- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
yönetim yaptırmıştır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam efsanemiz çoktan kulüp tarihine geçti hakkı ödenmez. En baştan bunu belirteyim. Ancak birisi bana şunu anlatsın bu Galatasaray takımı son iki şampiyonluk da dahil göze hoş gelen kaç maç oynadı ? Geçen seneki kadro da bu seneki kadroda Avrupa kupalarında o kadar da iş yapamayacak kadro muydu ? Yapmayın Allah aşkına son yıllarda müthiş formsuz hoca millet ne kadrolarla ne bütçelerle ne maçlar çıkarıyorlar biz ne oynuyoruz 3 senedir ? Tamam hocanın istediği futbolcuları alabilen bir yönetim de yok ancak bu kadar mı oynar Galatasaray ? Sene başından beri yanılmıyorsam ilk kafa golünü bu kadar hafta sonra mı atar ? Bırakalım artık dünya küçük bir köy haline geldi herkes her maçı takip ediyor kim ne oynuyor görüyor hocanın eline şu an messiyi verseniz bir bahane bulacak çünkü kabul edelim özeleştiri yapmıyor mümkün değil yapmıyor. E şimdi ne olacak gidecek mi mayısta ?
yönetim yaptırmıştır.
Bunlar kerhanede çalışan bağyanlar gibi. Parasını verip istediğini yaptırırsın.
Aynen öyle. Fatih Terim için her zaman düşük profilli yönetimlerle daha iyi çalışır denirdi. Bence o da bundan sonra Aysal'ın ilk yönetimi gibi bir yönetim isteyecektir önümüzdeki sezon için. O da artık düşük profilli yönetim falan istemiyordur bence.Yönetici olacaklar aç karnını doyup makamın avantajlarında tatmin olabilirlerse bunlarla da çalışır hoca. Bu 3 yıldaki kaçıncı dargınlık? Ama sen hem haksızlığa karşı durma, hem takımını harcat, eldeki değerlerini pazarlayama, dışardan kadrona katama. Bu kadar basiretsizliğe sabır taşı olsa çatlar.
adamlar cünkü degerini veriyor bizim taraftar irfanı bedava falan alacagını sandı sanırım başakşehir enayi degilYa su hoca oyuncuyu istedigini acikladiginda fiyatlar yükseliyor isini kim cikartti? Flick Saneyi aylardir istiyordu ve kac kere acikladi. Bunlar onu almadan önce, Sanenin bonservisi +70 milyon olacak diyorlardi. Adami 46 milyon + bonusla kaptilar.
Hamsiler Sörloth icin 25-30 milyon rüyasi görürken, Nagelsmann cikip Sörlothu istiyoruz dedi ama RB Leipzig bonuslarla beraber 20 milyonun fazla üstüne cikmayi düsünmediklerini demisti ve 20+2 milyona kaptilar adami. Görende Nagelsmann öyle dedi diye, adami birden 30 milyondan asya alma sanlari yok oldu sanacak...
Tamam efsanemiz çoktan kulüp tarihine geçti hakkı ödenmez. En baştan bunu belirteyim. Ancak birisi bana şunu anlatsın bu Galatasaray takımı son iki şampiyonluk da dahil göze hoş gelen kaç maç oynadı ? Geçen seneki kadro da bu seneki kadroda Avrupa kupalarında o kadar da iş yapamayacak kadro muydu ? Yapmayın Allah aşkına son yıllarda müthiş formsuz hoca millet ne kadrolarla ne bütçelerle ne maçlar çıkarıyorlar biz ne oynuyoruz 3 senedir ? Tamam hocanın istediği futbolcuları alabilen bir yönetim de yok ancak bu kadar mı oynar Galatasaray ? Sene başından beri yanılmıyorsam ilk kafa golünü bu kadar hafta sonra mı atar ? Bırakalım artık dünya küçük bir köy haline geldi herkes her maçı takip ediyor kim ne oynuyor görüyor hocanın eline şu an messiyi verseniz bir bahane bulacak çünkü kabul edelim özeleştiri yapmıyor mümkün değil yapmıyor. E şimdi ne olacak gidecek mi mayısta ?
Harbiden ya. Sanki göz önünde olmayan, kimsenin tanımadığı bir adamı almaya çalışıyoruz da fiyat artıyor. Abi İrfan ve Visca'yı zaten istiyoruz yıllardır. Geçen yıl istemiyor muyduk yani İrfan ve Visca'yı? Her takımın istediği futbolcuları biz de istedik ve bunu açıkladık diye fiyat artıyorsa biz transfer falan yapmayalım artık. Yurt dışından birini isteriz fiyat artar. Yurt içinden isteriz fiyat artar. Ne yapalım?Ya su hoca oyuncuyu istedigini acikladiginda fiyatlar yükseliyor isini kim cikartti? Flick Saneyi aylardir istiyordu ve kac kere acikladi. Bunlar onu almadan önce, Sanenin bonservisi +70 milyon olacak diyorlardi. Adami 46 milyon + bonusla kaptilar.
Hamsiler Sörloth icin 25-30 milyon rüyasi görürken, Nagelsmann cikip Sörlothu istiyoruz dedi ama RB Leipzig bonuslarla beraber 20 milyonun fazla üstüne cikmayi düsünmediklerini demisti ve 20+2 milyona kaptilar adami. Görende Nagelsmann öyle dedi diye, adami birden 30 milyondan asya alma sanlari yok oldu sanacak...
Çözülür rahar olunuz
Yönetim r yapar gülerek poz verirler olur bitetnasıl ?