Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
Günde 3 saat nereye yürüyorsun kardaş? İst - Ankara mı yapıyorsun napıyorsun.
..Gün gelecek "Forest Gump" da gibi Yürüyecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben fitness salonlarini hic sevmem. Kafama ters,sıkılıyorum orada. Dışarıda mis gibi havada koşmak daha çok hoşuma gider. Sadece koşunca belirli bölgeler mi yağ eritiyor yoksa nasıl bir etkisi oluyor. Bilgin var mi Alex? Bu arada futbol da oynuyorum haftada üç kere. Futbol oynarken sarf ettiğim çabayı kilo vermek isterken ve fitness da yapsam herhalde Ronaldo gibi vücudum olur. Ama olmuyo. Yani sadece koşmak ile ne kadar yol katledebilirim tabi beslenmeye de dikkat ederek.
I am the one who knocks!
..Gün gelecek "Forest Gump" da gibi Yürüyecek..
Günde kim 2-3 saat yürüs yapabilir Lo .. xD
2-3 saat yürümeyi bu kadar abartacagınızı tahmin etmedim 2-3 saatlik yürüyüş bana normal geliyor.
2-3 saat yürümeyi bu kadar abartacagınızı tahmin etmedim 2-3 saatlik yürüyüş bana normal geliyor.
Çok güzel bir şey renkdaşım tebrikler. Takılıyoruz sadece.
işi olmayan adam yürür bence gayet normal
İnsanı birşey yazdıgına pişman ediyosunuz onursuzca ya da şerefsizce birşey yapmadık yürüyoruz dedik işi olmayana felan bağlamışsınız karşınızdaki kişiye saygınızdan dolayı teşekkürler.
alınacak ne var işi olmayan dememdeki maksat gün içinde kendine boş zaman (yürüyecek zaman) ayırabilen anlamında dedim ayrıca yukarıda da yazdım benim eniştem de günde 3 saate yakın yürüyor diye bunda alıncak ne var renktaş kırdıysam özür dilerim
Anladım zaten bu sporu yapmamın sebebi Dgs ve Kpss ye hazırlanıyorum 2 senelik okula gittiğimde aburcubur yemekten aşırı kilo aldım yürüyüşle zor kilo veren bir yapıya sahibim 5 ayda 3.4 kilo verdim o yürüyüşle o yüzden 75 kiloya kadar devam.
Normal Yürüs tempu mu yoksa hizlandirmis yürüs tempo mu (walking)?
Daha az saat yapip Jogging yapmayi düsündün mü?
Not:
,,Fats Domino - I'm Walking
[media]https://www.youtube.com/watch?v=oOR1OkwiBCY[/media]