# David Villa

Emircim neden böyle vitaminsiz topçuları öneriyorsun. Sebebi neydi ki ?

Burak´a tahammül edemeyenler David Villa´yi kücümsüyor. Alacagimiz en iyi forvet olur.

Hala Ibrahimovic´i filan alacagimizi düsünenler Playstation´i kapatsin

İzledim elbet. Peki sen nüfus kağıdına baktın mı bu arkadaşın ? Daha genç ve dinamik topçular önermeni beklerdim ben şahsen.

İzledim elbet. Peki sen nüfus kağıdına baktın mı bu arkadaşın ? Daha genç ve dinamik topçular önermeni beklerdim ben şahsen.

umud bulud dinamik degil mi?

uc alanda top oynamayi bilen adam gerekmez mi. senin istedigin genc dinamik + kaliteli ST'yi /benteke gibi ,20 uzeri bonservis verip getireceksen kabul. ki benteke yahud turevleri villa'nin klasinda adamlar hala degiller. + villa gayet dinamik

orta sahayi kuvvetli tut defansi saglama al sneijder/villa/bruma'nin gol atamayacagi takim yok dunya uzerinde IMHO.

Villa klas bir ayak ama düşüşte bir topçu ve sakatlanmaya meyilli. Umut dinamik ama yaşlanıyor, fizik olarak o da düşüş yaşıyor. Villa'dan daha genç Dzeko, Torres falan var. Genç dediysek 10 yaş genç demedik yani.

Villa klas bir ayak ama düşüşte bir topçu ve sakatlanmaya meyilli. Umut dinamik ama yaşlanıyor, fizik olarak o da düşüş yaşıyor. Villa'dan daha genç Dzeko, Torres falan var. Genç dediysek 10 yaş genç demedik yani.

Dzeko ve Torres gelmesin.

TV de cikdi az önce ilgileniyormusus

* LG G2 Tapatalk *

Bıktım moruklardan yemin ederim bıktım. Böyle çürükleri alacağınıza almayın adam madam valla almayın

Villa'nın çürük olan tek şeyi sakatlık meyili.Bunun dışında hala STSL de defansları üst üste koyar geçer.

Sınır olmasa ilk alacağım adamlardan biri olur Nasri, ve Agger ile birlikte.

Takımda ki deplasman sorununu görüyorsunuz. Top bile tutamıyoruz ön bölgede sürekli geri, yan, 3 metre ileri.

Villa'nin haklari kimde simdi? Barca'da da var Atletico'da da var diyordu Radyospor'da bu sabah. Atletico'ya Umut'u, Barca'ya da Burak'i dayayip alalim Villa'yi ellerinden. Suan Atletico'da Umut'tan biraz fazla, Burak'tan da biraz az kazaniyor zaten.

Trabzon'un %25'lik payina da imzali bir Villa formasi ve Villa'nin sol kramponunu gondeririz.

Dzeko ve Balotelli ilk hedefler olmalı.Villa aradıgımız tarz adam ama sakatlanmaya çok meyilli bir oyuncu.Birde güçsüz.Seneyede 33 yaşında olacak.

Bumu ölmüş :O Adam takımdaki bütün forvetlerden bin kat daha iyi ve kaliteli.

Muslera

Sagna-Vidic-Semih-Telles

Melo-Selçuk

Menez-Sneijder-Bruma

Villa​

Seneye Şlde çok iş yapar bu kadro. Ama başkan bu kadroyu kurabilirmi,sanmıyorum.

Geri
Üst Alt