Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

beyler protein tozu ile ilgili görüşlerinizi alsam

hiçbir zararı yok.2 yıldır bu sporun içindeyim her ay 1 kutu bitiririm.günde 2 ölçekten sen hesapla.karaciğer değerlerime 3 ayda bir baktırırım.gayet iyi durumda.marka olarak ultimate öneririm.değerleri iyidir piyasadaki en baba üründür.

d6cd8224b8227b2042dd37f15043cf97.jpg

şöyle bir vücudu nasıl yaparım.

imkansız.adamın anatomisi farklı.sergi bu sektörün ileri gelenlerinden.yılın 12 ayında da aynı formda.muhakkak ki anabolizan ve türevleri var.ama anatomisi çok sağlam

Yeterince et yumurta vs. yiyorsan gereksiz.

BlueTapa

bro adam sana yağ yakıcı sormuş sen ona et yumurta demişin.

10352033_10203094229091275_2303240070908318346_n.jpg

5 Dakika önceki çektiğim resim . 4 -5 aylık spor geçmişi var sadece 4 -5 aydır birtane ağırlık kaldırmadım . Kilo almam lazım ne yapmam gerek ya alamıyorum o kiloyu alsam yağ oranım hiç yok direk kas oluyor . :( Yardım yardım yardım . 1.80 boy 58 kilo :/

sana önerim bir doktora görünmen.bu forum tavsiyesiyle olacak iş değil.belli ki bi sıkıntı var içerde

hiçbir zararı yok.2 yıldır bu sporun içindeyim her ay 1 kutu bitiririm.günde 2 ölçekten sen hesapla.karaciğer değerlerime 3 ayda bir baktırırım.gayet iyi durumda.marka olarak ultimate öneririm.değerleri iyidir piyasadaki en baba üründür.

imkansız.adamın anatomisi farklı.sergi bu sektörün ileri gelenlerinden.yılın 12 ayında da aynı formda.muhakkak ki anabolizan ve türevleri var.ama anatomisi çok sağlam

bro adam sana yağ yakıcı sormuş sen ona et yumurta demişin.

Bilip bilmeden konuşuyorlarya neyse.

Carnitin denen madde et'de yumurtada vs. var.

Bir normal adamın ihtiyacı günde 32 gramm.

Normal besinle ihtiyaç karşılanıyorsa fazlası işe yaramaz.

İstersen google amcan anlatır sana.

Bence iyi beslenen kişi için gereksiz.

BlueTapa

3 aydır çok dengesiz gittim düzene sokmam lazım 10 gün çalışıyorum 15 gün ara 20 gün çalışıyorum 10 gün ara ona göre vücut toplandı baya 92 den 87 kiloya düştüm vücut çok çabuk tepki veriyor gören vücutmu çalışıyorsun diyor biraz sıksam 2 ayda sağlıklı bir şekilde 80'e inerim ondan sonrada parçalamam lazım vücudu fazlasında gözüm yok bu seviyeye sıkı bir çalışma ile kaç ayda gelinir genişlik omuzlar felan aynı birebir biraz daha şişirip parçalamak lazım şekil vermem lazım ?

113.jpg

3 aydır çok dengesiz gittim düzene sokmam lazım 10 gün çalışıyorum 15 gün ara 20 gün çalışıyorum 10 gün ara ona göre vücut toplandı baya 92 den 87 kiloya düştüm vücut çok çabuk tepki veriyor gören vücutmu çalışıyorsun diyor biraz sıksam 2 ayda sağlıklı bir şekilde 80'e inerim ondan sonrada parçalamam lazım vücudu fazlasında gözüm yok bu seviyeye sıkı bir çalışma ile kaç ayda gelinir genişlik omuzlar felan aynı birebir biraz daha şişirip parçalamak lazım şekil vermem lazım ?

113.jpg

bu arada six packlerden bahsetmiyorum onu saymayın o sittin sene çıkmaz bende göbekteki yağ oranı çok fazla onun için gereken ölümcül diyeti yapamam ben :D

birde anlayanlara başka bir sorum var benim mesai gece öğlen bitiyor spora gidiyorum 12 gibi 2 ye yakın çıkıyorum gidip direk yatıyorum bir zararı veya artısı olurmu bu durumun spordan sonra direk uyku ?

kıllar için çözüm nedir birde onu sorayım yarın millet uyandığında cevaplar nasıl olsa :D

bende aşırı kıl yok ama göğüs bölgesinde var hiç sevmiyorum jilet felanda vurmam ben kökten çözüm nedir beyler ? malum kıllar kas gelişiminide engeller kurtulmak şart

Arkadaşlar ben p90x programını yaptım. İlk tur bitti ilk etapta 8 kilo verdim bunun %90'ı yağ oldu.

3 ayın sonunda giden bu yağlardan sonra ilk 4 adonis kasım ortaya çıktı kollar, göğüs ve sırt belli oluyor ancak öyle hayallerde ki yada videolarda ki gibi muhteşem bir sonuç çıkmadı ancak 2 tur daha yaparsam o seviyelere gelebilecek bir potansiyel taşıyor program.

Programı hepinize tavsiye ederim.

Divxplanetin sitesinde turkce altyazisida var indirebilirsin

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kıllar için çözüm nedir birde onu sorayım yarın millet uyandığında cevaplar nasıl olsa :D

bende aşırı kıl yok ama göğüs bölgesinde var hiç sevmiyorum jilet felanda vurmam ben kökten çözüm nedir beyler ? malum kıllar kas gelişiminide engeller kurtulmak şart

Lazer yaptır bro kız gibi olursun :asd:

Bilip bilmeden konuşuyorlarya neyse.

Carnitin denen madde et'de yumurtada vs. var.

Bir normal adamın ihtiyacı günde 32 gramm.

Normal besinle ihtiyaç karşılanıyorsa fazlası işe yaramaz.

İstersen google amcan anlatır sana.

Bence iyi beslenen kişi için gereksiz.

BlueTapa

ya fatih harbi saçmalıyorsun.oldu o zaman bende salona gelen müşterilerim bana yağ yakımı için l carnitin sorduğunda et yumurta yiyin diyeyim.protein miktarı yüksek yiyeceklerinde yağ yakımını tetiklediği doğrudur ama senin tavsiye adamın sorusuna verilecek yanıt değil.

113.jpg

bu tür konularda belli süre yoktur.genetiğin iyidir tak 1 senede çıkartırsın.aksi olur daha fazla uğraşırsın.bu iş birazda genetik işi.

Geri
Üst Alt