Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Bjk'nin ne oynadığı gram umurumda değil

Ben kendi takımıma bakarım

Biz nerede iyi oynadık anlatın bana

Yaşlı bir takımın son 30 dakikada oyundan kopması

Genç olanın ise diri kalması gibi son derece doğal bir olayı

iyi oyuna mı bağlayacağız

Oyun moyun yok kardeşim sahada

Neyi göremiyorsunuz anlamıyorum ki

Takım hücum anlamında çok kısır en ufak bir gelişme yok

Duran top organizasyonu yok

Yanlış oyuncu değişikliklerine devam

Yanlış 11 sahaya sürmeye devam

Defansif kurgu hep hatalı

Nasıl iyi oyun oluyor
Halil girince kisir bir durum kalmadi ki bu da pozisyonlari getirdi. Ben kadro olarak Lokomotiv macinin aynisini bekliyordum ki, sonradan girse Morutan ve Kerem gene oyuna buyuk etkileri olurdu. Defanstaki en buyuk sorun Aanholt'un golge savunma yapmasi, bu da oyuncuden kaynakli, ayrica sert bir 6 numaramiz yok, Taylan'in rezalet formu bu gerekliligi ortaya koyuyor. Duran toplarda evet kotuyuz bayagi, bu konuda hak veririm.

iyi hücum oynadığımız maç yok.

avrupa maçlarında savunma tarafında iyiydik.
evet, sorun hücum zaten

takım hiç hücum edemeyince inisiyatif tamamen rakibe kalıyor

sürekli savunmada kalmak da bizi yoruyor ve hata geliyor bir yerde

hücum gücü bu kadar kısıtlı bir takım kurması çok büyük hata

2010-11 takımından beri en kısır galatasaray belki de

Bizim takımda ofansif orta saha yok. Kerem morutan olmasa pozisyona giremeyiz. Hocam böyle kadro mu olur?

evet, sorun hücum zaten

takım hiç hücum edemeyince inisiyatif tamamen rakibe kalıyor

sürekli savunmada kalmak da bizi yoruyor ve hata geliyor bir yerde

hücum gücü bu kadar kısıtlı bir takım kurması çok büyük hata

2010-11 takımından beri en kısır galatasaray belki de

boey'in yokluğu çok mühim. beşiktaş'tan da rosier'i çıkarsan hücum potansiyelleri kafadan %30 düşer, biz de 2 tane stoperden kazma bekle oynadığımız için zorlanıyoruz. ama tabi boey'le oynadığın oyunu yedlin'le oynamaya çalışmak, pereira'nın aynı oyuncularla kasımpaşa'ya da, frankfurt'a da 3-5-2 oynamasıyla eşdeğer. sergen de aynısı. o ezber oyunu yüzünden avrupa'da durmadan tokat yiyor, terim türkiye'de. ülkede birkaç iyi menajer var ama iyi teknik direktörün sayısı 2 elin orta parmaklarını geçmez.

Dogru duzgun bir elestiri göremiyorum maglup gelmenin siniri ile yazilan komik yorumlar var

Penaltiyi atmis olsak 1 puan alacaktik,benim sahsen elestirecegim nokta penalti’yi oyuna yeni giren oyuncunun atmasina izin vermesi

Onun disinda kornerler zaaa gibi yorumlar gereksiz
Takımın bu maçta oynadığı futboldan mutlu olana sezon boyunca mutluluk garanti!..

Yahu etmeyin. Bir takımın bu kadar şanslı olduğu maç nadirdir. Ofansif bakımdan hiçbir şey üretemiyor, hele de orta sahada tümüyle eziliyorken oluşan cılız ataklardan birinde güzel bir vuruşla golü buluyorsun. Skor avantajını -yine- 10-15 dk bile koruyamayıp, kanattan rahatça orta imkanı verdiğin pozisyonda kalecinin 'çuval' lığıyla berabere duruma düşüyorsun. Devamında defans ve hücum anlamında aciz kalıyorsun, bağıra bağıra gelen golü de yiyorsun. Maçın sonlarında gelen penaltı piyangosunu da değerlendiremiyorsun...Yok, ben başka maç seyretmiş olmalıyım!..

Şu maçta takımın iyi yaptığını tek bir şeyi söyleyebiliyor musunuz da beğeniyorsunuz?..

