Ünal Aysal: "Taraftar benim gönlümdedir, seslerine kulak vermeliyim"

whatever-smiley.png

Nedense Aysal haklı eleştirilince bazı Aysalcı dostların tek argümanı ama dursun daha kötü oluyor. :)

Donk 2,5 milyon , sifir katki (arti senelik ucretleri)
Cavanda sanirim 2 milyon , sifir katki (arti senelik ucretleri)
Sigthorsson 1,2 milyon , sifir katki
Rodrigues 3,5 milyon ve senelik ucretleri
S.Aziz 4 milyon ve senelik ucretleri (katki ? , surekli sakat)
Eren 4 milyon ve senelik ucretleri (saman alevi)
Ahmet calik 2,5 milyon ve senelik ucretler
Podolski 3,5 milyon ve senelik ucretler
Tolga cigerci 3 milyon ve senelik ucretler
Carole 1,5 milyon ve senelik ucretler

Bir de Josue misali kiraliklar ...

Aklima gelenler bunlar . GS nin mali tablosu acisindan aysali benim kadar elestiren birinin , yine mali yapiyla ilgili tedbir on goren mevcut yonetim icin yukaridaki hamlelerden sonra olumlu dusunmesi soz konusu olabilir mi ? Biz geri zekali miyiz , gormuyor muyuz ?

Yukaridaki bonservisleri ve imza aninda kesinlik kazanan gelecege yonelik taahtleri topladigin zaman , 150-200 milyon lira arasi para eder ve karsiliginda alinmis hic bir basari yok , bu adamlarin da mucize yaratacagi gibi bir umut da yok.

Bu goruntunun , oynamadan giden 4,5 milyonluk hayrovic , 4,75 lik tarik ve tonla benzer yabanci cop oyuncunun durumundan pek farki yok , 3,5 senede aysalin yaptigi sacma transferleri toplarsan sene gunluk sacmalama bedeli diye bir birim belirlersen , dursunun gunluk rasyosu da aysal la ayni cikar cunku suresi daha kisa haliyle yaptigi sacmaliklar SIMDILIK daha az

GS Old (School) Boys

gecelim aga
ereni falan herkes dillerken daha durun dedik
joru hala kollayanlarla falan mucadele ediyoruz
homoca seyler soyleyip forumun isleyisini aksettirmeye calismayin

Ben şahsen kimseyi cehalet ile suçlamadım onu baştan söyleyeyim tam tersi suçlandığımı bilirim.

Aysal finansal ve yönetimsel olarak hatta ve hatta sportif olarak dahi eleştirilebilir ben bunda bir sakınca görmüyorum. Ünal Aysal sütten çıkmış ak kaşık gibi hatasız yanlışsız bir başkanlık dönemi geçirdi gibi bir iddiaya da sahip değilim. Kendisi tanrı-kral gibi dokunulmaz bir insan da değildir. Özellikle son dönemlerinde hatalar yaptı. Bunları uzun uzun konuştuk tekrar detaya inmenin bir anlamı yok. Benim lafım yok Aysal kulübü batırdı yok Aysal kaçtı gitti gibi sabit fikir fanatikliği yapan entellektüel taraftarlarımızadır. Haddimi aştıysam kusura bakmayın. Bilakis onlar olmasa ne yapardık bu camianın hali ne olurdu kimbilir? Allah başımızdan eksik etmesin.

Ben son olarak müsadenle birkaç soru daha sormak istiyorum;

1 - Madem Aysal kaçıp gidecek bir adamdı da neden çok daha zor şartlarda bu kulübe başkan olmak istedi? (Geldiğinde takım 8. idi ve kadro çöplerle doluydu.)

2 - Aysal'ın elinde arazi yetkileri olduğunu herkes kabul etmiş sonunda evet doğrudur. Bu yetkiler varken kullanıp borcu bitiren başkan olmak varken neden gitmek istemiştir? Son bir görüşlerini planlarını paylaşmak için topladığı genel kurulda birilerinin güdümü ile saygısızlık edilmiş olmasın? (Sonuç olarak Adnan Polat'ın gidişini görmüş ve bundan kendince paye çıkarmış biridir kendisi bana göre.)

3 - Madem kulüp bu riva ve florya peşkeşinden sonra çok iyi duruma gelecek paralar sel olup taşacak maddi olarak refaha ulaşılacak neden başka kimse başkanlığa aday olmuyor? Yolda görsek suratına tükürmeye tenezzül etmeyeceğimiz adamlar kulübü yönettiklerini iddia ederken hatta tv kanallarında kucak muhabbeti yaparken neden Ünal Aysal dışında kimse ses çıkarmıyor?

4 - Şu son 2-3 aydır birileri bir şey yapsın ses çıkarsın muhalefet etsin demiyor muydu bu taraftar? Ne oldu şimdi? Aysal ses çıkarınca neden bazılarına bu kadar dert oldu?

Ben soruların cevabı olarak kulüp bilanço tablosu görmek istemiyorum. Kıvırmadan adam akıllı cevaplar verilsin istiyorum. Şu ana kadar ya cevap alamadım ya da son derece entellektüel cevaplar alıp dünyanın varlığını sorguladım.

Neyse işte yazmayacaktım da gene yazmış olduk sağlık olsun.

Üşenip de yazmadığım herşeyi yazmışsın eline sağlık.

Dün de yazdım yine yazıyorum: Başkanı Dursun olup Aysalı beğenmeyen/istemeyen taraftara Ciguli yakışır.

Kongredeki herkesin benim zekamda olmasini beklemek , ayni keskinligi ,ayni kapasiteyi ,ayni cikarim ve dogru tesbitleri yapmalarini ummak herhalde ki mumkun degil

13 bin kisinin cogunlugu zaten gelmiyor , gelenlerin icinden bana yakin 5-10 kisi ya cikar ya cikmaz , esit zaten cikamaz , size elli bin kere mustesna bir kisi oldugumu izah etmeye calistigimda , ego ve simariklikla suclaniyorum , anlamak zul geliyor.

Diger yandan ben de cok tembel adamim , evet tesbitlerim yuksek isabetlidir , kavramsal dusunce yapim gelismistir fakat elimi sicak sudan soguk suya sokup sorumluluk almayi sevmem

maca gider donarim , usenmem , kongreye gider dinlerim zamanima acimam , ama bana bir gorev al de , buz gibi sogurum kacarim .

keyif adamiyim cunku

Futbol zekanın yerlerde surundugu kesin, Hamit ve Sabri ile sozlesme uzatilmasini deliler gibi savundugunu hatırlıyorum. Tarih affetmeyecek seni.

Hamit zaten alacagi paraya bir sene daha bedava veya mac basina oynayacaksa kalsin dedim , cunku selcuk un oynamayip korelmesi ve gitme ihtimali bile hamit e 1 sezon katlanmayi mazur gosteriyordu . birine zaten odenecek borcumuz vardi , o para odenecek , ve mevkisi selcukla ayni .. selcuk nefretim unludur

sabriye gelince ,sabri kalsin demedim , fakat sabrinin kalmasina itiraz siddetim az oldu zira aysal , yarsuvat veya dursun , hatta polat ve canaydin donemlerinde , bu adamin yerine alinanlar katiyen eboue haric duzenli bir sekilde oynamadilar

ve sabri surekli oynayacaksa , yerine alinanlarin veysel , salih ,cavanda basta olmak uzere tek etkisi bizi daha cok borclandirmak oluyor .. bu mevzuda hatali bir soz soyledigimi dusunmuyorum

Gundemi bilincli sekilde takip edipte bunun bir hain olmadigini gormek kör olmaktan öte bisey

Kendisinin olduğu dönemde yabancı sınırı olmasaydı Sabri,Tarık,Salih gibilere muhtaç kalmayacaktık.Drogba,Sneijder ayarında belki bir tık altı bir çok futbolcu formamızı giyecekti ama ödlekler lige hegemonya kurmamıza izin vermedi işte.

Kendisinin olduğu dönemde yabancı sınırı olmasaydı Hajrovic Ontivero Pandev Dzemaili Burdisso gibilere muhtaç kalmayacaktık : )

Yabanci kisitlamasi varken para pandev ,cemali, ontivero, hayrovic ,burdisso ya mi verilir ?

Neden bu 5 adami almak yerine 1 tane 2 tane iyisinden alinmadi mesela ?

Kendisinin olduğu dönemde yabancı sınırı olmasaydı Sabri,Tarık,Salih gibilere muhtaç kalmayacaktık.Drogba,Sneijder ayarında belki bir tık altı bir çok futbolcu formamızı giyecekti ama ödlekler lige hegemonya kurmamıza izin vermedi işte.

abi boyle seyler yazinca drogba ve sneijderden sonra alinan herifleri yazma ihtiyaci duyuyorum niye yapionuz bunu

3 yonetimin son 5 bonservisli yabanci transferi

Telles Ontivero Hajrovic Cemali Pandev

Rodrigues Cavanda DeJong Linnes Donk

Misimovic Stancu Pino Culio Cana

yani sunlari bilmeyen birine gostersen drogba ve sneijder ayarinda yabanciyi hangisi getirir desen en son aysali isaret eder

YAPMAYIN pls
yapmayin ki cvp vermek zorunda kalmayalim sonra degisik heriflerle muhattap olmayalim

edit

ben msji ehlikeyf yazarken bir kongre uyesi ve bir standart uye ayni seyi yazmis
demek ki bu iddialar gercekten ezber vede duzeltilmeyi hakeden iddialar yani

Son düzenleme:
ismail bu son editi "hadi normal uye yazdi neyse de KONGRE uyesi de yazdigina gore daha ne konusursunuz gafilce ..." diye okuyabilir miyim ?

Geri
Üst Alt