Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

renktaş zararlı diyorlar protein tozu

gerçi ben 45 gün musletech gainer+kreatin kombini kullandım ondan zararlımıdır?

Suplementler için zararlı diyenler bence bişey anlamıyorlar. Hepsi bakanlık onaylı ürünler bunların. İçtiğin bir bardak kola, dışarıda yediğin her fast foood daha zararlı. Suplementle Steroidi karıştırmamak lazım.

@Aras Karatay

muhakkak ilgileneceğim.

Evde yapılacak her effektiv çalışmaya hazırım.

Malum zaman sorunu var.

BlueTapa

Suplementler için zararlı diyenler bence bişey anlamıyorlar. Hepsi bakanlık onaylı ürünler bunların. İçtiğin bir bardak kola, dışarıda yediğin her fast foood daha zararlı. Suplementle Steroidi karıştırmamak lazım.

kalbe ve karaciğere zararlı diyorlar ben sadece haftada 4 gün sadece idman sonrası 70 kiloyum 140 gr civarı protein almam gerek

bir ölçeği 2 ye bölüp idmandan sonra ve idmandan 1.5 saat sonra alsam herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? yormam kalbi ve karaciğeri

kalbe ve karaciğere zararlı diyorlar ben sadece haftada 4 gün sadece idman sonrası 70 kiloyum 140 gr civarı protein almam gerek

bir ölçeği 2 ye bölüp idmandan sonra ve idmandan 1.5 saat sonra alsam herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? yormam kalbi ve karaciğeri

Okadar korkmana gerek yok, supplementlerin cok abartilmadigi surece zarari yok.

Antrenmandan 1.5 saat sonra almanın bi anlamı yok, onun yerine öğününde proteinli gıda tüket. Orada harcayacağın tozu da sabah kalktıktan sonraya ayır. Daha iyi sonuç alırsın. Antenmandan hemen sonra soyunma odasında ve sabah kahvaltısından önce. Ayrıca bir kerede 70gr protein alınmaz. Vücudunun tüm ihtiyacı olan proteini tozdan karşılamak gibi bi durum yok yani. Bahsettiğim Optimumum marka olan antrenmandan sonra 1 ölçek sabah 1 ölçek şeklinde kullanılır mesela 1 ölçekte 24gr protein olur. Geri kalanını öğünlerden karşılacaksın.

Beyler göbek eritmek için bir şey söyleyin bana ya, koşsam sadece yeterli olur mu ? birkaç sayfa önce sordum ama bi kerim abi taktı. Bi de omuz gelistirmek istiyorum biraz,yardımcı olacak var mı

Antrenmandan 1.5 saat sonra almanın bi anlamı yok, onun yerine öğününde proteinli gıda tüket. Orada harcayacağın tozu da sabah kalktıktan sonraya ayır. Daha iyi sonuç alırsın. Antenmandan hemen sonra soyunma odasında ve sabah kahvaltısından önce. Ayrıca bir kerede 70gr protein alınmaz. Vücudunun tüm ihtiyacı olan proteini tozdan karşılamak gibi bi durum yok yani. Bahsettiğim Optimumum marka olan antrenmandan sonra 1 ölçek sabah 1 ölçek şeklinde kullanılır mesela 1 ölçekte 24gr protein olur. Geri kalanını öğünlerden karşılacaksın.

günde 2 kere ağır olmaz mı protein ?

Beyler göbek eritmek için bir şey söyleyin bana ya, koşsam sadece yeterli olur mu ? birkaç sayfa önce sordum ama bi kerim abi taktı. Bi de omuz gelistirmek istiyorum biraz,yardımcı olacak var mı

Erimek bölgesel olmaz maalesef. Tüm vücut olarak erirsin. Bunu tetikleyecek en belirgin şeyler, yüzmek, ip atlamak. Özellikle ip atlamak. Yürüyüş ve koşu. Twist, mekik(düz, yan, ters) Tabi yediklerine de dikkat etmen gerekecek.

Erimek bölgesel olmaz maalesef. Tüm vücut olarak erirsin. Bunu tetikleyecek en belirgin şeyler, yüzmek, ip atlamak. Özellikle ip atlamak. Yürüyüş ve koşu. Twist, mekik(düz, yan, ters) Tabi yediklerine de dikkat etmen gerekecek.

İp normal ip mi ? Twist dedigini bilmiyorum, yürüyüş ve koşu yapabilirim. Mekik yan ters derken ? evde çekebilir miyim videosu falan var mı ? Oruc tutuyorum aksamları egzersiz yapacagım, neler yemem gerek

İp normal ip mi ? Twist dedigini bilmiyorum, yürüyüş ve koşu yapabilirim. Mekik yan ters derken ? evde çekebilir miyim videosu falan var mı ? Oruc tutuyorum aksamları egzersiz yapacagım, neler yemem gerek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wF09qMZ_Opk[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Uvn2cSjfCAI[/media]

Sehpa olmadan da yapılabilir hareketlerdir.

Evet normal ip atlamak. En fazla kalori yaktıran metotlarda ilk 3'de yer alır. Saatte 450-500 Kalori yakarsın. Koşu veya yürüyüşten hemen sonra yaparsan çok daha makbule geçer. Ramazan olduğu için yemeği kısıtlama. Sadece yediğinden fazlasını yakmaya çalış. Ramazan sonunda yediklerini ufak tefek kısarsan faydasını görürsün. Şeker, tuz, hamur işi kısıtlaman bile eğer aşırı kilo yoksa yeterli olacaktır. Örnek veriyorum: Çay çoğumuzun sevdiği bir içecek. Tek başına çay 0 kaloridir. Şeker atarsan kalori girer işin içine. 1 Şekerde 25 kalori var. 3 şekerli çay içersen 75 kalori + Glikoz alıyorsun. tek şeker ideal olandır. zamanla yarım şekere düşürülebilir. Normal kola yerine Light kola tercih edilebilir. Zero değil, Light.(Aşırıya kaçmamak şartıyla)

10352033_10203094229091275_2303240070908318346_n.jpg

5 Dakika önceki çektiğim resim . 4 -5 aylık spor geçmişi var sadece 4 -5 aydır birtane ağırlık kaldırmadım . Kilo almam lazım ne yapmam gerek ya alamıyorum o kiloyu alsam yağ oranım hiç yok direk kas oluyor . :( Yardım yardım yardım . 1.80 boy 58 kilo :/

Bende kilo alamamadan muzdaribim. 182 boy 71 kg. 10 kilo daha almam lazim ama istahsizim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8 aydır spor yapıyorum beyoğlu tarafında salona giden renktaş varsa tanışabiliriz

Geri
Üst Alt