Sen gitmeden iki ileri bir geri. Maç sonu açıklamalar rezalet.Sen oyuncu yönetmeyi,kazanmayı falan unutmuşsun. Başarısız olunacaksa da deneyen ,çalışan bir teknik adamla olalım. Nasıl hakemin bazısı ince ince, görünürde adilmiş gibi isterse top oynatmıyorsa o pis inadınla taktığın oyuncuyu ince ince bitirmeyi çok iyi biliyorsun.Senin başarısız oluş şeklin çekilmiyor artık.

hoca her şeyi geçtim. takım top oynamıyor, düzgün bir taktik, sistem yok, ezbere değişiklikler var, duran top çalışmıyoruz vs. arkadaş şu takımın as forvetini belirle. iyi oynayan adamı birden kesiyorsun. başka birini ilk 11 oynatıyorsun. adamda oynama şevki bırakmazsın. 3 maçtır 3 gol atıp güzel oynayan mustafa var. durduk yere adamı kesiyorsun en son ağustos ayında ilk 11 başlattığın adamla oyuna başlıyorsun. o adam da ilk yarı rezalet bir oyun oynuyor. 1 tane topu tutup arkadaşlarına pas kanalı yaratamıyor. resmen kısıtlı sayıdaki ataklarımızı rakibe atak olarak hediye ediyor. 30. dakikada çıkarman gerekirken 76 dakika oyunda tutuyorsun. akıl sır ermeyecek hareketler

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Moskova macinda tiki taka golünde Diagne'nin uzaktan payi oldugu icin oynatti ilk 11'de.
Forvet hattini sürekli degistirmesi oyuncunun istikrarinida bozuyor. Iki mac fena oynamayan Mostafa'yi bu mac 10 dakka oynatti.

Transfere sığınmak çok yanlış ama gerçekten kritik hatalarımız oldu transfer döneminde

1)Yabancı sınırlaması varken Muslera sezona bu kadar kötü girmişken ya Okan 'ı elimizde tutacaktık ya da yerli bir kaleci alacaktık
2)PvA 'un Euro 2020 'de oynadığı oyunu hiçi izlememiş gibi tutup 1.9 mil.€ 'dan 3 yıllık sözleşme verdik
3)Sene boyunca Gedson 'la uğraşana kadar Gedson olmuyorsa adam akıllı bir defansif orta saha transferi yapmamız gerekiyordu

Şu ana kadar oynadığımız maçlara bakıyoruz defansif orta saha yüzünden yandığımız maçlar oldu Taylan geçen sene oynadığı oyunla uzaktan yakından alakası yok geçen sene cesur yürek gibi mücadele eden adam bu sene yanından geçen adamlar müdahale edemeyecek hale gelmiş, PvA maşallah hemen her maç takımın en büyük zaafı Muslera 'da sağolsun öyle güzel hatalar yapıyor ki geri dönüşü olmayacak sonuçları oluyor

Bilmiyorum inşallah şu eksikliklerimizden ders alırız,

Transfere sığınmak çok yanlış ama gerçekten kritik hatalarımız oldu transfer döneminde

1)Yabancı sınırlaması varken Muslera sezona bu kadar kötü girmişken ya Okan 'ı elimizde tutacaktık ya da yerli bir kaleci alacaktık
2)PvA 'un Euro 2020 'de oynadığı oyunu hiçi izlememiş gibi tutup 1.9 mil.€ 'dan 3 yıllık sözleşme verdik
3)Sene boyunca Gedson 'la uğraşana kadar Gedson olmuyorsa adam akıllı bir defansif orta saha transferi yapmamız gerekiyordu

Şu ana kadar oynadığımız maçlara bakıyoruz defansif orta saha yüzünden yandığımız maçlar oldu Taylan geçen sene oynadığı oyunla uzaktan yakından alakası yok geçen sene cesur yürek gibi mücadele eden adam bu sene yanından geçen adamlar müdahale edemeyecek hale gelmiş, PvA maşallah hemen her maç takımın en büyük zaafı Muslera 'da sağolsun öyle güzel hatalar yapıyor ki geri dönüşü olmayacak sonuçları oluyor

Bilmiyorum inşallah şu eksikliklerimizden ders alırız,
Katki yapmayan yabanci sayisi katki yapan yabanci sayisindan fazla oldugu sürece 1 ileri 2 geri devam edeirz.

moskovayi yendigimiz 11le cikmis olsaydi kazanmistik belki de maci

ikinci yari halil, kerem ve morutan ile yorgun bjknin icinden gecerdik

ama ft ne yapti kirilgan oyuncularimizi ilk yari yorup maci rakibe verdi

moskovayi yendigimiz 11le cikmis olsaydi kazanmistik belki de maci

ikinci yari halil, kerem ve morutan ile yorgun bjknin icinden gecerdik

ama ft ne yapti kirilgan oyuncularimizi ilk yari yorup maci rakibe verdi

Yönettiğin takimda 2 kere penaltici olmayan adamlar alip atiyorsa bir kendini sorgula hoca. Hic onlara laf etme, onlar seni takmiyor demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt