Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Eşrefte paralı adam var mı en önemlisi o. Kim paralıysa o gelsin, yakın dönemde çok büyük ödemeler var, başka türlü dönmez bu kulüp

Eşrefte paralı adam var mı en önemlisi o. Kim paralıysa o gelsin, yakın dönemde çok büyük ödemeler var, başka türlü dönmez bu kulüp
Ödemeler varda gelecek paralarda var tabi gelecek yönetimin belirli bir miktar sıcak para koyması gerekecek ama gelecek paralar ile birlikte bahsedildiği gibi 600 milyon Tl falan olduğunu düşünmüyorum çünkü hepsi ödenecekleri hesaplıyor kimse gelecek paraları hesaba katmıyor.

Ödemeler varda gelecek paralarda var tabi gelecek yönetimin belirli bir miktar sıcak para koyması gerekecek ama gelecek paralar ile birlikte bahsedildiği gibi 600 milyon Tl falan olduğunu düşünmüyorum çünkü hepsi ödenecekleri hesaplıyor kimse gelecek paraları hesaba katmıyor.
Gelecek para devede kulak ya. Mayısta 300 m tl civarı sadece faiz ödemesi var. Futbolcu maaşlarını saymıyorum. Söylenene göre kasa da tam takır

Son secim de adaylar arasinda baskanlik profili olan tek isim Hamamciogluydu

O dönem de yazdim bunu,adaylarin dernekte birlikte ciktigi program da Hamamcioglu’nun konusmalari tam bir Baskan konusmasiydi bastan sona ama diger adaylar sönüktü ve burak elmas’in baskanlik döneminde görmüs olduk ne kadar baskanliga uzak oldugunu

Basarili olur olmaz onu bilemeyiz ama Galatasaray baskanligina yakisacak bir isim Hamamcioglu

Sen çok yanlış biliyorsun Özbek Galatasaray'a 20 milyon euro falan hibe etmedi tam tersi bu alacağını faiziyle birlikte almak için icraya vermişti Galatasaray'ı ve daha sonra parasını almıştı. Ne zaman 20 milyon euro hibe etmiş Özbek.
Ben yanlış değil de eksik biliyor muşum anlaşılan ki emin olmadığımı da söyledim zaten. Toplam 20 milyon kasa yardımı kalmış aklımda. 2015 lerin kuruyla 30 milyon TL, 10 milyon Euro ya karşılık gelir aşağı yukarı; az rakam değil. Demek ki sen çok yanlış biliyormuşsun; son kuruşuna kadar söke söke almış gibi bahsetmişsin zira, bilip bilmeden...

Başka birisi olsa bu konuya hiç girmezdim bile; anlayabileceğini umduğum için cevap verdim...

Dursun Özbek' i savunmadığım, ''Çok kötü bir başkanlık döneminden sonra'' ifadesiyle anlaşılmış olmalı, ille ana-avrat küfür mü etseydim?..

Gelecek para devede kulak ya. Mayısta 300 m tl civarı sadece faiz ödemesi var. Futbolcu maaşlarını saymıyorum. Söylenene göre kasa da tam takır

70 mye oyuncu satsak 40 ıyla rahat öderiz gereken parayı artar bile hatta 30m da kadro kurmak için yeter boşta olan,kiralık vs de kovalanır

özgörkey,sedat doğan,mete ikiz,ahmet özdoğan gibi isimler girerse ezer geçer hamamcıoğlu

Zamanında Süren'i Süren yapan yönetimindeki çok güçlü isimlerdi, Mustafa Sarıgül, Mehmet Cansun, Ergun Gürsoy, Ünal Erzen, 2. döneminde degil ama 1. dönem listesinde yer alan Özhan Canaydın, Ali Dürüst vs. vs. , listesinden klübün daha sonrasının başkanları dahi çıkacak bir yönetim kurulu toplanmış, hep beraber gerekenleri yapmışlar. Liste sanki şampiyonlar ligi gibi.
Hamamcıoğlu olur başkası olur, baştaki isim değil fakat yönetim ne kadar güçlüyse Galatasaray'da o kadar güçlüdür, dilerim ki böyle kurulması güç bir yönetim tekrar başa geçer de cümle aleme tekrar hatırlatırlatırlar Galatasaray'ın gücünü gelecek seneler boyunca.

