Bu Neyin Sevinci?

Bunla birlikte 2 olacak ya kaç sene işte .
Yerine gelecek antrenörün ömrü de 1 sene olacak. Ona da koca senede şampiyon olamadı gitsin diyecekler. Tamam gitsin o da gitsin anasını satayım futbol kağıt üstünde antrenörlerin kendi aralarinda oynadığı menajerlik oyunu zaten. Hiç demiyorlar yılların birikimi oyuncular yeni gelecek olan hocaya uyumlu mu? Yeni gelen hoca kadroyu yenilemek ister mi? İstese de senin gücün var mı? Bu soruların hepsinin sonucu olumsuz ama terim gitsin yeni hoca gelsin. Hadi gelene sabretceklerini bilsem gene gelsin de ömrü 1 sene olacak adamcagizin. Sonra konsolu kenara atıp eski save dosyasından load 3derler ligi. Öyle bakıyorlar konuya cunku.

GSC Mobile App
Fatih hoca evet bu sene formsuzdu belki ama ben hala bitmedim dedi dün akşam.Sahaya konsantre olduğunda ligin en etkili takımını yaratabiliyor.
Pandemi süreci ve yönetimsel sıkıntılar hocayı etkiledi ayrıca koç medyası sürekli saldırdı,yönetim hocayı hiç koruyamadı, hocayı bırak hakkımız, puanlarımız gasp edildi öyle izlediler.

Bende 5 maç 4 puan aldığımızda darıldım hocaya ama yinede en iyi seçeneğimiz gibi duruyor zaten 1-2 sezona bırakır hoca ve onu çok ararız muhtemelen,rakiplerimiz böyle bir değer üretmek için bir tarafını yırtıyor biz adamı değersizleştirme peşindeyiz.

Ağır saçmalıyorsunuz yahu terim sene sonu defolup gitsin diyen biri olarak içimin yağları eridi o hadsiz bjkye çakinca o gotu indirmesek 10 yıl konusulardi bu seneyi.. Sen kimsin ulan Galatasaray'ın sahasında kupa istiyorsun öyle hataya posta koymaya benzemez bu isler

Ne kadar sevindirici bir mac ise o kadar uzucu bir mac oldu. Lan madem boyle yapabiliyorduk, ne diye daha once yapmayip bunlara sampiyonluk hediye ettik. 20-25 milyon fazladan kazanip takimi guclendirirdik, O paralar simdi f+jk'ye akacak. Onlardan biri guclenecek. Gecen sezon zaten kayip bir sezon oldu, ustune bu sezon eklenince iyice zayifladi elimiz.

Artik bundan sonra cok az butcelerle basarili olmamiz gerekecek. Para yok, ama FT transfer yapmiyorlar diye yine huzursuzluk cikaracak. Hediye edilen 2 beles sampiyonlugun bedeli agir olacak.

Bu galibiyet simdi sevindirici mi, uzucu mu? Tek derdim Cebi'ye cevap vermek olsa sevindirici. Ama dunyanin en rahat sampiyonlugunu bos yere kaptirdigimizi gormek uzucu.

bence taktiksel olarak son 4 yılın en iyisi ama odak ve motivasyon konusunda evet eski formundan uzakta. ama o konuda kendi adadığında ligin 4 diğer şampiyonundan 8 maçta 17 puan almış adamı taktiksel anlamda kötü olarak addedemem. saha içinde bile isteye, bağıra bağıra kaybettirdiği tek maç da rize oldu. önde etebo oynarken arkada luyi'yle başlamak fecaatti, onu yapınca da mükafatını 20 dakikada aldık zaten.
Yapma Gökhan yahu, 3 yıldır iyi oynadığı maç sayısı 5 değil takımın. Tek maç rize oldu diyosun, ayıptır günahtır. İnsanlar her hafta niye deli olduk peki buralarda. Fikirlerine değer veririm ama bu olmadı, tartışılacak bişey bile değil. Taktik sistem nerdeydi bugüne kadar.

Fatih hoca evet bu sene formsuzdu belki ama ben hala bitmedim dedi dün akşam.Sahaya konsantre olduğunda ligin en etkili takımını yaratabiliyor.
Pandemi süreci ve yönetimsel sıkıntılar hocayı etkiledi ayrıca koç medyası sürekli saldırdı,yönetim hocayı hiç koruyamadı, hocayı bırak hakkımız, puanlarımız gasp edildi öyle izlediler.

