etmiyorsun. Bunun dinimizce günah olduğunu sana kimse öğretmedi mi?
Yahu senin ettiğin lafların yanında benim taşı gediğine oturtmak için kullandığım argo kelimeler hafif kalır. Rezil kelimesi ile vasat, kötünün iyisi kelimesinin arasında bayağa bir fark var. Bir kez daha ortaya attığın bir fikrin arkasında duramadın.İdari yönetimi tarihin en kötüsüydü sportif ise vasat hadş en fazla ehveni şer olsun kötünün iyisi anladın mı? Argo kullanmayalım seninle öyle postlaşmıyoruz
Yahu sen sadece Ünal Aysal için değil ki, bir çok kişi için edepsizce laflar ediyorsun. Bunlar Gazetelerde yazılsa bile orada senin kullandığın edepsizce dil ile yazılmıyor ki.Milletin değil sonuçta video-haber-küpür kaynaklı ispatlı iftira olmayan gerçeklerden bahsediyorum ve dediğim gibi milletin değil galatasaray makamını gaspetmeye çalışan bir playboyun...Burası galatasaray git bejekenin başına karı kız peşinde koşacaksan diyorum
yine algı kasıyorsunuz kadın değil gelin diyordum ben ikisinin arasındaki farkı bilmiyor musun? dursunu övmedim hiçbir postta sadece mali açıdan ünal aysaldan fersah fersah üstündü diyorum ki bunu "camiadan duyumlar" başlığına ilk günden beri yazıyorum...yeni değil...Senin icin kara leke olabilir, tamamen senin algina bagli.
Yukarida Mehmet abi de demis, Dursunu öven birisinin Aysal'a her firsatta laf atmaya hakki yok.
Adamin özel hayatindan vuruyorsunuz bir de, ezikliktir bu. Bunu da senin gibi "su ülkeye gidin orada böyle kadin bulursunuz" diye tavsiyelerde bulunan bir mahlukat yapiyor ya orasi da ayri bir komedi.
tamam iyi daldın yine
Kim mesela? arda turan, caner erkin, ali koç filandır...Hatırladıklarım bunlar...ki hepsi ahlaksız ne yapalım yani??? yalan mı söyleyelim...Yahu sen sadece Ünal Aysal için değil ki, bir çok kişi için edepsizce laflar ediyorsun. Bunlar Gazetelerde yazılsa bile orada senin kullandığın edepsizce dil ile yazılmıyor ki.
Yahu senin ettiğin lafların yanında benim taşı gediğine oturtmak için kullandığım argo kelimeler hafif kalır. Rezil kelimesi ile vasat, kötünün iyisi kelimesinin arasında bayağa bir fark var. Bir kez daha ortaya attığın bir fikrin arkasında duramadın.
Daha elini öpmedimi sn sefirimAbicim sende her konuda salliyorsun. Millet kanitlari yuzune vurdugunda da donuyorsun.
Kabul et iste burasi ne sozluge nede aksiklopiye benzer, buranin seviyesi baskadir..
Anladin mi? Hem dur bakim sen..
Yaklas yaklas.
Ah be ugurcum.
Sen benim elimi yine opmemissin..![]()
Isim vererek edepsiz olduğun gerçeği değişmeyecek ki. Üstelik devamlı dindar izlenimi vermeye çalışan bir edepsiz.Kim mesela? arda turan, caner erkin, ali koç filandır...Hatırladıklarım bunlar...ki hepsi ahlaksız ne yapalım yani??? yalan mı söyleyelim...
Beklemekteyiz.Daha elini öpmedimi sn sefirim
yine algı kasıyorsunuz kadın değil gelin diyordum ben ikisinin arasındaki farkı bilmiyor musun? dursunu övmedim hiçbir postta sadece mali açıdan ünal aysaldan fersah fersah üstündü diyorum ki bunu "camiadan duyumlar" başlığına ilk günden beri yazıyorum...yeni değil...
Lafımın arkasındayım. Dün sportif olarak o kadar da kötü değil diyenin, bugün rezil diyenin, yine bugün iyinin kötüsü vasat diyenin götü başı ayrı oynuyordur. Söylediğinin arkasında duramayana sokak dili ile böyle denir.onu kastetmedim bilmem ne bilmem ne oynuyor diyorsun ya