- 27 Ocak 2010
- 58.714
- 30.342
- 3.363
Maglubiyetlerimizi iple cekip dugun bayram yapan cok vardi zaten bitanede sen oluver ustad canin saolsun1,2 Maç kaybedince bu adamı arayacaksınız ben o günü iple çekiyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maglubiyetlerimizi iple cekip dugun bayram yapan cok vardi zaten bitanede sen oluver ustad canin saolsun1,2 Maç kaybedince bu adamı arayacaksınız ben o günü iple çekiyorum![]()
Temennim, isteğim, arzum her maç 3,4 fark atarak şampiyonluğa gitmek. Ancak bu orta saha ile gerçekten zorMaglubiyetlerimizi iple cekip dugun bayram yapan cok vardi zaten bitanede sen oluver ustad canin saolsun
Ben taraftarım her maçı kazansın isterim ve kazanacağı günleri iple çekerim.Galatasaray'ın bu orta saha ile geri kalan maçlarında yenilmeyeceğini düşünüyorsan pollyanna'sındır
Taraftar olayım derken objektifliğini kaybetmişsin üstatBen taraftarım her maçı kazansın isterim ve kazanacağı günleri iple çekerim.
Tam tersi sen bu adamın ne gibi zararlar verdiğini görmüyorsun bu objektiflik değil belhanda subjectiflliği oluyorTaraftar olayım derken objektifliğini kaybetmişsin üstat
yav he he. galatasaraydan 3 adam say desek sayamazsın.Ben taraftarım her maçı kazansın isterim ve kazanacağı günleri iple çekerim.
Bu adamın verdiği zarar kadar yararı da var seni 2 sene şampiyon yapmak gibi "Feghouli ile beraber"Tam tersi sen bu adamın ne gibi zararlar verdiğini görmüyorsun bu objektiflik değil belhanda subjectiflliği oluyor
Haddini bil densizliğin luzümü yok.yav he he. galatasaraydan 3 adam say desek sayamazsın.
Bu adam bizi şampiyon yaptı demek en başta musleraya saygısızlıktır.Bu adamın verdiği zarar kadar yararı da var seni 2 sene şampiyon yapmak gibi "Feghouli ile beraber"
Gönderilmesi hele ki şu zamanda sonuna kadar yanlıştı. Eğer gönderilecekse sene sonu gönderilmeliydi.
Yararı olduğunu hepimiz biliyoruzBu adamın verdiği zarar kadar yararı da var seni 2 sene şampiyon yapmak gibi "Feghouli ile beraber"
Gönderilmesi hele ki şu zamanda sonuna kadar yanlıştı. Eğer gönderilecekse sene sonu gönderilmeliydi.
Muslera'nın her şampiyonluğumuzda payı var. Artık bunu söylemeye gerek yok diye düşünüyorumBu adam bizi şampiyon yaptı demek en başta musleraya saygısızlıktır.
Haddini bil densizliğin luzümü yok.
Bu orta sahayla bile zorken malum kişi varken nasıl olucaktı herif resmen bilerek takımı satıyordu yaTemennim, isteğim, arzum her maç 3,4 fark atarak şampiyonluğa gitmek. Ancak bu orta saha ile gerçekten zor
Hocam bu orta saha ile ne yapabileceğiz ki? Neyi başaracağız bu orta saha ile onu anlamiyorum.Yararı olduğunu hepimiz biliyoruz
Galatasaray yararına bir taşı kaldırıp öteye koyandan allah razı olsun zaten de...
Bundan sonra bütün maçları kaybederiz , biteriz , yanarız gibi ifadeler olmuyor,
Belhanda'nın son dönemdeki inişli çıkışlı performansını hepimiz biliyoruz
Sivas macinda oyundan cikinca ileri gidemedik bile doldur-boşalt olayına döndük 70'den sonra nasil satıyordu yaBu orta sahayla bile zorken malum kişi varken nasıl olucaktı herif resmen bilerek takımı satıyordu ya
Kardeş adres vereyim gel sana bir çok şey saldırırım.Ustat 5 kisi say millet taraftar gorsun