Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Kendi oğluna böyle saha ortasında sözde takım arkadaşı yabancı bir eşkıya tekme tokat dalsaydi ne hissederdi?
Bırak hoca sen kıçı kırık bir kebabciyi dövmek için damatlarini alıp 500 km giden adamsın neyin sakinligi bu?
Çıkıp diyeceğin tek şey marcao en ağır şekilde cezalandırılacaktir yönetim kurulu nün alacağı her karara saygılıyım olacaktı.
Takımın başarısı elbette çok önemli
Ama en önemlisi onur, gurur...
Kerem in incinen onurunu böyle light sözlerle tamir edemezsin.
Senin sağlayamadığin adaleti taraftar sağlayacak anlaşıldı.
O psikopat o formayı giyerse isliklanacak...

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adam kafa atmış net iki yumruk sallamış kimse de kontrol edememiş.

Affedilmesi takımda gruplaşmaya yer açacak

Bunu öngörememesini düşünmek istemiyorum

Serdarı nasıl haklı bir şekilde şutladıysan bunuda şutlayacaksın
Şutlarsa para kazanamayız bunu isteyen bir iki takım vardı. Onlarla tekrar görüşülmeli ama maddi olarak iyice kayba uğrayacağımız bir pozisyona düşürmeyelim kendimizi.

Son düzenleme:
Bu saatten sonra kim alırsa alırsa marcao'yu. Galatasarayda bir duruş vardır. Bunun bedeli ağır odetilmeli. Paf takıma yollayıp satış listesine koyacaksın.

Renktas ben sana bir suru isim sayarim yapamaz diye omerrede yapamazdi bu arada yemezdi yapmaya biz ordayiz suan

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcularin tepkisizligi de guzel gorunmedi. Hadi yeni gelenleri anliyorum, digerleri baktiniz koşuyor herif kafaya tokusturuyor. Kosturmaniz lazim hemen. Bir Diagne uyandi.

Boşuna soru soran muhabire ona buna atar yapmaya gerek yok. Herşey ayan beyan oldu. Hemen hemen bu gece kadro dışı bırakılıp ağır para cezası keasilmeli, bi daha da forma yüzü görmemeli. Melo olayıyla da bu olayın alakası yok.

Valla beyler iş yerinde vardiya amiri arıza ile ugrasirken bana acele et dedi. Adamı bogazlamistim. Anlık sınır oluyor insanda yeri zamanı kontrol edemiyoruz. Ne ben isimden oldum nede o arkadaş. Marcao yu silelim çöpe atalım diyenler sakın kafa ile düşünsün. Ne olursa olsun değerli oyuncu, gönderileceksede değeri düşünülmeden yapılmalı.

Saha zeminini eleştiren Belhandayi kovduk arkadaşını kameralar önünde döven Marcaoyu affedersek anlamsız olmaz mı

Geri
Üst Alt