Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Sovmen yine sovlarin pesinde.

Cok mu zor mesela soyle mesaj paylasmak?

Sevgili Galatasaraylilar,

Isimler onemli degil, isimler gelir gecer onemli olan Armaya olan sevgi, Domenic Torrent'e gonulden basarilar diliyorum, ve cok basarili olmasina istiyorum. Hersey Galatasaray icin.

ama yok yine magdur olacak, sovun pesinde kosacak.

Bye bye eleman gorusmemek uzere
ona söyler onu ama başkanla ters düştü. yanlış oldugu için demez . teknik adamlık bi durum yokki. başkan yönetim kurulu 3 -4 gün önce twit atıyor hocamız şöyle böyle yanındayız diye adamı gönderiolar olayın perde arkası cok farklıdır . uzun zamandır muslera , hoca kaçan 20 küsür puan hoca konuşşa ceza yiyoer belmas nerede ? niye sustu niye konuşmuyor . adamlar göz göre göre sahanın içinde biçiyoar bizi fener maçı keza öyle diğer maçları saymıyorum bile . önceki sezonlardada şamp ligi kurdugumuz kadro hariç hep eksik çalıştı . 2 sezon şampiyon oldu hep kiralıklar . sitem etmesi normal ki kadroyu yeni kurdu kaç oyncu değişti. yeni bi sistem getiricek uefada başarı var nağmağlup kadro yeni olmasına rağmen ki marcao 8 maç oynamadı ligde. cok konuşulacak şey varda . biraz sakin düşünmek lazım

Yazık gerçekten ergen dolmuş yaş olarak ergen olmasa da beyin olarak ergenliği geçmemiş insanlar görüyorum burada. Forumun eski tadı felan kalmamış ben kendimi artık arkaplana atmaya karar verdim burada ki mesajlardan dolayı . iyi forumlar

Aynen, benden’de artik bu kadar demeye az kaldi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yazık gerçekten ergen dolmuş yaş olarak ergen olmasa da beyin olarak ergenliği geçmemiş insanlar görüyorum burada. Forumun eski tadı felan kalmamış ben kendimi artık arkaplana atmaya karar verdim burada ki mesajlardan dolayı . iyi forumlar
Renktaş asıl bugünler için lazımsın yapma etme

Gitmen en hayırlısıydı hepimiz için. Duygulanmadım ama Duygusuzda değilim emeklerin için çok teşekkürler Türkiye’nin en iyi TD. Bir daha da bir zahmet gelme torun sev doya doya. Mutlu ol, Elveda.

umarım tekrar birgün hocamız olursun gelecekte ama bu dönemde malesef olmadı hocam

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

SEVDİM SENİ BİR KERE BAŞKASINI SEVEMEM

Ömrün uzun olsun babam

yaşadığımız nice zaferler ve çılgınlar gibi sevinçlerimizde emeği olan imparator fatih terim'e teşekkürler

Twitter da ciddi tepki var Belmasa fesih yazmasından dolayı paylaşımda.

Burak elmas ve ekibini devirmeden rahat etmez hoca bu belli oldu.

Eh be hocam daha neyi ifade etme derdindesin... Galatasaray lı herkes sana teşekkür ediyor, sen bu kulüp için bir lütuf oldun daha ötesi yok! ama daha ne yapacağız? milyonlarca insanın nüfusuna mı geçmesini istiyorsun... Bu işte eleştiri de var kayıp da kazanç ta altı üstü oyun yahu..... bence yaşanan başarısızlığı lehine çevirmek için yapılan hareketler... bence gitmemeliydin, avrupa ligini sonuna kadar götürüp ya başarıp ya da dibi görüp gitmekten başka çaren kalmamalıydı... Belli ki her firsatı değerlendireceksin ve kutuplaşmayı sürdüreceksin...

Geri
Üst Alt