Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

hocam psv göndermiş bize
E62UKHHWYAIkIlc

Yahu yenilgiyi kabul edebilirim

Benim kabul etmediğim olay mücadele etmeden hemen teslim olmak

Doğru düzgün koşmuyoruz bile yahu

Takım en ufak bir reaksiyon göstermiyor hem Avrupa maçlarında hem ligde

Bunu kabullenemiyorum arkadaş

Olay aslinda basit...

PSV´de takati zayif, klasik Süperlig semi bitik topculardan bir Götze var fizik olarak siritan ama yeteneginden dolayi sahada kalan.
Bizde Arda, Babel, Babel, Feghouli, Falcao resmen takimin en iyi oyuncularini olusturuyor. Gecen sezonlarda sayisi daha coktu, ve bir cogu ilk 11de hep. Onlarin yanindakiler de kadroda su an yetersiz kalitede... Bu durum bence idmanlara da yansiyor, bu kadar düsük fizikli adam diger oyunculari da asagaya cekecektir.
Sikidika fizik olarak siritmiyor, calimi var, ama futbolu bilmiyor. Ancak attigimiz golde fizik farkini belli etti.

PSV´nin ise genc, yada fizik kalitesi yüksek oyunculari var kadrosunda. Ki cogu takimin öyle...

Galatasaray artik kaliteli adam alicam diye, 29+ yasindaki oyunculara yillik x milyon avro ödemekten kacinmasi lazim. Hala bu tarz topcularin haberleri cikiyor. Bunun yaninda gidip Onyekuru gibi makine gibi adami birakiyoruz yari yolda...
Kadronda bir, max iki tane böyle oyuncu olabilir sartlar geregi. Digerleri ise yasi, ve fizik kalitesi cok daha uygun isimler olmali kadroda. Oyuncunun illaki premierligden, laligadan düsmesine gerek yok.

Ve ilginc sekilde takima orta saha alamiyoruz iki senedir.

Olay aslinda basit...

PSV´de takati zayif, klasik Süperlig semi bitik topculardan bir Götze var fizik olarak siritan ama yeteneginden dolayi sahada kalan.
Bizde Arda, Babel, Babel, Feghouli, Falcao resmen takimin en iyi oyuncularini olusturuyor. Gecen sezonlarda sayisi daha coktu, ve bir cogu ilk 11de hep. Onlarin yanindakiler de kadroda su an yetersiz kalitede... Bu durum bence idmanlara da yansiyor, bu kadar düsük fizikli adam diger oyunculari da asagaya cekecektir.
Sikidika fizik olarak siritmiyor, calimi var, ama futbolu bilmiyor. Ancak attigimiz golde fizik farkini belli etti.

PSV´nin ise genc, yada fizik kalitesi yüksek oyunculari var kadrosunda. Ki cogu takimin öyle...

Galatasaray artik kaliteli adam alicam diye, 29+ yasindaki oyunculara yillik x milyon avro ödemekten kacinmasi lazim. Hala bu tarz topcularin haberleri cikiyor. Bunun yaninda gidip Onyekuru gibi makine gibi adami birakiyoruz yari yolda...
Kadronda bir, max iki tane böyle oyuncu olabilir sartlar geregi. Digerleri ise yasi, ve fizik kalitesi cok daha uygun isimler olmali kadroda. Oyuncunun illaki premierligden, laligadan düsmesine gerek yok.

Katılıyorum renktaş

Ciddiyim artık bize alınacak oyuncuya bir yaş sınırı gelsin

Ne bileyim transferde belli kriterler olsun

Mesela ortalama 12 km koşmayan oyuncuyu transfer etme

Yani kısaca koşmayan mücadele etmeyen adamı almayalım artık

Bir de Terim transfer işine asla karışmasın

Olay aslinda basit...

Adem selam.

Psv hocası hakkında neler söylersin? Oynattığı oyun her gittiği takımda böyle mi? Leverkusen de nasıldı? 2 maç izledim Psv'yi açıkçası ben çok beğendim tarzını. Hamza Gölbaşı geçen sezon sonuna doğru önermişti dediği kadar varmış.

Iste bu yuzden Fatih hoca’yi cok sevmeme ragmen birakmasi gerektigini söylüyordum cünkü ne yazik ki bu gidise görev süresi bir gun tamamlandiginda bazi kesimler tarafinda basarisiz sayilacak

Bunu önlemek icin birakmasi gerekiyordu Ama Biz devam etmeyi tercih ettik

Baslangic Kotu oldu,pek düzelecek gibi bir görüntü de yok

bu sene omer bayram , akbaba , tasdemir ve arda ile uzatmasaydin , sezon sonu da falcao , feghouli ve babel gidiyor zaten.
sifirdan saglam kadro kurardik ama sen naptin 4u ile uzattirdin simdi de 3 yil istiyorsun.
napacaksin 3 yil sonra , sozlesmelerini yeniden mi uzatacaksin ?