Bende 5 maç 4 puan aldığımızda darıldım hocaya ama yinede en iyi seçeneğimiz gibi duruyor zaten 1-2 sezona bırakır hoca ve onu çok ararız muhtemelen,rakiplerimiz böyle bir değer üretmek için bir tarafını yırtıyor biz adamı değersizleştirme peşindeyiz.
Sağlıkli bir yapı kurulsun bikac sene şampiyon olalım ki terim ile herşey mümkün. Ondan sonra bırakacak adam zaten. Hem yönetim hem hoca değiştirsek işimiz iş. Futbolcular her telden çalıyor çoğu kiralık. Terim siz iyi olacak diyorlar da terim siz şu kadro 6.liga oynuyordu. Sahadan çok uzaklaştık sezon boyu.

Nese hoca 5.yildizi takmadan gitmez. gitmemeli de zaten. Cl hayalleri kuruyorduk onu mümkün görmüyorum da kırılması zor bir antrenörluk başarısı yapıp öyle gider.

GSC Mobile App

Yapma Gökhan yahu, 3 yıldır iyi oynadığı maç sayısı 5 değil takımın. Tek maç rize oldu diyosun, ayıptır günahtır. İnsanlar her hafta niye deli olduk peki buralarda. Fikirlerine değer veririm ama bu olmadı, tartışılacak bişey bile değil.

geçen sezon 8 haftalık seride her maçı muazzam oynadık. bu sene ilk yarıdaki komik kadroyla kasımpaşa ve konya deplasmanları hariç hepsinde iyiydik. kasımpaşa rangers maçı dönüşüydü, konya'da da anlamsız rotasyonunun kurbanı olduk. ama şampiyonluğu etkileyecek haftalarda kabahatli olduğu maçın tek rize olduğunu düşünüyorum. kötü oynadığımız maçlar illa ki olmuştur ama şuursuz, plansız olduğumuz en nitelikli maç rize karşılaşmasıydı. ilk 2 yıl şampiyonluğa rağmen dengesizdik, kadro sayesinde kazandık, son 1 yıl kötü kadrolara rağmen ligin en derli toplu takımıyız. hakemler, nihat fetödemir, sakatlıklar ve yönetimsizliklerle de sürekli savaşmamıza karşın.

Kendini haftalar önce sampiyon ilan eden takimi eze eze yendin, bu Ligin asil agasi kim oldugunu gösterdin. Sampiyonluk yarisini bu eyamcilara ve diger takimlarin yaptigi pislige ragmen bitirilmesine ve stadinda kupa kaldirilmasina izin vermedin. En önemlisi hala sampiyonluk sansi var, ne yani oturupta aglayalimi yani?

Sahamızda şampiyon olacağını sananlara hadlerini bildirdik diyenlerin elimizdeki şampiyonluğun gitmesiyle ilgili hisleri nedir peki.. Milletin hocaya olan muhalefetinin nefret seviyesine ulaşmasına sağlayan olay her hatanın ısrarla, inatla,egoyla tekrar edilmesi sonucu gelinen şu durumdur.. Bu nefreti gören hocaya olan nefret herşeyin önüne geçmiş diyor.. İyi diyor güzel diyorlar da her hafta düzenli puan kaybederken milletin yazdıklarını ve yazdıklarında ne kadar haklı çıktığını ve her hatanın ısrarla ve inatla yapılmasını gören nefret etmesinde ne yapsın...

Konuyu açıp soruyu soran renktaş bunu kastediyor.. Şimdi benim gibi düşünenler Fenerin mi BJK'nin mi şampiyonluğuna sevinsin.. Hangi ezik şikecilerin şampiyonluğuna sevinelim şimdi..

Geçen seneki mesajlara bakın hocaya bu derece nefretle muhalefet var mıydı ?.. Çünkü geçen sene Falcao sakat , Onyekuru'yu Monaco elimizin altından çekmiş almıştı... Diagne'nin kazmalığı , Muslera'nın ayağının kırılması vs..ve aklıma gelmeyen bir sürü sebepten ötürü adamın elinde imkan yoktu.. Şimdi ise eline verilen onca imkana rağmen egoyla inatla şampiyonluk çatır çatır yedi.. Millet ah çekmesinde ne yapsın..

