⚽ ZTK 24/25 Çeyrek Final | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 2 Nisan | ATV

Yeni Alisana

Acura

Hulusiye ( anasi malum yerden emekli olan )

Ahmet Konanclara

Ahmet Ercanlara

Hakan Ural

Yali cocuguna

Yali cocugunun masasi estetik guzeli ezik secoya

Asena Gokana

Avrupa yakasindaki Sertaca

Bedriye

Eski Alisana

Maymun Husnuye ( Cennet mahallesinde oynayan )

Neco islere
Haciosmana

Hayri Hiclere

Ve de digerlerine..

Bugunluk bu kadari size yeter diye dusunuyoruz..

Rahatlamissinizdir artik..

Ama uzulmeyin..

Ilk firsatta sizi gene Itinayla sevecegiz..

Derbilerde fenerin aleyhine k.k. çıkmazzz.
Yunus'un pozisyonuna gelince. Bir kere %100 ofsayt. Orada Yunus arada kalınca hem hücumdan olduk hem de rakip çok rahat ceza sahasına kadar geldi.

Bjkyi de yense idik üst üste 2 derbi galibiyeti şahane olacaktı. O maç çok can sıktı.

Bjkyi de yense idik üst üste 2 derbi galibiyeti şahane olacaktı. O maç çok can sıktı.
Muhtemelen o maçı kazansak FB maçı takımın da hocanın da umurunda olmaz ve kaybederdik bugün. Bence eğrisi doğrusuna denk geldi. Ya da her şerde bir hayır vardır diyelim. TS puan aldığı an fişi çekeriz her türlü.

Muhtemelen o maçı kazansak FB maçı takımın da hocanın da umurunda olmaz ve kaybederdik bugün. Bence eğrisi doğrusuna denk geldi. Ya da her şerde bir hayır vardır diyelim. TS puan aldığı an fişi çekeriz her türlü.
TS çok kötü ya, ben o maça direkt FB kaybeder diyemiyorum. Bay geçeceğimizi düşünürsek kazanmamaları lazım ama bakalım üstad...

TS çok kötü ya, ben o maça direkt FB kaybeder diyemiyorum. Bay geçeceğimizi düşünürsek kazanmamaları lazım ama bakalım üstad...
TS'nin özetlerine biraz baktım da, normal şartlarda FB kazanır. Ama derbiler her türlü sonuca açık oluyor. Hatta dikkat ettiysen son maçlarda deplasmanda oynayan ve favori olmayan taraflar galibiyete daha yakın oluyor. Başta Tekke olunca insan extra umutlanıyor.
Bir de biz bunları böyle yenince dalları budakları kırıldı. Hem taraftarın, hem Mourinho'nun psikolojisi bozuldu. Stresli bir atmosfer olacak. Kendi taraftarlarından ciddi tepki vs de olabilir. Her şeye açık normalden uzak bir maç yani. Umutluyum şahsen.

3 ü atamadığımız için baya üzüldüm ama maçın kopmasından ziyade en az 3 atmayı geleneksel hale getiremediğimiz için. Bana bu şımarıklığı yaşatan futbolcularımızı tebrik ediyorum

Barış alper ligde oynayabilecek mi net bilen biri yok mu kuralları

3 maç alırsa 4 maç alırsa yansıma gibi bir durum var mı

Şöyle bir şey var mış

Türkiye Kupası'nda kırmızı kart gören bir futbolcu, cezasını yalnızca Türkiye Kupası'nda çeker. Yani lig maçlarında oynamasına engel olmaz. Ancak kural dışı hareketi nedeniyle PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) tarafından ek bir ceza verilirse, bu ceza tüm resmi müsabakalara yayılabilir
E kural dışı hareketten kkart yedi yani lige yansıyacaksa çok kötü en az 2 maç verirler şimdi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000116058.webp

Geri
Üst Alt