- 16 Haziran 2010
- 190.944
- 133.729
- 6.478
Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao gitmiyecek, bosuna ugrasma.
Bu olaydan sonra taliban teklif eder ancaManyadınız mı arkadaşlar , gitsin dediğiniz adam 10 milyon euro bekleniyor. 100 milyon TL nereye kovuyorsun. Barıştırır birşey yokmuş gibi devam eder sonra diaiplinsiz diye satarsın. Ne kolay kadro dışı bırak yok bilmem ne
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eger Kerem Marcao'nun karisina falan kufur etmediyse Marcao yuzde 1000 hatali zaten, onyargilik bir durum yok. Ayrica adam olan birisi kendinden ciliz birine gidip saldirmaz.Keremi biraz öne çekmiş kıymetlimiz diyerek ve daha olayi anlamadan Keremin lehine onyargi olusmustur.
Bundan sonra Marcao affedilsede eski Marcao olacagini sanmiyorum
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
enseye saplak durumu olmusmizah desen var
"Ben aslında oyun içinde ikinci sarı karta, kırmızı karta dikkat demiştim ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."
Defolsun gitsin. Ugrasmiyorum, diliyorum. Ugrassam ne amacin ne yani sunu yazmakla ? Ben taraftarim klup ustunde tek yaptiririm sevgim ve nacizane 3-5 forma destegim. Ugrasmaymis.
Bunlardan hiçbir halt olmaz.Öyle iki özür ile üstü kapatilacak bir sey degil bu. Hele öyle sembolik bir para cezasi falan verirlerse hepsine cok pis söverim.
he yaw, 4m euroluk yatirim yaptigin oyuncuyu, hemen gonder bakalim.
Bunlardan hiçbir halt olmaz.
O şahısın Galatasaray kariyeri bitmeli.
Fatih terim bunu yapamıyorsa el ele gitmeli.