#10 Wesley Sneijder (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorumluluk almadan olmaz wesleycigim hemen ayagından çıkarıyosun topu van gal a kızıyoruz ama adam haklı arkadaşlar .

Hollanda da kanatta robben önünde van pierce ve sayısız yıldızla oynuyor ona rağmen her maç teknik direktörü çıldırtmayı başarıyor şu mantıkla bizden bir şey olmaz adamın 1 tane yıldızlaştığı maç yok geldiğinden beri gol attığı maçlarda bile orta seviye ama hala adamı savunanlar var gerçekten yazık o sneıjder o na laf söylenmez takım 6 yesin kendi bir b.k yapmasın yine onda hiç suç yoktur hep sitem hep çevresindekiler suçlu o kadar komik duruma düşüyorsunuz ki bjk de fernandezin yaptıkları ortada sanki fernandezin etrafında dünya yıldızları var arkadaş

kacak oyuncu

emre colak bile dün bu performansi forvet arkasi gösterirdi

yazik ölmüs snider

su adami eli yuzu duzgun bir sistem icinde gormek isterdim , gonderilirse gercekten icim ciz edecek

tamam top oynamiyor ama hep duzelir diye bir umut var icimde

sneijder ancak şu sistemde başarılı olur emirates cuptaki gibi

--------------------------drogba------------------------------

bruma----------------------------------------amrabat

--------------------------sneijder---------------------

---------------------melo-----------Selçuk---------------

arkasında melo, Selçuk önünde amrabat, bruma ve drogba olacak

Arkadaşlar FM'de bile Sneijder'i AMC değil MC oynatın istediğiniz verimi alamıyorsunuz gerçekte nasıl alacaksınız? Biz 4-3-1-2 oynamıyoruz 4-1-3-2 oynuyoruz hoca da bunu ifade ediyor. Dün Sneijder, çoğu zaman defansın önünden Melo'nun Selçuk'un Engin'in top alması gereken yerde orta saha çizgisinde top aldı orada Hagi'de alsa Maradona'da alsa yapacağı pek bir şey yok ki. Bende Sneijder'i beğenmiyorum kendi de ağırlığını koymak için uğraşmıyor ama bu adam MC gibi oynadığı sürece de istediğin verimi alamazsın. Hollanda'da da 4-3-3 sevdası yüzünden sol MC oynadığı için tam verim alınamıyor. Tamam adam iyi değil ama ya Mourinho'nun 4-3-1-2'si ya da Van Marjwik'in 4-2-3-1'inde ki yerinde görelim bir kere de olmaz mı? Amrabat'ı da genel anlamda sağ açıkta görelim bir kere ne olacak? Memnun kalmazsan oynatmazsın zaten yapmadığın bir şey de değil.

Futbol profesörleri yine bozulmuş plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor bizde sneıjderi ucuza kapattık diye seviniyorduk meğer iyi oynaması için 2 tane üst düzey kanat burak ve drogbadan daha etkili bir forvet ve arkasına selçuk la melodan daha üst düzey oyuncu almamız gerekiyormuş bence bunları yapacağımıza uğruna sistemi değiştirdiğimiz selçuğu bitirdiğimiz sneıjderi göndermek daha akılcı çözüm gibi duruyor galiba kimse boşuna konuşmasın sneıjder transferi gereksiz oldu çünkü ona uygun sistemle oynamıyoruz adam geldiğinden beri ona yer açmak için sürekli değişiklikler yapıyoruz performans da yerlerde sanki ihtiyacımız olan adam değil gibi.

Hazirlik döneminde ve FB macinda sov yapan adam nedense simdi yoklari oynuyor. Tesadüf mü? Bence degil. Burak efendi küsmesin diye bu adami da harciyoruz.

Futbol profesörleri yine bozulmuş plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor bizde sneıjderi ucuza kapattık diye seviniyorduk meğer iyi oynaması için 2 tane üst düzey kanat burak ve drogbadan daha etkili bir forvet ve arkasına selçuk la melodan daha üst düzey oyuncu almamız gerekiyormuş bence bunları yapacağımıza uğruna sistemi değiştirdiğimiz selçuğu bitirdiğimiz sneıjderi göndermek daha akılcı çözüm gibi duruyor galiba kimse boşuna konuşmasın sneıjder transferi gereksiz oldu çünkü ona uygun sistemle oynamıyoruz adam geldiğinden beri ona yer açmak için sürekli değişiklikler yapıyoruz performans da yerlerde sanki ihtiyacımız olan adam değil gibi.

bos konusmaktan vaz gecelim

bos konusmaktan vaz gecelim

Neresi boş konuşma karşı görüşlerin varsa yaz ben sneıjder kötü topçu değil demiyorum ama bize uygun adam değil işte gldiğinden beri iyi oynadığımız maç sayısı çok az ona yer açmak için absürt absürt şeyler yapıyoruz selçuğu kanat oynatmak gibi zaten adam fark yartacak hiç bir özelliği yok hagi gibi felan mesela drogba adam 35 yaşında koşuyor sorumluluğu alıyor şut çekiyor sneıjder de hiç bir şey yok ee adam süper star diye katlanalım mı buna şimdi örneğin sneıjder den orta sahanın lideri olması bekliyordum ama liderliği bırak adam takımın en pasif oyuncusu ağırlığını koyması lazım şut bile çekmiyor adam kanatlara pas atmaktan arada bir de burağa ara pas dışında hiç bir özelliğini görmedim ben

Neresi boş konuşma karşı görüşlerin varsa yaz ben sneıjder kötü topçu değil demiyorum ama bize uygun adam değil işte gldiğinden beri iyi oynadığımız maç sayısı çok az ona yer açmak için absürt absürt şeyler yapıyoruz selçuğu kanat oynatmak gibi zaten adam fark yartacak hiç bir özelliği yok hagi gibi felan mesela drogba adam 35 yaşında koşuyor sorumluluğu alıyor şut çekiyor sneıjder de hiç bir şey yok ee adam süper star diye katlanalım mı buna şimdi örneğin sneıjder den orta sahanın lideri olması bekliyordum ama liderliği bırak adam takımın en pasif oyuncusu ağırlığını koyması lazım şut bile çekmiyor adam kanatlara pas atmaktan arada bir de burağa ara pas dışında hiç bir özelliğini görmedim ben

sineijder ne kadar koşmuş bir bak bakalım dün

Neresi boş konuşma karşı görüşlerin varsa yaz ben sneıjder kötü topçu değil demiyorum ama bize uygun adam değil işte gldiğinden beri iyi oynadığımız maç sayısı çok az ona yer açmak için absürt absürt şeyler yapıyoruz selçuğu kanat oynatmak gibi zaten adam fark yartacak hiç bir özelliği yok hagi gibi felan mesela drogba adam 35 yaşında koşuyor sorumluluğu alıyor şut çekiyor sneıjder de hiç bir şey yok ee adam süper star diye katlanalım mı buna şimdi

takimin rezil olmasi sneijder'in sucu degil, cunku sneijder kendini kanitlamis dunyanin en iyi orta saha topcularindan biri ve hollanda milli takimi gercek kaptani, tamammi? butun takimi toplasan sneijder'in yanina dahi gelemez futbolun oynanis bilgisi bazinda.

netice itibariyle terim'e konusun abicim, takimi manyak eden kendisinden baskasi degildir.

Milli takımda da nasıl oynadığını görüyoruz her maç hocasından fırçayı yiyor.Zaten wıjnaldum sakatlanmasaydı alınmıyordu milli takıma büyük ihtimal leş oynadığı son milli maçlardan sonra alınmayacak yine.

oynatılmaya çalışılan saçma sapan taktik yüzünden kızamıyorum kendisine.wesleyi gördükçe aklıma hep msimovic geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt