Barbaros Kaplan
Aslan Üye
- 15 Ocak 2012
- 9.279
- 5.905
- 1.483
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Feramuz Kayalar bizi dövmek kolay delikanlıysan bu adamı gel dövSon üç senedir antrenman yapmıyorum. Toplamda belki 10 defa gitmemişimdir salona.
Ekli dosyayı görüntüle 313829
Mümkünati yok reis genetik bir yere kadar yük kaldırmadan olamazSon üç senedir antrenman yapmıyorum. Toplamda belki 10 defa gitmemişimdir salona.
Ekli dosyayı görüntüle 313829
Adamın doğal yaşam ritmi uygunsa olur kamalımMümkünati yok reis genetik bir yere kadar yük kaldırmadan olamaz
Lan doğal yaşam ritmi ne olabilir 7/24 daga tirmanip ayilarla güreşecek hali yok işteAdamın doğal yaşam ritmi uygunsa olur kamalım
İnşa edilen vücut kendini kolay kolay yemez
Bilemeyiz adam sabah akşam tomruk taşıyor olabilirLan doğal yaşam ritmi ne olabilir 7/24 daga tirmanip ayilarla güreşecek hali yok işte
1 gün idman 1 gün off hatfada 3 defa fullbody yapıyorsanFullbody de 1 gün antreman 2 gün off şeklinde çalışmak fayda sağlar mı yoksa boşluk çok mu fazla?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top oynayacak kıvama gelmişsin aferin, işte şimdi icardiyi eleştirmek hakkın oldu düzbastı gidebilirsin87 kilodan 79 kiloya kadar düştüm. Şu an tam istediğim noktaya geldim. Bundan sonrası formu korumak olacak. Devam...
Vay be bu kiloyla bizim Kaan ve Icardi'den daha fitsin demek Sesko'm.87 kilodan 79 kiloya kadar düştüm. Şu an tam istediğim noktaya geldim. Bundan sonrası formu korumak olacak. Devam...