Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Ne ehveni șeri Uğur, buna düpedüz götün basın ayrı oynuyor denir. Daha dün yahu dün, bir hafta değil, bir ay değil, bir yıl değil.
İdari yönetimi tarihin en kötüsüydü sportif ise vasat hadş en fazla ehveni şer olsun kötünün iyisi anladın mı? Argo kullanmayalım seninle öyle postlaşmıyoruz

Bu bir kara lekedir...Galatasaray başkanı olacak adam 60 yaşında kulübe üye olmaz istediğiniz kadar retorik yapın rezillik diz boyu

Senin icin kara leke olabilir, tamamen senin algina bagli.

Yukarida Mehmet abi de demis, Dursunu öven birisinin Aysal'a her firsatta laf atmaya hakki yok.

Isin aci tarafi adamin özel hayatindan vuruyorsunuz bir de, ezikliktir bu. Bunu da senin gibi "su ülkeye gidin orada böyle kadin söyle kadin bulursunuz" diye tavsiyelerde bulunan bir mahlukat yapiyor ya orasi da ayri bir komedi.

O genel tutumun ile alakalı. Devamlı dini kelimeler kullanıyorsun ama ağzından milletin hayatı ile ilgili edepsizce kelimeleri de eksik etmiyorsun. Bunun dinimizce günah olduğunu sana kimse öğretmedi mi?
Evet benim de dikkatimi çekti bilmediği şeyler hakkında atıp tutuyor sonra magazinsel falan diyor düpe düz iftira bu kendisini tanımıyorum ama dindarım diyorsa burdan kendisine bu ne yaman çelişki diyorum.

O genel tutumun ile alakalı. Devamlı dini kelimeler kullanıyorsun ama ağzından milletin hayatı ile ilgili edepsizce kelimeleri de eksik etmiyorsun. Bunun dinimizce günah olduğunu sana kimse öğretmedi mi?
Milletin değil sonuçta video-haber-küpür kaynaklı ispatlı iftira olmayan gerçeklerden bahsediyorum ve dediğim gibi milletin değil galatasaray makamını gaspetmeye çalışan bir playboyun...Burası galatasaray git bejekenin başına karı kız peşinde koşacaksan diyorum

İdari yönetimi tarihin en kötüsüydü sportif ise vasat hadş en fazla ehveni şer olsun kötünün iyisi anladın mı? Argo kullanmayalım seninle öyle postlaşmıyoruz
Yahu senin ettiğin lafların yanında benim taşı gediğine oturtmak için kullandığım argo kelimeler hafif kalır. Rezil kelimesi ile vasat, kötünün iyisi kelimesinin arasında bayağa bir fark var. Bir kez daha ortaya attığın bir fikrin arkasında duramadın.

Milletin değil sonuçta video-haber-küpür kaynaklı ispatlı iftira olmayan gerçeklerden bahsediyorum ve dediğim gibi milletin değil galatasaray makamını gaspetmeye çalışan bir playboyun...Burası galatasaray git bejekenin başına karı kız peşinde koşacaksan diyorum
Yahu sen sadece Ünal Aysal için değil ki, bir çok kişi için edepsizce laflar ediyorsun. Bunlar Gazetelerde yazılsa bile orada senin kullandığın edepsizce dil ile yazılmıyor ki.

Senin icin kara leke olabilir, tamamen senin algina bagli.

Yukarida Mehmet abi de demis, Dursunu öven birisinin Aysal'a her firsatta laf atmaya hakki yok.

Adamin özel hayatindan vuruyorsunuz bir de, ezikliktir bu. Bunu da senin gibi "su ülkeye gidin orada böyle kadin bulursunuz" diye tavsiyelerde bulunan bir mahlukat yapiyor ya orasi da ayri bir komedi.
yine algı kasıyorsunuz kadın değil gelin diyordum ben ikisinin arasındaki farkı bilmiyor musun? dursunu övmedim hiçbir postta sadece mali açıdan ünal aysaldan fersah fersah üstündü diyorum ki bunu "camiadan duyumlar" başlığına ilk günden beri yazıyorum...yeni değil...

tamam iyi daldın yine

Abicim sende her konuda salliyorsun. Millet kanitlari yuzune vurdugunda da donuyorsun.

Kabul et iste burasi ne sozluge nede aksiklopiye benzer, buranin seviyesi baskadir..

Anladin mi? Hem dur bakim sen..

Yaklas yaklas.

Ah be ugurcum.

Sen benim elimi yine opmemissin..:mad:

Yahu sen sadece Ünal Aysal için değil ki, bir çok kişi için edepsizce laflar ediyorsun. Bunlar Gazetelerde yazılsa bile orada senin kullandığın edepsizce dil ile yazılmıyor ki.
Kim mesela? arda turan, caner erkin, ali koç filandır...Hatırladıklarım bunlar...ki hepsi ahlaksız ne yapalım yani??? yalan mı söyleyelim...

Yoo bayağa bayağa Dursunu övdün. O yazdıkların da başka bir Başkan ile karşılaştırma yapmadan, sözde Dursunun neleri iyi yaptığını yazdın.

onu kastetmedim bilmem ne bilmem ne oynuyor diyorsun ya
Yahu senin ettiğin lafların yanında benim taşı gediğine oturtmak için kullandığım argo kelimeler hafif kalır. Rezil kelimesi ile vasat, kötünün iyisi kelimesinin arasında bayağa bir fark var. Bir kez daha ortaya attığın bir fikrin arkasında duramadın.

Abicim sende her konuda salliyorsun. Millet kanitlari yuzune vurdugunda da donuyorsun.

Kabul et iste burasi ne sozluge nede aksiklopiye benzer, buranin seviyesi baskadir..

Anladin mi? Hem dur bakim sen..

Yaklas yaklas.

Ah be ugurcum.

Sen benim elimi yine opmemissin..:mad:
Daha elini öpmedimi sn sefirim

Kim mesela? arda turan, caner erkin, ali koç filandır...Hatırladıklarım bunlar...ki hepsi ahlaksız ne yapalım yani??? yalan mı söyleyelim...
Isim vererek edepsiz olduğun gerçeği değişmeyecek ki. Üstelik devamlı dindar izlenimi vermeye çalışan bir edepsiz.

yine algı kasıyorsunuz kadın değil gelin diyordum ben ikisinin arasındaki farkı bilmiyor musun? dursunu övmedim hiçbir postta sadece mali açıdan ünal aysaldan fersah fersah üstündü diyorum ki bunu "camiadan duyumlar" başlığına ilk günden beri yazıyorum...yeni değil...

Hala yalan söylüyorsun Dursun'u övmedim diyorsun.

Dursun mali acidan basariliydi demek övmek olmuyor mu. Senin iyice gözün dönmüs nefretten ne diyeyim ki.

Banane camiadan duyumlar konusunda yazdigindan, insan uzun uzun yazinca yazinin icerigi dogru olmuyor. Ki bu ilk de degil, kac defa yalan bilgileri süsleyerek dogruymus gibi empoze etmeye calistin burada.

Aha yukarida da yine yalan söyledigin ortaya cikti. Adama iftira at, bunu birisi yüzüne vurunca da kivir babam kivir. Yok öyle yagma.

onu kastetmedim bilmem ne bilmem ne oynuyor diyorsun ya
Lafımın arkasındayım. Dün sportif olarak o kadar da kötü değil diyenin, bugün rezil diyenin, yine bugün iyinin kötüsü vasat diyenin götü başı ayrı oynuyordur. Söylediğinin arkasında duramayana sokak dili ile böyle denir.

Geri
Üst Alt