Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.113
- 3.655
- 1.588
Bunlar bize yogunlasmisken Göztepeden fark yemesinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında sıralamayı bunlar belirleyecekBeşiktaş sezonu 3. Bitirecek![]()
öyle olursa biz sarsılıriz ama bu krater surat ölürSen bizi kalpten goturcen herhalde
Ciddi bir şekilde rüzgar arkamızda, onların ayakları titriyor.kulübün sahipsiz oldugunu bugun tekrar gördük 1 kişi bile çıkıp bu çingene bozmasına yanıt veremedı
korktukları dogru fena halde şirazeleri kaydı oyuncular gergin sergende uçmuş durumda yöneticileri zaten vasıfsız tipler o yuzden kızıyorum bu tarz tiplere karşı sessiz kalınmamalı cünkü amacları bizim rakipten ziyade atanacak hakemleri baskı altına almakCiddi bir şekilde rüzgar arkamızda, onların ayakları titriyor.
Saha dışında tartışmaya çekmeye çalışıyorlar bizi gerek yok.
Hafta sonu çıkıp çatır çatır topumuzu oynayıp, Göztepeden sonucu bekleyeceğiz.
Ben Yusuf Günay'a hakaretvari konuştu diye açıklama yapar diye bekledim, ama akıllı davrandılar.
Hakemler konusunda hiçbir zaman başarılı olamadı bizim yönetim.korktukları dogru fena halde şirazeleri kaydı oyuncular gergin sergende uçmuş durumda yöneticileri zaten vasıfsız tipler o yuzden kızıyorum bu tarz tiplere karşı sessiz kalınmamalı cünkü amacları bizim rakipten ziyade atanacak hakemleri baskı altına almak
ama biryandan şu da var bu acıklamalarla kendilerini dahada geriyorlar ünal hocaya şikeci demeler vs
Şu an bütün Galatasaraylılar takımına sonsuz güveniyor, en azından elinden geleni yapacağını biliyor, ama beşiktaşlıların %95'i tamamen kendi takımına olan güvensizlikten dolayı bizim maçı konuşuyor, diyemiyorlar ki biz takımımıza güveniyoruz çıkar 3 tane atar noktayı koyarız . Galatasarayım çok büyüksün sonunu getir be !
* Hatay'a 7 atınca hiçbir şey yok, bizim malatyaya 4-5 atma ihtimalimiz hepsini delirtiyor.