Adem selam.

Psv hocası hakkında neler söylersin? Oynattığı oyun her gittiği takımda böyle mi? Leverkusen de nasıldı? 2 maç izledim Psv'yi açıkçası ben çok beğendim tarzını. Hamza Gölbaşı geçen sezon sonuna doğru önermişti dediği kadar varmış.

aleyküm selam kardesim.

Oynattigi futbol elementar matematigi degil. Takim kosuyor, iki üc pasla sonuca gidiyor... Kosarsan ataklarin olgunlasir, yaptigin paslasmalarin meyve verir. Daha basit bir anlayis yok, hücumda ceza sahasi cevresine kac adamla girersen, okadar tehlike yaratirsin. Bizde pas yapabilecek, oyun zekasi yüksek kaliteli oyuncular var, ancak kosamazsan bunun faydasini da göremezsin. PSV´nin savunmasi cok kötüydü, böyle hafif atak olgulastirabildigimiz iki üc defasinda SOS verdiler. Ama genelde hücum yaparken kerem babel iki kisi rakibe hücum ediyor, geriden gelen kimse yok. Bu tarz bir pozisyonda birde keremin topu kötü iceri kullanmasina ragmen top savunmanin arkasina sekti, ama kimse 10 metre yakininda bile degildi.

Oynadigimiz futbol adeta bir tospaya benziyor.

Gedson bizde nekadar fark yaratti bu konuda, avrupada bu tarz futbolcular kayniyor. Ama Gedson belki bu PSV´nin 11´de oynamazdi. Bruma´yi kurtarici diye isteriz, ama bu macta sonradan bile giremedi. Biz oyuncularin kariyerlerine milyon dolarlari vermeye devam. Adamlar kaliteli genc oyunculari kullaniyorlar, hepsi büyük kariyer yapacak diye bir kaide de yok ama adamlar prime döneminde adeta, yada ona yakin. Tercih hatalari olabilir, ileride düzeltemeyince oyuncu daha zayif liglere düser, arkasindan hemen yeni potansiyali gelir.

Bunun üstünde birde takimda ve hocada zerre heycan yok. Hem kalite hem fizik olarak (Ki bence fizik kaliteden bagimsiz degil ama anlasilmasi icin yaziyorum, keza fizigi bitik topcu, iki üc olayi üst düzey yapiyor diye, kaliteli degildir) rakibin gerisindeysen, en azindan hirsli ve mücadeleci olman lazim ama oda yok. Hoca takimi bu konuda asagaya cekmeye basladi yaptigi aciklamalar ile. Oyunculara bahaneyi mactan önce kendisi olusturuyor zaten.

transfer falan işin bahanesi. malatyaspor, denizlispor kadrosu bile bukadar kepaze top oynayamaz. onu nasıl başarıyorsun anlat da bilelim.

Yav kardeşim sürekli yazı bekleyin , ocağı bekleyin 3 yıl bekleyin. Bekleyelim de biz ne bekleyecez çıkıp onu da açıkla. 3 yılın sonunda genç , dinamik, fizikli, alt yapıya önem veren bir takım mı olacaz? Yapmayı beceremediğimiz boktan pas oyununa mı devam edecez? İlk saydıklarımsa, yaptıkları ile konuştukları uyuşmuyor. Dinamik bir takım hedefliyorsak neden akbaba, arda ile sözleşme uzatıyorsun? 30luk iki bek 29luk sağ açıkla ilgileniyorsun? 3 yılın sonunda her şey iyi gitse bile adamlar futbolu bırakacak yaşa geliyorlar. Ve daha kötüsü biliyorum yarın dünkü maçtan bağımsız önemli bir maçımız olsa yine akbaba arda Babel ilk 11 oynayacak.

3 az olmuş 10 sene verelim. Yine transfer yapılmadı hoca napsin ya diye savunan yaşam formlari olur sen de ekmegindesin Terim. Yazıklar olsun şu takımı şu hale düşürüp hala konuşuyorsun. Bizden daha az bütçe ile daha büyük takımlara denk oynayan birçok takım oldu en azından gururlariyla mücadele edip, yenildiler günün sonunda. Senin kurduğun takım 3 yıldır samaroglani olmak dışında bir şey yapmıyor ve çok aciz görünüyor. Artık bu takımda durduğu her dakika zarar malum kişi gibi sürekli bahane ve dış güçler yetti.

Burak Elmas Terime çok fazla yetki ve güç vererek hata yaptı. Hocada bu güç ve ego ile umursamaz saçma kadro ve taktik bile olmadan belli ki doğrudüzgün antreman yapmadan maça çıktı. Bu skorun kadro kalitesiyle hiç alakası yok. Tamamen hoca hatası. Ama benim hatam bile demedi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt