Fatih Terim: “Her zaman Melo ve Fernando tarzı bir oyuncu bulmak kolay olmuyor"

Biz yine yazalim, gecen sezondan beri israrla altini ciziyorum.

Taylan sevdigim, saygili ve caliskan bir oyuncu. Buna hicbir itirazim yok. Ancak, bazi noktalar vardir bu kumasta olur. Zamanla bunu kazanmazsin ancak parlatir one cikarirsin. Heh o iste Taylan'da yok. O kalitede bir oyuncu degil. Galatasaray'in ilk 11'i ve bu tip orta saha defansif beyni asla ama asla degil. Bunu soyluyoruz ki oraya transferin herseyden onemli oldugunu gostermek icin. Taylan iyi bir yerli yedek, rotasyon o kadar. Cok eksikleri var. Berkan'a gelince, o da Taylan'in daha tempolusu ve genc hali. Belki daha iyi olur ileride ancak cok belli sinirlari bu cok net. O bolgeye lider bir oyuncu lazim. Hoca'nin dedigi gibi Melo gibi Fernando gibi. Takima defansif "duzeni" oturtacak ve sertlik kazandiracak bir isim. Fener'de bu isim Gustavo, bjk'de ise Josef. Gustavo'nun inceci olmayisini da mesela Sosa vs ile kapatmaya calisiyorlar (6-8 no gibi). Bizde bu isi, Gedson alinirsa yapabilir ancak bana sorarsaniz hala 6 numaramiz eksik kalacak. Maalesef.

Adam kötü oyunu, savunma zafiyetini kabul etmiyor ki. Evet pozisyonlara girdik ama rakip de girdi. Bir büyük takim bu kadar pozisyon verir mi ya ? Kim veriyor fb mi bjk mi ? Daha gol yemedi bu takimlar. Biz epey yedik, üstüne de rakipler kacirdi. Bahane bahane bahane.

Yav hocam ikinci yarı maçı açtım, 15 dk da içim bir hoş oldu. Kasımpaşa golü atmadan da herkes o golün geleceğinin farkındaydı. Golü yeyince de kapattım. Sen ne anlatıyorsun daha?
Senin takımlarının çok gol kaçırması da çok hata yapması da senin problemindir. Çözecek olan sensin, oyuncuya vahiy inmeyecek.

Sürekli bir şeyleri suçluyor... Oradaki muhabirlerin biri de demiyor ki "sizde hata yok mu". Hoş, gerçi adam eleştiri kabul etmiyor ama birilerinin artık dürtmesi lazım.

Pasayi yenmek icin meloya fernandoya mi ihtiyac var Taylan Ve Berkani sahaya surecegine Aytac ve Alparslanla baslasan zaten rahat kazanirdik aytacin soyle sirti donuk bir top kaptirdigini gordunuzmu ? top stop edemeyip 2 metre actigini gordunuzmu ? hayir cunku adam oranin oyuncusu devsirme degil

2 yıldır çözemiyordum hocayı az önce maç sonu yorumunu okudum tamam artık.
Ne demiş bakın hocamız

Fatih Terim: "Ama Taylan da bizde önemli şeyler yaptı. Belki bugün hatalı işler yaptı ama onu bir kenara atmayalım. Topu kaptırdıktan sonra daha 50 metre var. O top kesilse, golü yemeyeceğiz."

Bu tür golleri hep yiyoruzya
Meğer hocanın kafası şuymuş;
nasılsa 50 metre var birisi basar bozar elbet gol olmaz.
Şaka filan değil böyle sanıyor hiç bu sezondan umutlu olmayın beklenti içine girmeyin bu zihniyet bu kafa ile başarı im kan sız

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne demiş bakın hocamız

Fatih Terim: "Ama Taylan da bizde önemli şeyler yaptı. Belki bugün hatalı işler yaptı ama onu bir kenara atmayalım. Topu kaptırdıktan sonra daha 50 metre var. O top kesilse, golü yemeyeceğiz."

Şaka filan değil böyle sanıyor hiç bu sezondan umutlu olmayın beklenti içine girmeyin bu zihniyet bu kafa ile başarı im kan sız

Oyunculara birşey ögretebildiklerini sanmiyorum,oyuncular kendilerinin yetenekleri kadar oynuyor.

Ne demiş bakın hocamız

halı saha takımının hocası gibi konuşmuş.

Oyunculara birşey ögretebildiklerini sanmiyorum,oyuncular kendilerinin yetenekleri kadar oynuyor.
Ne öğretmesi unutturuyor
Bakın size dost tavsiyesi Terim kafayı değiştirmeyecegine göre çok umutlu beklentili olmayın hatta kendinize mazeret bulup dışarı çıkın maçları izlemeyin.
Bu akşam ben arkadaşlarla oturdum açık havada 15 dk da bir skora baktım mesela..
Sonra özet, burdaki yorumları okudum filan..
Biraz gülmek için de hocamız ne demiş diye bakayım dedim kahkahalar attırdı yine...
Zaten artık reisi ve terimi sadece gülmek için takip ediyorum bu kadar kontrolden çıkıp bu kadar destek görmek nedendir onu çözmek için biraz da takip sebebim.
Galatasaray sevdamıza nokta virgül koyulmaz da mesafe konulabilir.
Ben yaptım tavsiye ederim.

Melo ve fernando gibi adam cidden zor haksız değil hoca. Sorun yerlisini bulabilmek şu aşamada berkan çok iyi miyetli hırslı, taylanda ama yetmiyor işte. Taylan harika yedek keremde öyle bence ki iliside kaliteli ve mücadeleci, ancak burası Galatasaray.
ama melo ve fernando varmış gibi oynamaya çalışıyor.

her mactan sonra eksik transfer sözünü ediyor. hoca bulamayip rica minnet getirdikleri vitor bile transferi bu kadar dert etmiyor. elindekilerden taktik ve 11 üretmeye calisiyor. sen elindeki kadroya göre taktik yapsana.

Geri
Üst Alt