Veysel Akbaş
Sarı Üye
- 28 Nisan 2012
- 146
- 0
- 836
sorumluluk almadan olmaz wesleycigim hemen ayagından çıkarıyosun topu van gal a kızıyoruz ama adam haklı arkadaşlar .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol profesörleri yine bozulmuş plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor bizde sneıjderi ucuza kapattık diye seviniyorduk meğer iyi oynaması için 2 tane üst düzey kanat burak ve drogbadan daha etkili bir forvet ve arkasına selçuk la melodan daha üst düzey oyuncu almamız gerekiyormuş bence bunları yapacağımıza uğruna sistemi değiştirdiğimiz selçuğu bitirdiğimiz sneıjderi göndermek daha akılcı çözüm gibi duruyor galiba kimse boşuna konuşmasın sneıjder transferi gereksiz oldu çünkü ona uygun sistemle oynamıyoruz adam geldiğinden beri ona yer açmak için sürekli değişiklikler yapıyoruz performans da yerlerde sanki ihtiyacımız olan adam değil gibi.
bos konusmaktan vaz gecelim
Neresi boş konuşma karşı görüşlerin varsa yaz ben sneıjder kötü topçu değil demiyorum ama bize uygun adam değil işte gldiğinden beri iyi oynadığımız maç sayısı çok az ona yer açmak için absürt absürt şeyler yapıyoruz selçuğu kanat oynatmak gibi zaten adam fark yartacak hiç bir özelliği yok hagi gibi felan mesela drogba adam 35 yaşında koşuyor sorumluluğu alıyor şut çekiyor sneıjder de hiç bir şey yok ee adam süper star diye katlanalım mı buna şimdi örneğin sneıjder den orta sahanın lideri olması bekliyordum ama liderliği bırak adam takımın en pasif oyuncusu ağırlığını koyması lazım şut bile çekmiyor adam kanatlara pas atmaktan arada bir de burağa ara pas dışında hiç bir özelliğini görmedim ben
Neresi boş konuşma karşı görüşlerin varsa yaz ben sneıjder kötü topçu değil demiyorum ama bize uygun adam değil işte gldiğinden beri iyi oynadığımız maç sayısı çok az ona yer açmak için absürt absürt şeyler yapıyoruz selçuğu kanat oynatmak gibi zaten adam fark yartacak hiç bir özelliği yok hagi gibi felan mesela drogba adam 35 yaşında koşuyor sorumluluğu alıyor şut çekiyor sneıjder de hiç bir şey yok ee adam süper star diye katlanalım mı buna şimdi