⚽ ZTK 21/22 5. Tur | Galatasaray (5) 3-3 (6) Denizlispor | MS | 28 Aralık | A Spor

Yönetim, teknik heyet falan komple değişmeli.

Olacak iş değil şu gece ve yetenek fakiri sürüsünü takıma doldurmak.

2003/2004 ve 2010/2011 kadroları bile daha yetenekliydi.

boş kaleye gol atamayacak isimlere bonservis verilmiş.

Hücum hattında da oynayan oyuncuların kulakları çekilmiş. Özeti izledim, kimse kimseye pas vermiyor. Topu ayağına alan abanıp kaleye vuruyor. En az 5 tane net pozisyon var arkadaşına pas verse boş kaleye atacak. Bu takım bu yüzden haftalardır gol atmakta zorlanıyor. Bencillik diz boyu!! Halı sahada maç yapar gibiler.

Gerçi artık bir önemi de kalmadı...

Geciniz.,.. Hepsi les, les. Sunu kabul edin, taraf olmayin 5 gun once karsi karsiya kacirdi Diagne'de.. Argumanlariniz ayni, tarafiniz farkli garip bir ikilimde taraftar.
Kardeşim o gün diagne oynadiginda da ben söyledim diagne de leş diye. Ama bu halil le mustafa harbiden leşoglu.Yani bunlarda bitiricilik filan hikaye.Besiktas macinda penalti kaciriyorsun gidip bugun ayni koseye ayni oranda vurup kaleci koltuk altindan kacirmasa kaciracaksin.Yani hic mi gelistirmiyorsun kendini.Bunlar antremanda ne calisiyor ne yapiyor.Macin basinda kafa vurusu var bitane ya o nasil kacar hani şut atar gibi kafa atiyordu bu herif scout raporunda da vardi filan.Hikaye bana gore ne mustafa ne halil ne diagne Bizim forvetimiz olamaz o ayri da ama diagne bunlara gore golgesinde dinlendirir yani

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık ben bu takımı ciddiye alamıyorum, hoş Fatih Terim'in kendisi de bu takımı ciddiye almıyor zaten o yüzden bu hale geldik

Fatih Tekke düzgün adam hakikaten, gayet saygılı konuştu. Böyle adamları seviyorum.

Bu arada bu kaleciye ölüp bitmeyin. Evet kötü değil ama en nihayetinde tecrübesiz. (Bknz: Alparslan dan yediği gol) Bugün de geçen seneki Denizli maçında da bu çocuk kaldeydi. Ve iki maçta da bizim hanzolar adamın üzerine vurup Kahraman ettiler. Geçen sene emre akbaba ve mohammedin penaltılarini kurtarıp bizi şampiyonluktan etmişti bir nevi. Ama yine aynı sorun. Geçen senede bu senede o topu içeri sokacak adam yok takımda. Bugün bu kaleci kahraman oldu. Dün başka Anadolu kulübü kalecisi olmuştu. Sorun kalecilerin çok iyi olması değil. Bizim becerisiz yeteneksiz hücumcularin kalecinin üzerine vurma hastalığı. Sığır gibi kalecilerin üzerine vuruyolar. Koca kaleye bakarken sadcee kaleciyi görüp orya nişanlıyolar. Mostafa herşeye rağmen yine uğrasti cidden cenabetlik var onda. Onu geçiyorum. Ama bu Halil denen neyse ağzımı bozmiyim bir daha bu formayı giymesini istemiyorum. İkidir aynı boku yiyor. Geçen maçta da yaptı bunu. Bencilce kendini düşünüyor kiralık çünkü. Adi herif. Acaip nefret etmeye başladım kendisinden

Son düzenleme:
Yönetim, teknik heyet falan komple değişmeli.

Olacak iş değil şu gece ve yetenek fakiri sürüsünü takıma doldurmak.

2003/2004 ve 2010/2011 kadroları bile daha yetenekliydi.

boş kaleye gol atamayacak isimlere bonservis verilmiş.
Yönetim ve teknik heyetin gitme ihtimali yok. Daha önce de dediğim gibi her ikisi de birbirlerinden güç alarak o koltuklara geldiler. Bunların gitmesini ancak taraftar başarır.

SM-A325F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş oyun diyor ya. Dalga mı geçiyor adam?

Bukadar üstün olupta yenilmekte bi olay. Baktigin zaman adanaya karsida oynayan bizidik kaybeden bizidik. Nasil beceriyorlar bunu anlamadim.

Omer bayram utaniyorum ozur dilerim ne dese hikaye diyor

Takimin hocasi muthis oynadik atamadik diyor bir dakika fazla oynatti diye hakeme salliyor bir defol git artik biktik senden

Müthiş zevk vererek oynadığın bir oyunda doğru vuruşlar yapılamadı. Aynen böyle söyledi.

oynadığımız müthiş oyun derken sanırsın chelsea ye karşı oynadın arkadaş :D

Geri
Üst Alt