Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.113
- 3.655
- 1.588
Bu nasil 11? Aytac haric orta saha yok ilk 11‘de 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ki olmalı orta saha da peki..yani ilk maçta aytaç-emre kılınç-arda vardı..ardayı kesmiş ki iyi yapmış..kimi koymalıyız..orta saha topçumuz yok kiBu nasil 11? Aytac haric orta saha yok ilk 11‘de![]()
Falcao alındığı ilk gün yanlış transfer olduğunu söyledim.. Falcao transferinde taraftar başkasına b.K atmadan kendini sorgulamalı önce..falcao mu
o tutmadı hoca istememiştir
isteseydi tutardı
HOCAM cok samimi cok uzulmus belli
Yedek de varmi?Bu nasil 11? Aytac haric orta saha yok ilk 11‘de![]()
Arada tecrubeli de olacak ama genel olarak 20-25 araligi dedi ki o saydigin iki 28 bir 30 yas daki oyuncular bonservissiz geldi. Hele bekleyelim dönem sonunda dedigi olmadiysa elestirelim..Şu gençleştirme ne bileyim Geleceğin Galatasarayı yok 20 25 arası oyuncular hedefimiz falan bunlar samimiyetsiz açıklamalar.
Beş tane oyuncu alındı.İkisi 28 biri 30 yaşında.
Yanlış anlaşılmasın ben hepsi genç olsun demiyorun.
Ama başımızdakilerde biraz samimi olsun.
Arkadaş Galatasaraya yakışacak kaliteli,yeterli oyuncular alacağız.bu açıklamayı yap yeter.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Euro mu dedi eğer ero demdiyse belki Tl cinsinden söylemiştir.Hangi kulüp 15-16 yasindaki oyuncuya 20 milyon vermis yaw, Dortmund Sancho ya 7 verdi, Dembeleye 15 ama adam zaten ligue 1 de dünyanin önünde oynuyordu, bunlar extrem örnekler. uzaga gitmiyelim, cengiz ünder, zeki gibilerini görmüyoruz 15-16 yasindayken burda, al altyapiya üc bese
Yunus veya Atalay oynasin Sekidika yerine mesela. En azindan ikisi de orta saha orjinli.ki olmalı orta saha da peki..yani ilk maçta aytaç-emre kılınç-arda vardı..ardayı kesmiş ki iyi yapmış..kimi koymalıyız..orta saha topçumuz yok ki
Hic denemedigin sistemi bir anda eleme maçında mi oynatmaya karar verdinFatih Terim: "Biz de yeniliğe karşı ilginç bir bakış var. O gün sahadan galip ayrılsak dahi olarak anılırdım. Mağlup olduk eleştiriliyoruz."
![]()
Umut renkdaş adın gibi bu ne umutmuş yaw, adam Gedson'u bırakmayacaklarını söylediler dedi ya toplantıda.Ver ordan bi Gedson!