- 2 Temmuz 2011
- 132.501
- 55.486
- 5.338
Esfrefcimisin artik?slyhterine hosgeldin abiMetin Öztürk'ün listesine Begüm Özkan ve Mahmut Recevik'i aldığı söyleniyor bu doğruysa desteklemediğim kişidir kendisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esfrefcimisin artik?slyhterine hosgeldin abiMetin Öztürk'ün listesine Begüm Özkan ve Mahmut Recevik'i aldığı söyleniyor bu doğruysa desteklemediğim kişidir kendisi.
Desteklediğim aday yok ama listesine Emre Akyazıcı, Begüm Özkan, Işıtan Gün, Rezan Epözdemir, Yusuf Günay, Mahmut Recevik ve bir kaç isim daha var aklıma gelmeyen şimdi bu adamları listesine ekleyen kişileri desteklemem.Esfrefcimisin artik?slyhterine hosgeldin abi
Ödemeler varda gelecek paralarda var tabi gelecek yönetimin belirli bir miktar sıcak para koyması gerekecek ama gelecek paralar ile birlikte bahsedildiği gibi 600 milyon Tl falan olduğunu düşünmüyorum çünkü hepsi ödenecekleri hesaplıyor kimse gelecek paraları hesaba katmıyor.Eşrefte paralı adam var mı en önemlisi o. Kim paralıysa o gelsin, yakın dönemde çok büyük ödemeler var, başka türlü dönmez bu kulüp
Gelecek para devede kulak ya. Mayısta 300 m tl civarı sadece faiz ödemesi var. Futbolcu maaşlarını saymıyorum. Söylenene göre kasa da tam takırÖdemeler varda gelecek paralarda var tabi gelecek yönetimin belirli bir miktar sıcak para koyması gerekecek ama gelecek paralar ile birlikte bahsedildiği gibi 600 milyon Tl falan olduğunu düşünmüyorum çünkü hepsi ödenecekleri hesaplıyor kimse gelecek paraları hesaba katmıyor.
Sen çok yanlış biliyorsun Özbek Galatasaray'a 20 milyon euro falan hibe etmedi tam tersi bu alacağını faiziyle birlikte almak için icraya vermişti Galatasaray'ı ve daha sonra parasını almıştı. Ne zaman 20 milyon euro hibe etmiş Özbek.
Gelecek para devede kulak ya. Mayısta 300 m tl civarı sadece faiz ödemesi var. Futbolcu maaşlarını saymıyorum. Söylenene göre kasa da tam takır
Ben yanlış değil de eksik biliyor muşum anlaşılan ki emin olmadığımı da söyledim zaten. Toplam 20 milyon kasa yardımı kalmış aklımda. 2015 lerin kuruyla 30 milyon TL, 10 milyon Euro ya karşılık gelir aşağı yukarı; az rakam değil. Demek ki sen çok yanlış biliyormuşsun; son kuruşuna kadar söke söke almış gibi bahsetmişsin zira, bilip bilmeden...![]()
30 milyon TL’yi hibe etti
Eski başkan Dursun Özbek, 20 milyon Euro’luk alacağını taksitlerle tahsil etmeye başlarken 30 milyon TL’lik bölümünü kulübe bıraktı Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlık yaptığı 2015-2017 yılları arasında kulübe 20 milyon Euro'ya yakın kasa kolaylığı sağlamıştı. Ocak 2018'de koltuğu Mustafa...www.sabah.com.tr
Başka birisi olsa bu konuya hiç girmezdim bile; anlayabileceğini umduğum için cevap verdim...
Dursun Özbek' i savunmadığım, ''Çok kötü bir başkanlık döneminden sonra'' ifadesiyle anlaşılmış olmalı, ille ana-avrat küfür mü etseydim?..
Tff'den gelecek bir 7-8 milyon dolar para var. Yine Socios'tan ve diğer sponsorlardan gelecek para olacaktır, Avrupa geliri gelecek 15 milyon euro diye biliyorum.Gelecek para devede kulak ya. Mayısta 300 m tl civarı sadece faiz ödemesi var. Futbolcu maaşlarını saymıyorum. Söylenene göre kasa da tam takır