- 5 Eylül 2014
- 80.248
- 62.939
- 4.283
klasik cevap veremeyen insan düsturudurFeramuz
Boş yapma
size iyi forumlar ve gerçeğin, doğrunun yanında olmayı dinlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
klasik cevap veremeyen insan düsturudurFeramuz
Boş yapma
klasik cevap veremeyen insan düsturudur
size iyi forumlar ve gerçeğin, doğrunun yanında olmayı dinlerim
Bu jeste karşılık senin adına şarkı yollaması çok güzel olurdu ahbertSenin adına şarkı yolladım rtaş
Başarılar
Sana mı yolluyoruz ben Ataya yolladımYine bir aciklama yapma zorunlulugu ile karsi karsiya birakildik. Simdi ama, ama, ama diye bir suru sey siralayacaksiniz da yine de yazalim.
Final haftasi konsepti zaten "Sampiyonluk Kutlamalarina Katilacaginiz Muzik Ne Olurdu " olacak idi. Ama 10. Haftada olacakti. Atabey devam edemeyecegi icin elimizi tasin altina koyduk. Final haftasini one cekelim dedik. Ama lig basladigi icin bu konsept biraz ters geldi bana. O yuzden ona uygun bir sey yapalim dedik. Kaldi ki 7. Hafta konsepti soundtrack listesine de 20 milyon siniri gelecekti. Sizlere bir nevi freestyle muzik secimini daha ust sinirla yapma olanagi sunduk. Ilk 12 saatte sikayet etmeden 12 kisi hemen sarkilarini gonderdi. Hatta aciklanir aciklanmaz 2 kisi aday sarkilarini gonderdiler. Sadece eglence amacli duzenlenen bir oyunda yapilan bu degisikligin bu kadar kisiye dokunacagini dusunemedik. Kusura kalmayin. Katilanlara tesekkurler, katilmayanlara da selamlar.
Not: 4 saat sonra gonderim suresi doluyor. 21 kisi gonderdi.
Saygilarimla,
ADK
Ben şarkı dinlemiyorum onun için atamam şarkıBu jeste karşılık senin adına şarkı yollaması çok güzel olurdu ahbert
@Feramuz Kayalar
Kendisi okul ve kursta ogretmenlik yapiyor.Ata'ya noldu? Niye devam edemiyor?
TSIKatilan herkes basarilar. Oylarinizi 7 Agustos Carsamba 23:59'a kadar gonderiniz.
He o dediginden.Reyler goes to Arif ağabey
7 Ağustos mu yoksa Çarşamba mı?Katilan herkes basarilar. Oylarinizi 7 Agustos Carsamba 23:59'a kadar gonderiniz.
Battlefield 6 beta haftaları başladı. Ağustos takvimi dolu bu nedenleAta'ya noldu? Niye devam edemiyor?
Pardon 6 Agustos Carsamba7 Ağustos mu yoksa Çarşamba mı?![]()