Sevinmesine sevindikde gidip caddede tür atmadık sonucta. Cebinin mal mal soylemlerine sevindim. Fenerin son dakika golü buruk bir sevinç yarattı

Yani beşiktaşlılarin g.tunu indirdigimize sevindim

Biz yendik fenere yaradi..
fener sampiyon olacak farkindamisiniz?..
bu sevinc niye sanki sampiyon olduk...

Babalar affedersiniz ama biz sampiyon olamadiktan sonra sevmisim olani banane..
1. derbi kazandik tabiki sevincez
2. Hadsizlere had bildirdik
3. Sampiyon belli oldu, resmen febeyi sampiyon yaptik da haberim mi yok?
4. Sampiyonluk icin En ufak bir ihtimal varsa bunu zorlamak, kovalamak, istemek her Gsli nin yapacagi/isteyecegi biseydir

Bjk şampiyonluğunu ertelemiş olduk veyahut fb'yi de epey iddialı konuma getirdik. Artık hangisini seçerseniz.. Dk. 77'de ikili averajı eşitledikten sonra, 18 dk kabus gibi çökeceğimize, sahada mıymıntı gibi dolandık, averajı da alamadık. Ben pek bir numarasını göremedim galibiyetin, herhalde Terim hocamızın itibarı için bu sevinç. Yıllarca nice bjk galibiyeti gördüğüm için, şampiyonluk yolunda bize birşey katmadığından olsa gerek, pek anlamlı hissettirmedi. Yani Hasan Kabze'nin son dk golüyle koca stadı susturup şampiyonluğa yürümüş, o günleri yaşamış insanlarız, haliyle ergenler gibi bjk'ye had bildirdik, seslerini kestik tarzı tatminkar olanları çok anlayamıyorum, bu da benim eksikliğim herhalde. Ben hep şampiyonluğa odaklıyım, gerçekten belki de benim eksikliğimdir. 10 gün sonra adamlar altyapıdan kaleci ile, Alanya'nın defans hattı ile, 37'lik Atiba ile 2 kupayla sezonu bitirmiş olursa, bu derbiyi hatırlayan bile olmayacak haliyle.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sahamızda şampiyon olacağını sananlara hadlerini bildirdik diyenlerin elimizdeki şampiyonluğun gitmesiyle ilgili hisleri nedir peki.. Milletin hocaya olan muhalefetinin nefret seviyesine ulaşmasına sağlayan olay her hatanın ısrarla, inatla,egoyla tekrar edilmesi sonucu gelinen şu durumdur.. Bu nefreti gören hocaya olan nefret herşeyin önüne geçmiş diyor.. İyi diyor güzel diyorlar da her hafta düzenli puan kaybederken milletin yazdıklarını ve yazdıklarında ne kadar haklı çıktığını ve her hatanın ısrarla ve inatla yapılmasını gören nefret etmesinde ne yapsın...

Konuyu açıp soruyu soran renktaş bunu kastediyor.. Şimdi benim gibi düşünenler Fenerin mi BJK'nin mi şampiyonluğuna sevinsin.. Kimin şampiyonluğuna sevinelim şimdi..

Geçen seneki mesajlara bakın hocaya bu derece nefretle muhalefet var mıydı ?.. Çünkü geçen sene Falcao sakat , Onyekuru'yu Monaco elimizin altından çekmiş almıştı... Diagne'nin kazmalığı , Muslera'nın ayağının kırılması vs..ve aklıma gelmeyen bir sürü sebepten ötürü adamın elinde imkan yoktu.. Şimdi ise eline verilen onca imkana rağmen egoyla inatla şampiyonluk çatır çatır yedi.. Millet ah çekmesinde ne yapsın..

Olayı çift yönlü değerlendirmek lazım, konuyu açan mesele değil.

1. Sağduyulu şekilde şampiyon olamadığımıza üzülenler.
2. FT rezil olsun diye Galatasaray'ın başarısızlığını isteyenler.

Ağırlıklı profil 2, sezon başından beri böyle. Hatta sana bir isim vereyim @Murat Saylak denilen bir üye var, hatta ben bunu yönetici falan yaptım zamanında, 7-8 yıldır yönetimdedir, bu elemanın tek derdi bir şeyleri beğenmemek, bir kaç kişiye de takar, demediğini bırakmaz. Kendi övdüğü yapılar geçen sene Ünal, bu sene Sergen gibi, hata yaptığında da susarlar, hiç övmemiş gibi davranırlar.

Yani dün kaybedelim de gelip Sergen'i övelim FT'ye sallayalım düşüncesinde olan sayı fazla, tepkiler de genelde onlara.

