Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.960
- 5.667
- 883
ona söyler onu ama başkanla ters düştü. yanlış oldugu için demez . teknik adamlık bi durum yokki. başkan yönetim kurulu 3 -4 gün önce twit atıyor hocamız şöyle böyle yanındayız diye adamı gönderiolar olayın perde arkası cok farklıdır . uzun zamandır muslera , hoca kaçan 20 küsür puan hoca konuşşa ceza yiyoer belmas nerede ? niye sustu niye konuşmuyor . adamlar göz göre göre sahanın içinde biçiyoar bizi fener maçı keza öyle diğer maçları saymıyorum bile . önceki sezonlardada şamp ligi kurdugumuz kadro hariç hep eksik çalıştı . 2 sezon şampiyon oldu hep kiralıklar . sitem etmesi normal ki kadroyu yeni kurdu kaç oyncu değişti. yeni bi sistem getiricek uefada başarı var nağmağlup kadro yeni olmasına rağmen ki marcao 8 maç oynamadı ligde. cok konuşulacak şey varda . biraz sakin düşünmek lazımSovmen yine sovlarin pesinde.
Cok mu zor mesela soyle mesaj paylasmak?
Sevgili Galatasaraylilar,
Isimler onemli degil, isimler gelir gecer onemli olan Armaya olan sevgi, Domenic Torrent'e gonulden basarilar diliyorum, ve cok basarili olmasina istiyorum. Hersey Galatasaray icin.
ama yok yine magdur olacak, sovun pesinde kosacak.
Bye bye eleman gorusmemek uzere