Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

Başkan olacak bostan korkuluğu şimdi ua’ya yeni bir açıklama hazırlattırıyordur.

Yahu bu TV yorumculari gerizekali. Sanki Basaksehir takimimiz Kahveci'yi istedigi zaman baska takimlara mesaj gondermeyecek. Hocanin sitemi bu yonetimin transferdeki yeteneksizlikleri. Gidip alamayacagi adamlarla zaman kaybediyorlar. Irfan Can'i 3 milyona aliriz mi zannediyorlardi? Adamlar gerizekali mi ki bize en iyi adamlarini ucuza versinler? Bizim yonetim tam tersi. Adamlarimizi bedava bile veremiyoruz, ustune para oduyoruz.

Tamam efsanemiz çoktan kulüp tarihine geçti hakkı ödenmez. En baştan bunu belirteyim. Ancak birisi bana şunu anlatsın bu Galatasaray takımı son iki şampiyonluk da dahil göze hoş gelen kaç maç oynadı ? Geçen seneki kadro da bu seneki kadroda Avrupa kupalarında o kadar da iş yapamayacak kadro muydu ? Yapmayın Allah aşkına son yıllarda müthiş formsuz hoca millet ne kadrolarla ne bütçelerle ne maçlar çıkarıyorlar biz ne oynuyoruz 3 senedir ? Tamam hocanın istediği futbolcuları alabilen bir yönetim de yok ancak bu kadar mı oynar Galatasaray ? Sene başından beri yanılmıyorsam ilk kafa golünü bu kadar hafta sonra mı atar ? Bırakalım artık dünya küçük bir köy haline geldi herkes her maçı takip ediyor kim ne oynuyor görüyor hocanın eline şu an messiyi verseniz bir bahane bulacak çünkü kabul edelim özeleştiri yapmıyor mümkün değil yapmıyor. E şimdi ne olacak gidecek mi mayısta ?

Tarih şampiyonlukları yazar, oynanan futbolu değil. Kadro var da oynatmıyor mu ? Gala tudor’ un artıkları ile oynuyor. Sneijder’ den sonra yıllardır Belhanda ile oynuyoruz gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya su hoca oyuncuyu istedigini acikladiginda fiyatlar yükseliyor isini kim cikartti? Flick Saneyi aylardir istiyordu ve kac kere acikladi. Bunlar onu almadan önce, Sanenin bonservisi +70 milyon olacak diyorlardi. Adami 46 milyon + bonusla kaptilar.

Hamsiler Sörloth icin 25-30 milyon rüyasi görürken, Nagelsmann cikip Sörlothu istiyoruz dedi ama RB Leipzig bonuslarla beraber 20 milyonun fazla üstüne cikmayi düsünmediklerini demisti ve 20+2 milyona kaptilar adami. Görende Nagelsmann öyle dedi diye, adami birden 30 milyondan asya alma sanlari yok oldu sanacak...

Yönetici olacaklar aç karnını doyup makamın avantajlarında tatmin olabilirlerse bunlarla da çalışır hoca. Bu 3 yıldaki kaçıncı dargınlık? Ama sen hem haksızlığa karşı durma, hem takımını harcat, eldeki değerlerini pazarlayama, dışardan kadrona katama. Bu kadar basiretsizliğe sabır taşı olsa çatlar.
Aynen öyle. Fatih Terim için her zaman düşük profilli yönetimlerle daha iyi çalışır denirdi. Bence o da bundan sonra Aysal'ın ilk yönetimi gibi bir yönetim isteyecektir önümüzdeki sezon için. O da artık düşük profilli yönetim falan istemiyordur bence.

kendisine tesekkur ediyoruz bu kulupte emegi coktur
yeni yönetım yeni hocamızla zor günler bizi bekliyor arkadaşlar
ftnın bıdaha gelmeyecegıne dair yazılı kagıtla imza alınmalı yeni gelen hocamızın ilk maglubiyetinde ft tekrar gelsin denilmemeli kaos yaşanmamalıdır
direk başkan olarak görevide bırakabilir artık kendine kalmıs

Ya su hoca oyuncuyu istedigini acikladiginda fiyatlar yükseliyor isini kim cikartti? Flick Saneyi aylardir istiyordu ve kac kere acikladi. Bunlar onu almadan önce, Sanenin bonservisi +70 milyon olacak diyorlardi. Adami 46 milyon + bonusla kaptilar.

Hamsiler Sörloth icin 25-30 milyon rüyasi görürken, Nagelsmann cikip Sörlothu istiyoruz dedi ama RB Leipzig bonuslarla beraber 20 milyonun fazla üstüne cikmayi düsünmediklerini demisti ve 20+2 milyona kaptilar adami. Görende Nagelsmann öyle dedi diye, adami birden 30 milyondan asya alma sanlari yok oldu sanacak...
adamlar cünkü degerini veriyor bizim taraftar irfanı bedava falan alacagını sandı sanırım başakşehir enayi degil
irfanında piyasası düsük degil

Tamam efsanemiz çoktan kulüp tarihine geçti hakkı ödenmez. En baştan bunu belirteyim. Ancak birisi bana şunu anlatsın bu Galatasaray takımı son iki şampiyonluk da dahil göze hoş gelen kaç maç oynadı ? Geçen seneki kadro da bu seneki kadroda Avrupa kupalarında o kadar da iş yapamayacak kadro muydu ? Yapmayın Allah aşkına son yıllarda müthiş formsuz hoca millet ne kadrolarla ne bütçelerle ne maçlar çıkarıyorlar biz ne oynuyoruz 3 senedir ? Tamam hocanın istediği futbolcuları alabilen bir yönetim de yok ancak bu kadar mı oynar Galatasaray ? Sene başından beri yanılmıyorsam ilk kafa golünü bu kadar hafta sonra mı atar ? Bırakalım artık dünya küçük bir köy haline geldi herkes her maçı takip ediyor kim ne oynuyor görüyor hocanın eline şu an messiyi verseniz bir bahane bulacak çünkü kabul edelim özeleştiri yapmıyor mümkün değil yapmıyor. E şimdi ne olacak gidecek mi mayısta ?

Hoca gitmeden once herzaman bir harabe birakir .. sonra'da yabanci hoca gelir takimi toparlar tam batacakken Terim gelir ve ustune 2 sampiyonluk ve boylece efsane devam eder ..

Harbiden ya. Sanki göz önünde olmayan, kimsenin tanımadığı bir adamı almaya çalışıyoruz da fiyat artıyor. Abi İrfan ve Visca'yı zaten istiyoruz yıllardır. Geçen yıl istemiyor muyduk yani İrfan ve Visca'yı? Her takımın istediği futbolcuları biz de istedik ve bunu açıkladık diye fiyat artıyorsa biz transfer falan yapmayalım artık. Yurt dışından birini isteriz fiyat artar. Yurt içinden isteriz fiyat artar. Ne yapalım?

Geri
Üst Alt