- 1 Ağustos 2014
- 63.829
- 75.025
- 4.338
Denizli'nin hem futbolcuları hem de teknik direktörü çok alçak gönüllü ve efendi
Helal olsun
Helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim o gün diagne oynadiginda da ben söyledim diagne de leş diye. Ama bu halil le mustafa harbiden leşoglu.Yani bunlarda bitiricilik filan hikaye.Besiktas macinda penalti kaciriyorsun gidip bugun ayni koseye ayni oranda vurup kaleci koltuk altindan kacirmasa kaciracaksin.Yani hic mi gelistirmiyorsun kendini.Bunlar antremanda ne calisiyor ne yapiyor.Macin basinda kafa vurusu var bitane ya o nasil kacar hani şut atar gibi kafa atiyordu bu herif scout raporunda da vardi filan.Hikaye bana gore ne mustafa ne halil ne diagne Bizim forvetimiz olamaz o ayri da ama diagne bunlara gore golgesinde dinlendirir yaniGeciniz.,.. Hepsi les, les. Sunu kabul edin, taraf olmayin 5 gun once karsi karsiya kacirdi Diagne'de.. Argumanlariniz ayni, tarafiniz farkli garip bir ikilimde taraftar.
Ne olacakki Baska, kendileride biliyor piyangoyu.Denizli'nin hem futbolcuları hem de teknik direktörü çok alçak gönüllü ve efendi
Helal olsun
Yönetim ve teknik heyetin gitme ihtimali yok. Daha önce de dediğim gibi her ikisi de birbirlerinden güç alarak o koltuklara geldiler. Bunların gitmesini ancak taraftar başarır.Yönetim, teknik heyet falan komple değişmeli.
Olacak iş değil şu gece ve yetenek fakiri sürüsünü takıma doldurmak.
2003/2004 ve 2010/2011 kadroları bile daha yetenekliydi.
boş kaleye gol atamayacak isimlere bonservis verilmiş.
Kaleciye alakasi yok bugünün. Sirf beceriksizlik ve aptallik.kaleci almancı galiba lan
kıbrıs şivesiyle konusuyor pardon