İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.562
- 20
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben şahsen kimseyi cehalet ile suçlamadım onu baştan söyleyeyim tam tersi suçlandığımı bilirim.
Aysal finansal ve yönetimsel olarak hatta ve hatta sportif olarak dahi eleştirilebilir ben bunda bir sakınca görmüyorum. Ünal Aysal sütten çıkmış ak kaşık gibi hatasız yanlışsız bir başkanlık dönemi geçirdi gibi bir iddiaya da sahip değilim. Kendisi tanrı-kral gibi dokunulmaz bir insan da değildir. Özellikle son dönemlerinde hatalar yaptı. Bunları uzun uzun konuştuk tekrar detaya inmenin bir anlamı yok. Benim lafım yok Aysal kulübü batırdı yok Aysal kaçtı gitti gibi sabit fikir fanatikliği yapan entellektüel taraftarlarımızadır. Haddimi aştıysam kusura bakmayın. Bilakis onlar olmasa ne yapardık bu camianın hali ne olurdu kimbilir? Allah başımızdan eksik etmesin.
Ben son olarak müsadenle birkaç soru daha sormak istiyorum;
1 - Madem Aysal kaçıp gidecek bir adamdı da neden çok daha zor şartlarda bu kulübe başkan olmak istedi? (Geldiğinde takım 8. idi ve kadro çöplerle doluydu.)
2 - Aysal'ın elinde arazi yetkileri olduğunu herkes kabul etmiş sonunda evet doğrudur. Bu yetkiler varken kullanıp borcu bitiren başkan olmak varken neden gitmek istemiştir? Son bir görüşlerini planlarını paylaşmak için topladığı genel kurulda birilerinin güdümü ile saygısızlık edilmiş olmasın? (Sonuç olarak Adnan Polat'ın gidişini görmüş ve bundan kendince paye çıkarmış biridir kendisi bana göre.)
3 - Madem kulüp bu riva ve florya peşkeşinden sonra çok iyi duruma gelecek paralar sel olup taşacak maddi olarak refaha ulaşılacak neden başka kimse başkanlığa aday olmuyor? Yolda görsek suratına tükürmeye tenezzül etmeyeceğimiz adamlar kulübü yönettiklerini iddia ederken hatta tv kanallarında kucak muhabbeti yaparken neden Ünal Aysal dışında kimse ses çıkarmıyor?
4 - Şu son 2-3 aydır birileri bir şey yapsın ses çıkarsın muhalefet etsin demiyor muydu bu taraftar? Ne oldu şimdi? Aysal ses çıkarınca neden bazılarına bu kadar dert oldu?
Ben soruların cevabı olarak kulüp bilanço tablosu görmek istemiyorum. Kıvırmadan adam akıllı cevaplar verilsin istiyorum. Şu ana kadar ya cevap alamadım ya da son derece entellektüel cevaplar alıp dünyanın varlığını sorguladım.
Neyse işte yazmayacaktım da gene yazmış olduk sağlık olsun.
90'a / GALATASARAY, FENERBAHCE bEŞİKTAŞ yorumları 25 ocak 2017 - YouTube
01:03:45 ten itibaren uluc u dinleyin
aysal ,dursun ,kongre , levent ,yalmana salvolar, ama hakkaten salvolar
Kendisinin olduğu dönemde yabancı sınırı olmasaydı Sabri,Tarık,Salih gibilere muhtaç kalmayacaktık.Drogba,Sneijder ayarında belki bir tık altı bir çok futbolcu formamızı giyecekti ama ödlekler lige hegemonya kurmamıza izin vermedi işte.
ismail bu son editi "hadi normal uye yazdi neyse de KONGRE uyesi de yazdigina gore daha ne konusursunuz gafilce ..." diye okuyabilir miyim ?