Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Ben fitness salonlarini hic sevmem. Kafama ters,sıkılıyorum orada. Dışarıda mis gibi havada koşmak daha çok hoşuma gider. Sadece koşunca belirli bölgeler mi yağ eritiyor yoksa nasıl bir etkisi oluyor. Bilgin var mi Alex? Bu arada futbol da oynuyorum haftada üç kere. Futbol oynarken sarf ettiğim çabayı kilo vermek isterken ve fitness da yapsam herhalde Ronaldo gibi vücudum olur. Ama olmuyo. Yani sadece koşmak ile ne kadar yol katledebilirim tabi beslenmeye de dikkat ederek.

I am the one who knocks!

Tempolu koşudan bahsediyorsak eğer, Kalp ritmi yükselmeye başladığı an ilk 18 dakika kalori yakılır. 18-22 arası Glikoz yakarsın. 22.dakikadan sonra yağ yakımı başlar. Süre senin tempona göre uzayıp kısalabilir. ve Tüm vücut yağ yakımı olur.

var var benim eniştem günde 3 saat yürüyor manyak gibi durmadan ramazanda bile yürüyor oruçlu oruçlu kafayı yemiş

Çok güzel bir şey renkdaşım tebrikler. Takılıyoruz sadece.

Anladım zaten bu sporu yapmamın sebebi Dgs ve Kpss ye hazırlanıyorum 2 senelik okula gittiğimde aburcubur yemekten aşırı kilo aldım yürüyüşle zor kilo veren bir yapıya sahibim 5 ayda 3.4 kilo verdim o yürüyüşle o yüzden 75 kiloya kadar devam.

İnsanı birşey yazdıgına pişman ediyosunuz onursuzca ya da şerefsizce birşey yapmadık yürüyoruz dedik işi olmayana felan bağlamışsınız karşınızdaki kişiye saygınızdan dolayı teşekkürler.

alınacak ne var işi olmayan dememdeki maksat gün içinde kendine boş zaman (yürüyecek zaman) ayırabilen anlamında dedim ayrıca yukarıda da yazdım benim eniştem de günde 3 saate yakın yürüyor diye bunda alıncak ne var renktaş kırdıysam özür dilerim

boy 1.81 gecen sene bu zamanlar yaklasık olarak 87 kıloydum rejımle yuruyus ve kosuyla bırlıkte suan 75 kıloya kadar gerıledım ancak omuzlarım eskıden daha darlaştı ve en onemlısı gobek bolgesınde sımıt ortaya cıktı ne yaptıysam da gıtmıyor youtube den ızledıgım dambıl vıdeoları ıle evde calısıyorum kollar iyi ama dedıgım gıbı omuz ve sımıt ıcın onerıler varsa beklıyorum.

alınacak ne var işi olmayan dememdeki maksat gün içinde kendine boş zaman (yürüyecek zaman) ayırabilen anlamında dedim ayrıca yukarıda da yazdım benim eniştem de günde 3 saate yakın yürüyor diye bunda alıncak ne var renktaş kırdıysam özür dilerim

Yaptıgın acıklama yeterli ben görmedim enişte konusunda yazdıgını ilk okuyusta ben yanlıs anlamısım sende kusura bakma...

Anladım zaten bu sporu yapmamın sebebi Dgs ve Kpss ye hazırlanıyorum 2 senelik okula gittiğimde aburcubur yemekten aşırı kilo aldım yürüyüşle zor kilo veren bir yapıya sahibim 5 ayda 3.4 kilo verdim o yürüyüşle o yüzden 75 kiloya kadar devam.

Normal Yürüs tempu mu yoksa hizlandirmis yürüs tempo mu (walking)?

Daha az saat yapip Jogging yapmayi düsündün mü?

Not:

,,Fats Domino - I'm Walking

:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oOR1OkwiBCY[/media]

Normal Yürüs tempu mu yoksa hizlandirmis yürüs tempo mu (walking)?

Daha az saat yapip Jogging yapmayi düsündün mü?

Not:

,,Fats Domino - I'm Walking

:D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oOR1OkwiBCY[/media]

Renkdaş hızlı tempoyla yürümek o kadar kolay olmuyor normal tempo sonrasıda 60 mekik 20 şınav videodaki gibi şeylerle uğrasmam imkansız Ankara lı olmama rağmen Ankara havasını bile yarım yamalak oynuyorum biraz odunluk var o konuda :D

Millet göbek eritmeye çalışıyo biz de ayda 1-2 kilo alabilmek için günlük 5 kilo yemek yiyoz.Arkadaş anlamadım ki bu nasıl bir metabolizma vallaha çözemedim.Geçmişte benim durumumda olup sonrada kilo alabilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar yakın çevrem normal olduğunu söylüyor ancak ideal kilo hesaplarıma göre 7 kilo eksiğim var ve vücut yapabilmem için ideal kiloma ulaşmayı bekliyorum LÜTFEN YARDIM EDİN! :D

Hemen hemen hergün bisikletle en az 1 saat gezerim bisiklet ile kalori yakmak mümkün müdür mümkünse en az ne kadar süre kullanılmalı?

Geri
Üst Alt