Fatih Terim: "Ana temamız 20-25 yaş arası transferler"

Şu gençleştirme ne bileyim Geleceğin Galatasarayı yok 20 25 arası oyuncular hedefimiz falan bunlar samimiyetsiz açıklamalar.

Beş tane oyuncu alındı.İkisi 28 biri 30 yaşında.
Yanlış anlaşılmasın ben hepsi genç olsun demiyorun.
Ama başımızdakilerde biraz samimi olsun.

Arkadaş Galatasaraya yakışacak kaliteli,yeterli oyuncular alacağız.bu açıklamayı yap yeter.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

falcao mu

o tutmadı hoca istememiştir

isteseydi tutardı
Falcao alındığı ilk gün yanlış transfer olduğunu söyledim.. Falcao transferinde taraftar başkasına b.K atmadan kendini sorgulamalı önce..
Ortalığı o kadar yangın yerine çevirdiler ki ne hoca ne de yönetim yok diyemezdi..

HOCAM cok samimi cok uzulmus belli

Renktaş transfrde bu kadar başarısız olan bir adam transfer işine karışmaması lazım.Yada şöyle diyelim çok fazla karışmamalı.

Israrla aynı hataları yapıyoruz.Ama aynı adamlar hala transfer yapıyor.Bu işler iççin bir tane adam bulunmaz mı..

hocanın toplantıyı sonuna kadar dinledim şimdi

öncelikle transfer konusunda doğru söylüyor ve böyle devam etmeliyiz kendisi olsa da olmasa da

ben hep sıkıntılara denk geldim demesi yanlış değil yalan

tr standartlarında en çok para harcatan en transfer oburu hocalardan kendisi her geldiğinde

sürekli 96 vurgusu yapması tepkilerin çokluğunun farkına varmasından

3 yıl kalamaz kesin de kadro gençleştirme işi hayırla yad edilir

Şu gençleştirme ne bileyim Geleceğin Galatasarayı yok 20 25 arası oyuncular hedefimiz falan bunlar samimiyetsiz açıklamalar.

Beş tane oyuncu alındı.İkisi 28 biri 30 yaşında.
Yanlış anlaşılmasın ben hepsi genç olsun demiyorun.
Ama başımızdakilerde biraz samimi olsun.

Arkadaş Galatasaraya yakışacak kaliteli,yeterli oyuncular alacağız.bu açıklamayı yap yeter.

Arada tecrubeli de olacak ama genel olarak 20-25 araligi dedi ki o saydigin iki 28 bir 30 yas daki oyuncular bonservissiz geldi. Hele bekleyelim dönem sonunda dedigi olmadiysa elestirelim..

"Kazansak deha olarak çıkarsınız oradan."
Kumar oynadım, kaybettim diyorsun. Bu bakış açısı değişmeden kusura bakma ama ne teknik ne taktik olarak kimseyi bir şeyler çalıştırdığına ikna edemezsin. Yenilmeyi herkes göze almıştı zaten, ezilmeyi değil. Eleştirildiğinde kızıyor-köpürüyorsun. 3lü çıkmayı hiçbir şekilde açıklamayıp, sorudan kaçıp sonra da "tutsa kahramandım" dersen, insanlar da her aklına geldiğinde teknik-taktik bilmiyor, gazla çalışıyor diye eleştirir tabi seni. Ayrıntıya girmeden fikrini anlat, istersen Muslera'yı forvete koy. Oyunu bilmesi gereken sensin ama aldığın kararın sebebini açıklamaktan aciz görünüyorsun, haklı olarak da taraftarın umudu kırılıyor.

"PSV’nin 3-1’e kadar pozisyonu yoktu. Nereye çalıştıysak oradan gol yedik."
Böyle cümlelerle ne zamana kadar kendini kandıracaksın hocam? Aynı şeyi biz yapalım o zaman. Neden Avrupa takımlarına karşı pozisyona bile giremeden 3-4 tane biz atamıyoruz? Hiç hatırlıyor musun böyle bir şeyi? Senin oyununda bir eksiklik var ki pozisyon olarak değerlendirmediğin şeyler dönüp dolaşıp kalende gol oluyor. Aç bak kaç yenilgiden sonra benzer cümleleri kurmuşsun. Kusura bakma ama futbolu azıcık bilen herhangi birine pozisyon vermedik ama 3 tane yedik dersen sana g.tüyle güler.

Hangi kulüp 15-16 yasindaki oyuncuya 20 milyon vermis yaw, Dortmund Sancho ya 7 verdi, Dembeleye 15 ama adam zaten ligue 1 de dünyanin önünde oynuyordu, bunlar extrem örnekler. uzaga gitmiyelim, cengiz ünder, zeki gibilerini görmüyoruz 15-16 yasindayken burda, al altyapiya üc bese
Euro mu dedi eğer ero demdiyse belki Tl cinsinden söylemiştir.

“Bir strateji yaparsınız bazen 3'lü defansta onlardan birisiydi. Zaten sonra kendi düzenimize gördük. Kazansak deha olarak çıkarsınız oradan”

Diyor ki; salladım tutmadı

Zaten futbol anlayışı bundan ibaret, sallıyor bir şey, hasbel kader tutarsa deha diye yediriyor millete

Yaa 2-1 olur 2-0 olur hadi birşey denedi dersin
5-1 yenilmişsin hadi onu geçtim 90 dk yarısahandan çıkamamışsın, demek ki denediğin şeyin taktikle futbolla alakası yok

Psv önde basıp, kapıp atan ama arkaya kaçırdı mı defansı çok iyi olmayan takım, 1 kez bile izlese bunun görürdü zaten

Siz böyle rakibe 3’lü defansla mı başlarsınız, yoksa kolay çıkabilmek için ortasahaya fazladan 1 adam mı koyarsınız
Ayrıca hızlı çıkabilmek için hızlı adamınızı kanada mı atarsınız yoksa bek mi oynatırsınız

Bakın maç öncesi baskıdan nasıl pasla hızlı çıkarsın bunlar çalışıldı mı falan demiyorum bile

Komedi valla yaa

Fatih Terim: "Biz de yeniliğe karşı ilginç bir bakış var. O gün sahadan galip ayrılsak dahi olarak anılırdım. Mağlup olduk eleştiriliyoruz."

:asd:
Hic denemedigin sistemi bir anda eleme maçında mi oynatmaya karar verdin

2 sene şampiyon olamayıp Gs’da kalabilecek başka bir td yok bundan sonra da olamayacak. Hoca’nın kredisi bu kadardı. Bu sene şampiyon olunmazsa kendisiyle yollar ayrılmalı. 3 sene filan hikaye.

Geri
Üst Alt