Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.596
- 90.194
- 5.003
Melo ve Fernando'yu anıp merkez orta saha oynayan Harroui ve Gedson'u istiyorsun hoca...Bu iş senden geçmiş.Düş artık yakamızdan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunculara birşey ögretebildiklerini sanmiyorum,oyuncular kendilerinin yetenekleri kadar oynuyor.2 yıldır çözemiyordum hocayı az önce maç sonu yorumunu okudum tamam artık.
Ne demiş bakın hocamız
Fatih Terim: "Ama Taylan da bizde önemli şeyler yaptı. Belki bugün hatalı işler yaptı ama onu bir kenara atmayalım. Topu kaptırdıktan sonra daha 50 metre var. O top kesilse, golü yemeyeceğiz."
Bu tür golleri hep yiyoruzya
Meğer hocanın kafası şuymuş;
nasılsa 50 metre var birisi basar bozar elbet gol olmaz.
Şaka filan değil böyle sanıyor hiç bu sezondan umutlu olmayın beklenti içine girmeyin bu zihniyet bu kafa ile başarı im kan sız
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sergen abdullah avcı, perera kendisinden sonra geldi ve takımlarına bir oyun anlayışı kazandırdılar. kendisi 4 senedir takımın başındadaha oyun sistemi yok.. her maça sanki ilk defa çıkıyormuş gibi..Fatih Terim: “Bazen, acı ders verir hayat.”
halı saha takımının hocası gibi konuşmuş.2 yıldır çözemiyordum hocayı az önce maç sonu yorumunu okudum tamam artık.
Ne demiş bakın hocamız
Fatih Terim: "Ama Taylan da bizde önemli şeyler yaptı. Belki bugün hatalı işler yaptı ama onu bir kenara atmayalım. Topu kaptırdıktan sonra daha 50 metre var. O top kesilse, golü yemeyeceğiz."
Bu tür golleri hep yiyoruzya
Meğer hocanın kafası şuymuş;
nasılsa 50 metre var birisi basar bozar elbet gol olmaz.
Şaka filan değil böyle sanıyor hiç bu sezondan umutlu olmayın beklenti içine girmeyin bu zihniyet bu kafa ile başarı im kan sız
Ne öğretmesi unutturuyorOyunculara birşey ögretebildiklerini sanmiyorum,oyuncular kendilerinin yetenekleri kadar oynuyor.
ama melo ve fernando varmış gibi oynamaya çalışıyor.Melo ve fernando gibi adam cidden zor haksız değil hoca. Sorun yerlisini bulabilmek şu aşamada berkan çok iyi miyetli hırslı, taylanda ama yetmiyor işte. Taylan harika yedek keremde öyle bence ki iliside kaliteli ve mücadeleci, ancak burası Galatasaray.
Eksikliğin farkındasın bari fakir melosu seri yi al mübarekama melo ve fernando varmış gibi oynamaya çalışıyor.
şu takımı okan buruk, bülent korkmaz sumudica yönetse daha iyi futbol oynatır.Eksikliğin farkındasın bari fakir melosu seri yi al mübarek
Taylan kiymetlimiz diğeri ciğerimiz arabesk kafayla başarı gelir mi gelse de sürekli olur mu?
Fakir melosu ve seri mi ?Eksikliğin farkındasın bari fakir melosu seri yi al mübarek
Taylan kiymetlimiz diğeri ciğerimiz arabesk kafayla başarı gelir mi gelse de sürekli olur mu?