Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Takımda disiplin yok bunu tekrar anladık. Bu sene daha çok görürüz bu olaylari.

Marcao sorunlu bir tip.Bu ilk olayı da değil.Geçen sene sonunda, kaç kere hakeme, rakibe saldırmaya çalıstı, zor araya giriyordu bizim takım.Böyle bir sorunlu herifin katkı vereceğine inanmıyorum ben.

Ne demek yapacaksak biz yapacagiz yapacaksin tabi istersen yapma seninde suyun isindi klubu dingonun ahirina cevirdiniz yeter lan klup Fatih Terimin ciftligi olmus Baskan kesecek cezayi sana kalmaz sen once sahadaki oyuncunu disiplin et takimin uzerinde agirligin olsa o adam ordan gelip tum turkiyenin onunde arkadasini dovemez

Adam itip kakmadi bariz krose atti kafa atti bu hem Turkiye ye hemdr Galatasaray markasina ayiptir sen gecistirmeye calis ic saha maclarinda o Marcaoyu sahaya sur bak bakalim top oynayabiliyormu isliktan def edin gitsin karaktersiz adamin takimda yeri yok ilk de degil Halile attigi tokatida unutmadik saman alti ettiniz

Kerem genc diyor da aralarinda sadece 2 yas var benim bildigim :)

Tamamda takimdaki yas skalasi da 10-50 degil. Zaten 20-33 arasi genelde oyuncular. 2 yas bile onemli ama burada daha cok kidem mevzusu var. Marcao daha uzun suredir burada ve Kerem gecen sezon katilmis az kazanan ve kendini ispat etme cabasinda. Yani Marcao daha sakin olup bunu bilerek alttan almaliydi. Kizabilir, bagirir, iter falan. Yumruk-kafa-goz nedir di mi ?

Fatih Terim: "Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı diye bir soruyu da çok doğru bulmuyorum. Soruyu kulağına söylüyorlar galiba. Biz öncelikle kendi camiamıza, sonra da kamuoyuna karşı sorumluyuz. Gereken ne ise mutlaka yapacağız."

hoca acayip tecrubeli ya. şu olaylardan sonra çoğu antrenör afallar sacma acıklamalar yapabilir. bizimkisi bir şekilde otoriteyi koruyup kendimiz hallederiz kimseyi ilgilendirmez diyor. ne oyuncusunu yediriyor (iki taraflı) ne de hiç birşey yokmus gibi davranıyor. tam siyasetçi olacak adam terim.

Tamamda takimdaki yas skalasi da 10-50 degil. Zaten 20-33 arasi genelde oyuncular. 2 yas bile onemli ama burada daha cok kidem mevzusu var. Marcao daha uzun suredir burada ve Kerem gecen sezon katilmis az kazanan ve kendini ispat etme cabasinda. Yani Marcao daha sakin olup bunu bilerek alttan almaliydi. Kizabilir, bagirir, iter falan. Yumruk-kafa-goz nedir di mi ?
Daha tecrubeli demek istedi sanirim o konuda haklisin zaten yoksa sirf yas olayina bakinca bana tuhaf geldi oyle 2 yas farkla kim nasil cok genc oluyor :)

Geri
Üst Alt