Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Ashwagandhayi 1 hafta denedim, sonra bir iki gün unutunca sanki kesilme sendromu yasadim ve 2-3 günüm sinirli gecti..
risk/reward acisindan yaramaz gibi. Sizin deneyimleriniz nedir

Ve l-carnitin bir Marketing gag, yararli birsey ama yag eritme / kilo verme ile direk alakasi yok

Son düzenleme:
göbekten sıkıldım bıktım ağır diyete girdim.

sıfır şeker sıfır hamur işi
protein ve sebze ağırlıklı beslenme
aralıklı oruç(20-4)
2 günde bir cardio(hiit)
günde 2-3 filtre kahve 2 yeşil çay
plank dumbell row haftada 2 gün,3 set yap.jump squat çalış haftada 2 gün 30 tane yap.göbek,möbek kalmaz.diyet yapıyosan saat 12 de kahve-2 kurabiye.akşam 6 da yemek.6dan sonra kraker ve kuruyemiş atıstır acıkırsan.muz ye mutlaka.gece acıkırsan süt iç ve yanında biskuvi

ballı fındık ezmesi var finduxun saglıklı,onu da tüket

Ashwagandhayi 1 hafta denedim, sonra bir iki gün unutunca sanki kesilme sendromu yasadim ve 2-3 günüm sinirli gecti..

Ve l-carnitin bir Marketing gag, yararli birsey ama yag eritme / kilo verme ile direk alakasi yok
düzenli yürüyüş şart yag yakımı için.eger diyet yapacaksan tavuk göğsü,yagda kızartılmıs.mutlaka tüket,salata ile.yanında ayran.haftada 2 gün tavuk göğsü tüket,diğer gün tonbalık,salata,belki diyet kola.baska bigün mercimek çorbası,yanında 1 dilim ekmek,turp,kuru soğan(dilediğince tuzla ye),diğer gün sade makarna,yoğurt,baska bigün haslanmıs brokoli, ve havuctan olusan bir salata,üzerine yogurt dök,yanında susamlı cubuk kraker

sabah-yumurta,peynir,salata,domates,zeytin hepsini tüketebilirsin.2 dilim kepekli ekmek

öğlen -mandalina,portakal,muz vs

akşam yemeği öncesi fındık,ceviz,kuru üzüm,bademden olusan bi kuruyemiş kasesi

Beni baya rahatlatti ya, stress düsürdü, ama fena uyku yapiyordu

85 kilo ile en ağır kiloma ulaştım. 30 aralıktan beri her gün en az 10km yürüyorum (ortalama 1,5 saat) ve 1000-1250 kalori arası besin alıyorum. 7 günde 2,2 kilo verdik bakalım. Özel katlanır yürüme bandı aldım TV/Netflix vs. zaman uçup geçiyor bu sayede
Youtube Chris Heira Abs workout ları tavsiye ederim belki bir 6 pack yapamadık ama 2 pack oldu çok şükür,

Yaş 45 ama olsun o kadar

Youtube Chris Heira Abs workout ları tavsiye ederim belki bir 6 pack yapamadık ama 2 pack oldu çok şükür,

Yaş 45 ama olsun o kadar
6 pack için egzersiz yanı sıra vücut yağ oranın <10% düşmek gerek iyice belirgin olmaları için. Düğünüm öncesi çok uğraştım belli bir yere kadar başarmıştım ama çok zorlu.

Hayatımda her daim egzersiz yaptım taki evlenene kadar. 4 yılda inişli çıkışlı gidip çöktük, tekrar toparlamaya söz verdim yılbaşı itibariyle, bu sene benim senem inşallah

Değer değişimim 6 haftada böyle oldu
Günlük yürüyüşü bıraktım porsiyonları tama döndürdüm bu sonuçlara göre gelişim var diye düşünüyorum ama hoca görünce pek mutlu olmadı fena değil tatlı falan yemişsin dedi yağ oranıda düşmüş nerden anladı anlamadım

Programı değiştirdi kendi ilave hareketlerimlede vites arttırarak devam edeceğim umarım.

19 Kasım 2022 -&gt; 3 Aralık 2022

Kilo: 68.9 -&gt; 70.6
Bmi: 22.2 -&gt; 22.8
Bmr: 7360 kJ 1759 Kcal -&gt; 7719 kJ 1845 kcal
Fat: %12.5 -&gt; %10.1
Fat Mass: 8.6 Kg -&gt; 7.1 Kg
FFM: 60.3 kg -&gt; 63.5 kg
TWB: 44.1 kg -&gt; 46.5 kg
Visceral Fat Rating: 2 -&gt; 1

Right Leg predicted muscle mass: 10.1 -&gt; 10.5
Left Leg predicted muscle mass: 9.9 -&gt; 10.2
Right Arm predicted muscle mass: 3.2 -&gt; 3.4
Left Arm predicted muscle mass: 3.2 -&gt; 3.4
Trunk predicted muscle mass: 31.2 -&gt; 33.1
Vücut hatları belirginleşti ama zarganalıktan kurtulamadım.
71 kg olabildim zorlayarak , 75-80 bandına yaklaşmak istiyorum daha fazla ağırlığa girebilmek için.

Düzenli protein tozu kullanıyorum 6 seferdir pre workout kullanmaya başladım zerre faydasınıda yan etkisinide görmedim 20 seferlik bi ürün almıştım bitince daha almam

IMG_20230311_175817.webp

+Spora başlayalı 4 ay oldu, 20 gün hastalıktan gidemedim.
Düzenli 2.5-3 ay toz kullanmışımdır.

74 kg oldum güzel üst karın yaptım ama alt bölge kilo ile beraber artıyor erimiyor namıssız bide bacaklara çok ağır giriyorum güzel kas var ama kilo kaynaklı ince sanırım kalın değil maalesef

74 kg oldum güzel üst karın yaptım ama alt bölge kilo ile beraber artıyor erimiyor namıssız bide bacaklara çok ağır giriyorum güzel kas var ama kilo kaynaklı ince sanırım kalın değil maalesef
Alt karın baya zor, bende çok zorlanmıştım. Vücuttaki yağ oranı <10% düşürünce belirginleşmeye başlamıştı

Geri
Üst Alt