Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.363
- 23.895
- 2.393
Bence hissetmedi. Semihin hafta sonunda davinsona yaptığı hamle gibi.Sara sende darbeyi almışsın yat aşağı sonrasında ya! Net penaltıyı sara yemiş resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence hissetmedi. Semihin hafta sonunda davinsona yaptığı hamle gibi.Sara sende darbeyi almışsın yat aşağı sonrasında ya! Net penaltıyı sara yemiş resmen.
Muhtemelen o maçı kazansak FB maçı takımın da hocanın da umurunda olmaz ve kaybederdik bugün. Bence eğrisi doğrusuna denk geldi. Ya da her şerde bir hayır vardır diyelim. TS puan aldığı an fişi çekeriz her türlü.Bjkyi de yense idik üst üste 2 derbi galibiyeti şahane olacaktı. O maç çok can sıktı.
TS çok kötü ya, ben o maça direkt FB kaybeder diyemiyorum. Bay geçeceğimizi düşünürsek kazanmamaları lazım ama bakalım üstad...Muhtemelen o maçı kazansak FB maçı takımın da hocanın da umurunda olmaz ve kaybederdik bugün. Bence eğrisi doğrusuna denk geldi. Ya da her şerde bir hayır vardır diyelim. TS puan aldığı an fişi çekeriz her türlü.
TS'nin özetlerine biraz baktım da, normal şartlarda FB kazanır. Ama derbiler her türlü sonuca açık oluyor. Hatta dikkat ettiysen son maçlarda deplasmanda oynayan ve favori olmayan taraflar galibiyete daha yakın oluyor. Başta Tekke olunca insan extra umutlanıyor.TS çok kötü ya, ben o maça direkt FB kaybeder diyemiyorum. Bay geçeceğimizi düşünürsek kazanmamaları lazım ama bakalım üstad...
Hem penaltıyı hem kırmızıyı yemişler maçta.
E kural dışı hareketten kkart yedi yani lige yansıyacaksa çok kötü en az 2 maç verirler şimdi.Barış alper ligde oynayabilecek mi net bilen biri yok mu kuralları
3 maç alırsa 4 maç alırsa yansıma gibi bir durum var mı
Şöyle bir şey var mış
Türkiye Kupası'nda kırmızı kart gören bir futbolcu, cezasını yalnızca Türkiye Kupası'nda çeker. Yani lig maçlarında oynamasına engel olmaz. Ancak kural dışı hareketi nedeniyle PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) tarafından ek bir ceza verilirse, bu ceza tüm resmi müsabakalara yayılabilir
2 tanesi gol olsa yeterdi yav13 olması lazım.
Üstelik kornerlerimizin hemen hemen hepsi de tehlikeli oldu.O kadar kornerden 0 gol. Püüühh!