Younes Belhanda’nın Sözleşmesi Feshedildi

Bu futbol fakirinden hazetmedigim malum, yalniz bu konu ozelinde soyledigi hersey dogru. Noter tastikli yazida da en ufak hakaret yok. Yani guzelde bi tazminat alacagi kesin. Yoneticiler cebinden odesin.

Tam tersi sen bu adamın ne gibi zararlar verdiğini görmüyorsun bu objektiflik değil belhanda subjectiflliği oluyor
Bu adamın verdiği zarar kadar yararı da var seni 2 sene şampiyon yapmak gibi "Feghouli ile beraber"

Gönderilmesi hele ki şu zamanda sonuna kadar yanlıştı. Eğer gönderilecekse sene sonu gönderilmeliydi.

Zemin olayı bahane konu sadece zemin olsa hoca hayatta izin vermezdi ben şahsen zemin yalanına inanmıyorum hemde çok komik

Para kazanalim derken ustune para verip yolladigimiz bir oyuncumuz oldu he

Bu adamın verdiği zarar kadar yararı da var seni 2 sene şampiyon yapmak gibi "Feghouli ile beraber"

Gönderilmesi hele ki şu zamanda sonuna kadar yanlıştı. Eğer gönderilecekse sene sonu gönderilmeliydi.
Bu adam bizi şampiyon yaptı demek en başta musleraya saygısızlıktır.

Yararı olduğunu hepimiz biliyoruz
Galatasaray yararına bir taşı kaldırıp öteye koyandan allah razı olsun zaten de...
Bundan sonra bütün maçları kaybederiz , biteriz , yanarız gibi ifadeler olmuyor,
Belhanda'nın son dönemdeki inişli çıkışlı performansını hepimiz biliyoruz

Yararı olduğunu hepimiz biliyoruz
Galatasaray yararına bir taşı kaldırıp öteye koyandan allah razı olsun zaten de...
Bundan sonra bütün maçları kaybederiz , biteriz , yanarız gibi ifadeler olmuyor,
Belhanda'nın son dönemdeki inişli çıkışlı performansını hepimiz biliyoruz
Hocam bu orta saha ile ne yapabileceğiz ki? Neyi başaracağız bu orta saha ile onu anlamiyorum.

Burada sorun Belhanda'nın fesihi değil bunu taraftara küfür ettiğinde yapsalardı burada herkes hak verirdi ama şimdi şunun şurasında zaten 2 ayı kalmış verirsin ciddi bir para cezası verip yola devam edersin 2 ay daha daha sonra iki tarafta olmayacak zaten yani gereksiz ve zamansız olmuş.

Geri
Üst Alt