Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

işte internetin güzel yanı bu arkadaşlar =) bazı insanlar sokakta gözünün içine bakamayacakları adamlara internet üzerinden atarlanıp egolarını tatmin edebiliyorlar =) aslında bu bi aşağılık kompleksi sanırım kendinden daha büyük ve iri adamlara karşı aşağılayıcı kelimeler yazarak ego tatmin etmek bunlar bu tarz psikolojik eziklikler çocukluğa kadar dayanır

Bende kilo almak vucut gelistirmek istiyorum ama olmuyor :(

182 boy 71 kilo. Kucuk bi yerde yasiyorum spor salonu falanda yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kilo almak istiyorsan;

Ekmek arası patates kızartması ve pirince ağırlık vereceksin. Bunu hemen hemen 1 hafta yap. Yerken hızlı hızlı ye. Yemeğini yedikten sonra direk yat, tv falan bak.

Arada başka kalorisi yüksej beslnler tüket. Bu şekilde 1 ay falan devam et. Muhakkak bir sonuç alacaksın.

Tecrübeyle sabit :ka21:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Kilo almak istiyorsan;

Ekmek arası patates kızartması ve pirince ağırlık vereceksin. Bunu hemen hemen 1 hafta yap. Yerken hızlı hızlı ye. Yemeğini yedikten sonra direk yat, tv falan bak.

Arada başka kalorisi yüksej beslnler tüket. Bu şekilde 1 ay falan devam et. Muhakkak bir sonuç alacaksın.

Tecrübeyle sabit :ka21:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

işto o yüzden göbek ve kas yapmak aynı şekilde kilo olmak değil =) teşekkürler gokhan guzel ornek

Vucut yapmanin yada gelistirmenin 70% yemektir kardesim :)

diger 30% antreman

protein ozeligi tasiyan yemekler yemelesin, karbonhydratli ve yagli yemeklerden uzak durmalisin

ozelikle turkiyede her yemegin icinde yag var ve asiri dozda karbonhydratli

bol bol balik tuketmelisin

doymamis yaglardan yemekler yemelisin

findik, yumurta, sut urunleri, tavuk cok protein var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RXIT0jPu96o[/media]

Iphone' nun varsa apple storedan Fitness Point isimli uygulamayı 10 tl verip indir, başka bir şeye gerek yok evde 1-2 saat yapsan yeter.

Iyi aksamlar bu hafta itibariyle fitnis sallonuna tekrar dondum. Baktim ki gobek aldi basini gidiyor biseylerin degisme zamani geldigini dusunuyorum. Suan yaklasik 94 ile 95 kilo agirlim var boyum 1,78 cm. 15 dakika cardio ve kas calismalarina agirlik veriyorum genelde. Bunun uzerine protein tozu kulaniyorum sorum su; Bu tozu kulanirsam bana daha mi cok kilo yaptirir?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

benimde kilo 95.5 du 1 ay önce boy senle aynı 178 cm.hoca bana protein tozunun kilo aldıracağını onun yerine l-carnetine kullanabilieceğimi söyledi.

bi kilo veremedim, yaklasim 60 gün var, 10 kilo vermek istiyorum, bi saglam yardim var mi ?

Abi kilo almak istiyorsanız hamur işine yoğunlaşacaksınız.Ben 56-60 arası gidip geliyordum.Bi başladım 76 kiloyum şimdi.Ama bizim ailenin genetik yapısı herhalde yağ yok.Arada spor salonuna da gidiyorum.

hafta da en az 4 gün spor işyeri 2 kilometreden yakınsa yürüyerek gidip gelmek+diyet ara öğünlü+l-carnetine de kullanabilirsin

abi 1 yildir yine bodybuilding e gidiyorum, kaslar var, bazen tshirt varken bile sixpack görülüyor, hele squat yapinca, ama gel gör en az 10 kilo ya fazla var, squat yapinca nasil gözüküyor anlamis degilim, yani alt yapi saglam, bir tek üsteki yah kaybol mali

abi 1 yildir yine bodybuilding e gidiyorum, kaslar var, bazen tshirt varken bile sixpack görülüyor, hele squat yapinca, ama gel gör en az 10 kilo ya fazla var, squat yapinca nasil gözüküyor anlamis degilim, yani alt yapi saglam, bir tek üsteki yah kaybol mali

karın olayı çok kötü bendede var en zor eriyen bölge ben kilo vermek için başladım spora 18 marttan beri diyetle 10 kilo verdim ama hala kilo fazlam var + yaz geldi göbek beni uyuz ediyor elimden geldiği kadar yardırıyorum.sende alt yapı var daha hızlı vermen lazım

karın olayı çok kötü bendede var en zor eriyen bölge ben kilo vermek için başladım spora 18 marttan beri diyetle 10 kilo verdim ama hala kilo fazlam var + yaz geldi göbek beni uyuz ediyor elimden geldiği kadar yardırıyorum.sende alt yapı var daha hızlı vermen lazım

malesef hicte hizli gitmiyor, en az 2-3 kere gidiyorum ara sira da 20 dakika kosu, ama hala yaranamadim. Ulan yemek de mi yemiyek

Geri
Üst Alt