Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Göztepeyi de rakip kalecinin mallığından yendik zaten, biraz iyi bir kaleci olunca Ersin gibi çekirge 2. defa sıçrayamıyorKonya bizi dagitmisti![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepeyi de rakip kalecinin mallığından yendik zaten, biraz iyi bir kaleci olunca Ersin gibi çekirge 2. defa sıçrayamıyorKonya bizi dagitmisti![]()
bir tane iyi oynadığımız maç yok
Halil girince kisir bir durum kalmadi ki bu da pozisyonlari getirdi. Ben kadro olarak Lokomotiv macinin aynisini bekliyordum ki, sonradan girse Morutan ve Kerem gene oyuna buyuk etkileri olurdu. Defanstaki en buyuk sorun Aanholt'un golge savunma yapmasi, bu da oyuncuden kaynakli, ayrica sert bir 6 numaramiz yok, Taylan'in rezalet formu bu gerekliligi ortaya koyuyor. Duran toplarda evet kotuyuz bayagi, bu konuda hak veririm.Öncelikle Bjk'nin ne oynadığı gram umurumda değil
Ben kendi takımıma bakarım
Biz nerede iyi oynadık anlatın bana
Yaşlı bir takımın son 30 dakikada oyundan kopması
Genç olanın ise diri kalması gibi son derece doğal bir olayı
iyi oyuna mı bağlayacağız
Oyun moyun yok kardeşim sahada
Neyi göremiyorsunuz anlamıyorum ki
Takım hücum anlamında çok kısır en ufak bir gelişme yok
Duran top organizasyonu yok
Yanlış oyuncu değişikliklerine devam
Yanlış 11 sahaya sürmeye devam
Defansif kurgu hep hatalı
Nasıl iyi oyun oluyor
evet, sorun hücum zateniyi hücum oynadığımız maç yok.
avrupa maçlarında savunma tarafında iyiydik.
evet, sorun hücum zaten
takım hiç hücum edemeyince inisiyatif tamamen rakibe kalıyor
sürekli savunmada kalmak da bizi yoruyor ve hata geliyor bir yerde
hücum gücü bu kadar kısıtlı bir takım kurması çok büyük hata
2010-11 takımından beri en kısır galatasaray belki de
Takımın bu maçta oynadığı futboldan mutlu olana sezon boyunca mutluluk garanti!..Dogru duzgun bir elestiri göremiyorum maglup gelmenin siniri ile yazilan komik yorumlar var
Penaltiyi atmis olsak 1 puan alacaktik,benim sahsen elestirecegim nokta penalti’yi oyuna yeni giren oyuncunun atmasina izin vermesi
Onun disinda kornerler zaaa gibi yorumlar gereksiz
Moskova macinda tiki taka golünde Diagne'nin uzaktan payi oldugu icin oynatti ilk 11'de.hoca her şeyi geçtim. takım top oynamıyor, düzgün bir taktik, sistem yok, ezbere değişiklikler var, duran top çalışmıyoruz vs. arkadaş şu takımın as forvetini belirle. iyi oynayan adamı birden kesiyorsun. başka birini ilk 11 oynatıyorsun. adamda oynama şevki bırakmazsın. 3 maçtır 3 gol atıp güzel oynayan mustafa var. durduk yere adamı kesiyorsun en son ağustos ayında ilk 11 başlattığın adamla oyuna başlıyorsun. o adam da ilk yarı rezalet bir oyun oynuyor. 1 tane topu tutup arkadaşlarına pas kanalı yaratamıyor. resmen kısıtlı sayıdaki ataklarımızı rakibe atak olarak hediye ediyor. 30. dakikada çıkarman gerekirken 76 dakika oyunda tutuyorsun. akıl sır ermeyecek hareketler
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katki yapmayan yabanci sayisi katki yapan yabanci sayisindan fazla oldugu sürece 1 ileri 2 geri devam edeirz.Transfere sığınmak çok yanlış ama gerçekten kritik hatalarımız oldu transfer döneminde
1)Yabancı sınırlaması varken Muslera sezona bu kadar kötü girmişken ya Okan 'ı elimizde tutacaktık ya da yerli bir kaleci alacaktık
2)PvA 'un Euro 2020 'de oynadığı oyunu hiçi izlememiş gibi tutup 1.9 mil.€ 'dan 3 yıllık sözleşme verdik
3)Sene boyunca Gedson 'la uğraşana kadar Gedson olmuyorsa adam akıllı bir defansif orta saha transferi yapmamız gerekiyordu
Şu ana kadar oynadığımız maçlara bakıyoruz defansif orta saha yüzünden yandığımız maçlar oldu Taylan geçen sene oynadığı oyunla uzaktan yakından alakası yok geçen sene cesur yürek gibi mücadele eden adam bu sene yanından geçen adamlar müdahale edemeyecek hale gelmiş, PvA maşallah hemen her maç takımın en büyük zaafı Muslera 'da sağolsun öyle güzel hatalar yapıyor ki geri dönüşü olmayacak sonuçları oluyor
Bilmiyorum inşallah şu eksikliklerimizden ders alırız,
Yani özellikle seneye ligde 7 tane yabancı oynatabileceğimizi düşünürken Muslera ve PvA 'un şu halleriyle oynamaya devam etmesi kabul edilemezKatki yapmayan yabanci sayisi katki yapan yabanci sayisindan fazla oldugu sürece 1 ileri 2 geri devam edeirz.