Ahmet Nur Çebi: "Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez"

Algıları başka yöne çekmeye çalışan bu şerefisizin hesapları ve telefon görüşmeleri incelenmeye alınmalıdır

kulübün sahipsiz oldugunu bugun tekrar gördük 1 kişi bile çıkıp bu çingene bozmasına yanıt veremedı
Ciddi bir şekilde rüzgar arkamızda, onların ayakları titriyor.

Saha dışında tartışmaya çekmeye çalışıyorlar bizi gerek yok.

Hafta sonu çıkıp çatır çatır topumuzu oynayıp, Göztepeden sonucu bekleyeceğiz.

Ben Yusuf Günay'a hakaretvari konuştu diye açıklama yapar diye bekledim, ama akıllı davrandılar.

Ciddi bir şekilde rüzgar arkamızda, onların ayakları titriyor.

Saha dışında tartışmaya çekmeye çalışıyorlar bizi gerek yok.

Hafta sonu çıkıp çatır çatır topumuzu oynayıp, Göztepeden sonucu bekleyeceğiz.

Ben Yusuf Günay'a hakaretvari konuştu diye açıklama yapar diye bekledim, ama akıllı davrandılar.
korktukları dogru fena halde şirazeleri kaydı oyuncular gergin sergende uçmuş durumda yöneticileri zaten vasıfsız tipler o yuzden kızıyorum bu tarz tiplere karşı sessiz kalınmamalı cünkü amacları bizim rakipten ziyade atanacak hakemleri baskı altına almak

ama biryandan şu da var bu acıklamalarla kendilerini dahada geriyorlar ünal hocaya şikeci demeler vs

korktukları dogru fena halde şirazeleri kaydı oyuncular gergin sergende uçmuş durumda yöneticileri zaten vasıfsız tipler o yuzden kızıyorum bu tarz tiplere karşı sessiz kalınmamalı cünkü amacları bizim rakipten ziyade atanacak hakemleri baskı altına almak

ama biryandan şu da var bu acıklamalarla kendilerini dahada geriyorlar ünal hocaya şikeci demeler vs
Hakemler konusunda hiçbir zaman başarılı olamadı bizim yönetim.

Beşiktaş maçında Cüneyt + Mete verebilmeleri örneğin.

Bu hafta Beşiktaş maçına Mete, bizim maça Palabıyık atansa kimse şaşırmaz.

İt gibi tirsiyorsunuz haysiyetsiz herifler..Bizim sahaya kupa isterken bir anda geleneksel ağlama moduna girdiniz..Nasıl evire çevire çaktık boyunuzun ölçüsünü aldınız şimdi Malatya'dan medet umuyorsunuz.. Kan alacagiz g.tunuzden kacari yok

Tamamen kendilerini geriyorlar ortamın havası o kadar belli ki çırpınıyorlar suda bu yüzden batacaklar.

1- Hiçbir Galatasarayli çıkıp Göztepe bjk ye kıyak gecicek. İzmir fark yiyen şehir olarak anilmamali demedi.
2- Hiçbir Galatasarayli Malatya yada Göztepe nin hocasına futbolcusuna şehrine sikeci vs. hicbirsey demedi.
3- Hiçbir Galatasarayli yönetici, futbolcu veya teknik ekip bjk ye saygısızca konuşmadi.
4- Hiçbir Galatasarayli biz sampiyon olcaz demedi. Olmaya caliscaz dedi.
5- Hiçbir Galatasarayli rakip teknik direktöre sikeci diyip özür dilemedi.
6- Hiçbir Galatasarayli haftasonu için en ufak çirkin yorum yapmadı.
+ Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bjk maçı öncesi kazanirlarsa alkislariz diyerek çok büyük bir centilmenlik örneği gösterdi.
- Bjk başkanı saygısızca hatta terbiyesizce cevap verdi. Saçmaladı.

Bu saydıklarımı iki gün içinde bjk camiası, yöneticisi ve medya mensupları ile gerçekleştirdi.
Yorum yapardım. Laf söylerdim ama gerek varmı... Hiçbirsey demiyorum Allah büyük...

+++ Biz sampiyon olmasakta kayrilan takımların aksine takımımızı sene boyunca bu kadar haksızlığa rağmen son haftaya şansını taşıdığı için alkislariz. Sahip olduğumuz 4 yıldız ve şampiyonluklarımız ile gurur duymaya devam ederiz. Ama biliyorum ki bunun farkında olan teknik ekibimiz ve oyunuclarimiz gereğini yapacaktır. Yapmaya çalışacaktır. Terinin son damlasına kadar savasacaktir.

Peki ya siz???

Son düzenleme:
Şu an bütün Galatasaraylılar takımına sonsuz güveniyor, en azından elinden geleni yapacağını biliyor, ama beşiktaşlıların %95'i tamamen kendi takımına olan güvensizlikten dolayı bizim maçı konuşuyor, diyemiyorlar ki biz takımımıza güveniyoruz çıkar 3 tane atar noktayı koyarız . Galatasarayım çok büyüksün sonunu getir be !

* Hatay'a 7 atınca hiçbir şey yok, bizim malatyaya 4-5 atma ihtimalimiz hepsini delirtiyor.

Şu an bütün Galatasaraylılar takımına sonsuz güveniyor, en azından elinden geleni yapacağını biliyor, ama beşiktaşlıların %95'i tamamen kendi takımına olan güvensizlikten dolayı bizim maçı konuşuyor, diyemiyorlar ki biz takımımıza güveniyoruz çıkar 3 tane atar noktayı koyarız . Galatasarayım çok büyüksün sonunu getir be !

* Hatay'a 7 atınca hiçbir şey yok, bizim malatyaya 4-5 atma ihtimalimiz hepsini delirtiyor.

Göztepe puan veya puanlar alacaktir

Bu salaklar kendi takımlarına güvenemedikleri için böyle açıklamalar yapıyolar.Güveniyosan kendi takımına çıkar oynar alırsın maçı averaj olarak sen üsttesin.Takımın sallantıda olduğunu bildiği için aklınca Malatya üzerine algı yapıyo ki herhangi bi mallık yaparlarsa Malatya götlerini kurtarsın diye.Sen önce Hatay maçında nasıl 7 attığını ve nasıl averaj takımı olarak hatırlandıklarını açıkla da ondan sonra millete konuş Allahın kekosu.

Bir Galatasaraylı olarak bukadar midesizlik bende yok arkadaş. Bu seviyede iğrenç bir Galatasarayli hiç gormedim. Yazıkk..

Sadece sizin rakipleriniz mi averaj takımı olarak anılmak ister

Geri
Üst Alt