bu adamı kulübe başkan yapan hain oğlu haindir

Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş ya

Bunun ki de o misal işte

Hayırlısı olsun ne diyelim

Koskoca camia sağlam bir aday çıkaramıyor maalesef

Rahmetli başkanımıza yaptığı davranış hem de yaptığı ortam yer vb cok yanlisti

Yıllar sonra (Dursun Özbek'ten sonra) yeniden liseli bir başkana dönüyoruz demek. Hayırlısı olsun ne diyelim. Eşre Hamamcıoğlu'na karşı Burak Elmas'ın başkan olmasını istemiştim ve olmuştu. Bu sefer de Eşref Hamamcıoğlu'nun ya da Metin Öztürk'ün başkan olmasını istiyorum. Dursun, Abdurrrahim falan aman abi. Eğer Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu aday olacaksa sadece ikisi de olabilir fark etmez. İkisine de eşit seviyede güveniyorum. Ne az ne çok. Yalnız listeleri de görmek lazım tabii. Şimdiye kadar başkanları değil listeleri desteklemiş biri olarak yine öyle yapacağım. Yönetim çok daha önemli. Başkanı rezil de eden yönetim vezir de.

Ben yanlış değil de eksik biliyor muşum anlaşılan ki emin olmadığımı da söyledim zaten. Toplam 20 milyon kasa yardımı kalmış aklımda. 2015 lerin kuruyla 30 milyon TL, 10 milyon Euro ya karşılık gelir aşağı yukarı; az rakam değil. Demek ki sen çok yanlış biliyormuşsun; son kuruşuna kadar söke söke almış gibi bahsetmişsin zira, bilip bilmeden...

Başka birisi olsa bu konuya hiç girmezdim bile; anlayabileceğini umduğum için cevap verdim...

Dursun Özbek' i savunmadığım, ''Çok kötü bir başkanlık döneminden sonra'' ifadesiyle anlaşılmış olmalı, ille ana-avrat küfür mü etseydim?..

Galatasaray'da, eski başkan Dursun Özbek'in 20 milyon Euro'luk alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile kulübün mal varlıklarına 6 Aralık tarihinde haciz koydurması gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, Özbek'ten kendisine gelen ve tarafından reddedilen teklifi açıkladı.​

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek'in icra takibi başlatması gündeme bomba gibi düştü… Mevcut başkan Mustafa Cengiz, selefi ile sorunu çözmek için görüştüğünü ancak kabul etmesi asla mümkün olmayacak bir teklif ile karşılaştığını söyledi.
Özel açıklamalarda bulunan Cengiz, "Sayın başkan bana diyor ki; hisseleri sat, benim paramı öde! Ben hisse satmak için gelmedim. G.Saray'ın hisselerini de asla satmam" sözleriyle tavrını ortaya koydu ve şöyle devam etti: "Kendisiyle birçok defa görüştüm. 'Gel bu işi taksitlere bağlayalım' dedim. Ama kabul etmedi. Bizim de taleplerimiz var. Bazı futbolculara kesilen 36 milyon TL'yi bulan cezalar var. Belgesi elimizde.. Nedense başkan kabul etmiyor ve ödemeye yanaşmıyor.
OTEL PARASI 5 MİLYON EURO!
Ayrıca 1.5 milyon Euro'luk otel faturası kesmiş. Ödenmeyince de üzerine tam 3.5 milyon Euro faiz koydurmuş. Yani otel borcu olmuş 5 milyon Euro. Hani bunlar bağıştı? Hem bağış yaptım diyorsun, sonra da faiziyle birlikte 5 milyon Euro istiyorsun!"

Link

Tff'den gelecek bir 7-8 milyon dolar para var. Yine Socios'tan ve diğer sponsorlardan gelecek para olacaktır, Avrupa geliri gelecek 15 milyon euro diye biliyorum.

Ya özbeğe dünya kadar para ödendi raporlarda da var. 10 m euro gibi bişeydi

Geri
Üst Alt