Nedim Tokuyucu
İmparator
Yaptırım olacak mı sorusu saçma sapan bir soru da o yüzden bu çıkışYaptırım olacak mı diye soran muhabire kulağına fısıldanan bir şey mi diyor. Yahu bu maçı izleyen herkes bu soruyu soruyor. Niye muhabiri bozuyorsun?
Yaptırım olacak mı sorusu saçma sapan bir soru da o yüzden bu çıkışYaptırım olacak mı diye soran muhabire kulağına fısıldanan bir şey mi diyor. Yahu bu maçı izleyen herkes bu soruyu soruyor. Niye muhabiri bozuyorsun?
Saha ortasında maç ortasında kafa tekme tokat dal adama, özür dile bitsin ha. Adaletini disiplinini senin terim."Sakin olalım, ortalık biraz elektrikli. Her şeyi hallederiz, kimse merak etmesin. Marcao herkesten özür dileyecek, sonra bakarız."
kerem bizim kıymetlimiz dedi. marcao nanay bu saatten sonra. kadroya girse de verim sağlamaz.
Kerem genc diyor da aralarinda sadece 2 yas var benim bildigim![]()
Ne anlattı abi atar yapıp geyip yapıyor.Bu konuda cok dogru ve tecrubeli bir sekilde olayi anlatti.
Daha tecrubeli demek istedi sanirim o konuda haklisin zaten yoksa sirf yas olayina bakinca bana tuhaf geldi oyle 2 yas farkla kim nasil cok genc oluyorTamamda takimdaki yas skalasi da 10-50 degil. Zaten 20-33 arasi genelde oyuncular. 2 yas bile onemli ama burada daha cok kidem mevzusu var. Marcao daha uzun suredir burada ve Kerem gecen sezon katilmis az kazanan ve kendini ispat etme cabasinda. Yani Marcao daha sakin olup bunu bilerek alttan almaliydi. Kizabilir, bagirir, iter falan. Yumruk-kafa-goz nedir di mi ?