Şampiyon olamama konusu evet üzücü ama sadece hocaya mı yazar? Örnek vereyim.

1. Feghouli o 2 uyluk sakatlığını yaşamasa şampiyonduk.
2. FT bazı maçlarda saçma oyuncu tercihleri yapmasa şampiyonduk.
3. Stat zemini 3 maç o halde olmasa, şampiyonduk, Belhanda gidişi takımda psikolojik deformasyon da yarattı.
4. Hakemler Beşiktaş'ı bu kadar kollamasa, Rosier ve Josef hakettikleri cezaları alsalar şampiyonduk.
5. Luyindama ve Donk bu kadar aleni hatalar yapmasalar şampiyonduk.

Şimdi direkt 5 sebep var, ve bu sebep yokmuş gibi tüm sebepler FT'ye yazılırsa da ortada bir haksızlık oluşur. Herkes Kerem oynasın diyor mesela o Kerem Sivas'ta son dakikada, Gümrük'te 80. dakikada karşı karşıya o golleri atsa bugün +4 puanımız olacaktı, futbol böyle bir şey, anlara bakar.

Son olarak bu sene FT'nin eline imkan falan verilmedi, sene başında bariz orta sahasız girdik sezona, 2. devre de Gedson geldi sadece, ona da düne kadar neler söylendi. Harcadığımız bonservis 2.5 milyon euro toplam, maaş bütçesi de toplam 7 milyon euro civarında. Zaten sayısız oyuncu gitti, 15+ milyon euro ediyordu maaşları.

MO'nun gelmesiyse problem zaten o gelene kadar santrafor da yoktu takımda bence, Falcao sakattı, Diagne de dengesizdi. Onyekuru da geldi ama kritik virajda annesini kaybetti, toparlayamamış gözüküyor üstüne sakatlandı. Yedlin ha keza hayatında kırmızı görmemişken kırmızı gördü üstüne sakatlandı.

Bunların hepsinin sorumlusu FT ise evet tüm eleştirilere haklı derim ancak tüm sorumlu FT değil, bu sene başımızda duruş gösteren bir yönetim olsa zaten şampiyonduk, Anadolu takımları bile elimizden topçu alır noktaya geldik.

Sevinmeyin ulan!!!
EEvst1FWsAAeHkw (1).webp

71E265E2-5789-4CC7-BBC0-9F6E23BD6A03.webp

bence taktiksel olarak son 4 yılın en iyisi ama odak ve motivasyon konusunda evet eski formundan uzakta. ama o konuda kendi adadığında ligin 4 diğer şampiyonundan 8 maçta 17 puan almış adamı taktiksel anlamda kötü olarak addedemem. saha içinde bile isteye, bağıra bağıra kaybettirdiği tek maç da rize oldu. önde etebo oynarken arkada luyi'yle başlamak fecaatti, onu yapınca da mükafatını 20 dakikada aldık zaten.
Hocanın kenarda olmadigi zaman takimin kotu gittigini biliyoruz. Yardimcilarinin bi boka yaramadigini da biliyoruz. Ve bunu hoca da biliyor. Hoca bir şeyi daha biliyor, takıma, kulube veya kendisine ceza vermek icin hazirda bekleyen bir tffnin olduğu.

Sen diyorsun ki, Eyy Galatasaraylilar, önümde bataklık var, sonra gidip o bataklığa giriyorsun. Sakın bana gelip yonetim yok sahip cikacak, konusacak gibi seyler soyleyerek savunma. 67 yasindasin, inanilmaz bir tecrubeye sahipsin ve sinirlerine hakim olamiyorsun. Maç icinde veya maç sonunda gosterdigin tavirlarla veya soylemlerle sana ceza vermek icin hazirda bekleyen bir sistemi harekete geciriyorsun. Bir işe yaramayan yardimcilarini konuştur. Zamaninda hocanin fedaisi şifoydu. Şimdi de bir yardimcisi fedai olabilir. Yonetim mi sahip cikmiyor? 2 saat oyuncu pazarligi yaptirdigin, sozunden cikmayan apoyu konuştur.

Yani demem o ki, Ezbere yorum yapıp rize maçını ortaya atmayalim sadece. Bu sezon sanirim 6 maç tribune cıktı. 4ün de puan bıraktık.

Taktiksel anlamda da 4 yılda en iyi dönemi tudorun şutlanıp geldigi sezondu bence.

Geri
Üst Alt