Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Abi oyuncu linclemede uzerimize yok
Diagne beni sevin diyor
Herkes de diagnenin gitmesini bekliyor
Adam atiyor mücadeleninde içinde
Ne linclemede ayarımız var
Ne sevmede ne eleştiride
O gitsin bu gelsin o kovulsun
Böyle kulüp yönetilmez
Rakipler linçe destek veriyorsa otur düşün zaten
Bunlar çözülür meseleler
Luyindama kötülemiyordu bu defa o kral oldu
Bi top ıskalarsa bu sefer onu mu kovacağız

Evvela şunu söyliyim forumda çok ciddi sayıda kuş var ve çok belli ediyorlar
Sözüm bu saçmasapan hareketi eleştiren renktaşlarıma değil, böyle birşey görüşmüş değil ve tabi ki haklılar ama bazı kuşlar cidden çok belli oluyor
Akılları sıra bir hatta iki oyuncumuzu harcatacaklar

Böyle birşey neden olmuştur, bundan sonra ne yapılmalı, takım içini bilmeden yorum yapmak çok doğru olmayacak

Ama sadece bir gözlem olarak, marcao’da bir süredir takım arkadaşlarına karşı bir tepki seziyordum ben
Özellikle ciddi bir atak yedikten sonra, veya savuşturulduktan falan sonra bariz tepkiler gösteriyordu
Belki de oyun şeklinde stoperlere bu kadar çok yük binmesini kaldıramadı artık ve sonunda patlamış olabilir

Bundan sonrasında ise zaten tff fırsatı kaçırmaz 1-2 maç ceza verir, marcao çıkıp neden yaptığını erkek gibi açıklayacak, keremde kabahat varsa o da, ve birlikte özür dileyecekler

Tüm bunlar hırs, geri gelmiyor, defansa yardım etmiyor diyeyse hallolmayacak birşey değil
Farklı bir şey varsa ona göre hareket edilir zaten

Ama tabi başka bir boyutu, takım içi disiplin için de bu olaydan sonra farklı uygulamalar gerekir gibi duruyor
Yani ne olursa olsun kendi arkadaşına saldırmaya cesaret edememeli hiçkimse

Fatih Terim: "Diagne ilk golü attığı için, golcülere bu toleransı tanıyoruz. Patrick ben atabilir miyim dedi, 'Hayır' dedik, daha önce atsın diye Alex'e söylemiştim. İlk defa bir arada oynayan bir takım içerisinde Alex. Daha iyi işler yapacak inşallah."

Fatih Terim: "Her golün, her puanın önemi vardır. Biz hayatımızda bunlarla ilgili o kadar Sırat Köprüleri geçtik ki..."

Hocam nice feleğin çemberinden, nasıl geçtiğini de anlatmayı ihmal etmemiş.

Keremi biraz öne çekmiş kıymetlimiz diyerek ve daha olayi anlamadan Keremin lehine onyargi olusmustur.

Bundan sonra Marcao affedilsede eski Marcao olacagini sanmiyorum

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eger Kerem Marcao'nun karisina falan kufur etmediyse Marcao yuzde 1000 hatali zaten, onyargilik bir durum yok. Ayrica adam olan birisi kendinden ciliz birine gidip saldirmaz.

mizah desen var

"Ben aslında oyun içinde ikinci sarı karta, kırmızı karta dikkat demiştim ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."

Bu arada bi kendinize gelin yav. Böyle şeylerde asıp kesiyorsunuz sonra bu oyunculara niye 2 milyon teklif geliyor diye sağlıyorsunuz. Bi dengeniz olsun.
İlla asıp kesip dövelim tepkisi mi verilsin, oyuncuyu ve menajerini çağırırsın şu kadar teklif getirmeni istiyorum dersin buda bir cezadır.
Adamlara bak lan fesihler, 10-20 maç cezalar havada uçuşuyor. Ee o kavga etsin satama öbürü sus yaptı o da kadro dışı kalsın nasıl para kazanacak bu kulüp.
Sağlıklı bir şekilde değerlendirip sonuca bağlanmalı.

Defolsun gitsin. Ugrasmiyorum, diliyorum. Ugrassam ne amacin ne yani sunu yazmakla ? Ben taraftarim klup ustunde tek yaptiririm sevgim ve nacizane 3-5 forma destegim. Ugrasmaymis.

he yaw, 4m euroluk yatirim yaptigin oyuncuyu, hemen gonder bakalim. ne kadar kolay yaw

Böyle konularda genelde nabzın düşmesini beklemekte fayda vardır. Yarın cezalar açıklanır, bakalım nasıl aksiyon alınacak.

7AA09211-D1F2-4B9A-887E-B727886111DD.jpeg

Doğru bugün çok top ezdi kerem kaybettiği her topla defansı zorda bıraktı. Sus işareti yapana kadar özürünü dler geçersin( he marcaoyu haklı bulduğumdan değil yaptığı aşırı ırgatlık ). Bizim iş yernde de müdürle arkadaş herkesin gözü önğnde ana bacı girmişti birbirine 2 gün sonra barıştılar kimsenin umrunfa bile olmadı. Nabzın yükseldiği anlarda insanın kontrolünü kaybetmesi çok normal

Bunlardan hiçbir halt olmaz.
O şahısın Galatasaray kariyeri bitmeli.
Fatih terim bunu yapamıyorsa el ele gitmeli.

Muslera da fesih edilmeli
Luyindama 1.5 m Euro’ya satılmalı
Taylan şutlanmalı.

İşte bu kafada bir Galatasaray taraftarı ile takım oluşturmaya çalışıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca, bu aciklamalari Marcao'nun degerini dusurmemek icin yapiyorsa cok dogru aciklamalar ama pozisyonu tekrar izleyip olayi gecistirmek icin yapiyorsa cok yanlis. Sahanin ortasinda milyonlarin gozu onunde kendi takim arkadasina kafa atan, yumruk savuran bir kisinin bu takimda yeri olmamali.

Geri
Üst Alt