GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 188

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,8K
Sayfa
188/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl hüloğculuk sırf anti ftciyim diye skoru gelip adama bağlamak için takla atmaktır
Yediklerimiz, kaçırdıklarımız ve adi hakemlerin benzer 3 posyonun hepsinde aleyhimizde karar vermelerini göz ardı edip gelip mançiniden fln bahsedilmesinden anlaşılabilir
Gtü sıkışanın ufak akılları ile mevzuyu politik alegoriyle götürmeğe çalışması da acınılacak ezik bir davranıştır

Son vuruşlardaki talihsizlikler ve saçma hakem hataları okların hocaya dönmesine sebep verdi
Renktas sadece bir maclik bakmayalim. Illaki hakem hatalari, gol vuruslarinda talihsizlik olacak. Asil mesele bu takim yillardir top oynamiyor, her mac iskence.
Tecrübeli oyuncular getirdik cogu 1 sene dolmadi hurdalik oldu, gerilere gitti. Sonra ocagi subati bekleyin dendi. Simdi yeni genc jenerasyon getirildi, dünyanin parasi harcandi. Ortada gram ilerleme yok. Takim ben ne oynuyorum bilmiyor, her oyuncu kendi cabasiyla biseyler yapmaya calisiyor. Oyuncularin kafasini oksamayla, bir baba gibi davranmayla olmuyor. Simdi baslasin yine Ocaklar Subatlar. Haa pardon daha 3 seneye ihtiyacimiz var, ucacaginiz ondan sonra. Ayrica yedigi cezalardan dolayi her sezon bir cok macta yoktu. Burdanda takima zarar veriyor. Kusura bakmasin kendisinde disiplin olmayan bir hocadan oyuncularina pek hayri olmaz.
Biseyide tadinda biraksak, emekli olsak.
Herseyin b.kunu cikariyoruz.
Aklima Ferguson geldi, adam ne güzel en güzel dönemlerinde birakti. Emekli oldu gitti.
Hocam sende birak artik takim zarar görüyor coktandir.

Terimci değiliz çok şükür Galatasaraylıyız

Hamza hoca gibi Galatasaray a faydamın olmadığını anladığım an çeker giderim diyenler

Mancini gibi devasa tazminatı ardında bırakanlar daha büyük Galatasaraylıdır benim gözümde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav adamın eleştirilecek o kadar yönü varken niye durduk yere saçma sapan laflarla kötülüyorsunuz a

Bugün terim gitsin oyuncular %40 daha iyi olmazsa bende bişi bilmiyorum. Baba dediklerine bakmayın kimse Terimi takımda istemiyor belli
En iyi örnek Basaksehir, Emre geldi birden bire 6 galibiyet geldi. Bazen oyuncular hocalarini sevmez ve gercek performanslarini vermezler. Bizim takimda böyle. Korkudan kimse birsey diyemiyor ancak Terim babam gibi derler iyi hoca diyen az olur.

Asıl hüloğculuk sırf anti ftciyim diye skoru gelip adama bağlamak için takla atmaktır
Yediklerimiz, kaçırdıklarımız ve adi hakemlerin benzer 3 posyonun hepsinde aleyhimizde karar vermelerini göz ardı edip gelip mançiniden fln bahsedilmesinden anlaşılabilir
Gtü sıkışanın ufak akılları ile mevzuyu politik alegoriyle götürmeğe çalışması da acınılacak ezik bir davranıştır

Bugün 20 dk top oynadık hala hocanın yetersizliğini görmüyor olmak yada görmek istememek nasıl bir düşünce yapısıdır anlayamadım doğrusu o beğenmediğin hocalar da bu Galatasarayın oynadığı oyunu zaten oynatır bunun için terime zaten gerek yok

uzun süre görev almanın, geçmiş başarıların vermiş olduğu aşırı özgüven,rahatlık ve ben hep doğruyum tavırları ile başarı artık çok zor. boşa inat ve zaman kaybı başka bişey değil.

biraz sakinleşip düşününce bugünkü kaybettiği gibi başka bir maçta kaybetse övgüler dizilirdi. son 10 senede bu kadar pozisyonuna hangi derbi maçında girdik hatırlamıyorum. genç takım olmanın verdiği zaafiyetleri yaşadık. yediğimiz iki golde tamamen atmosfere kapılıp pozisyon hatasıyla yenilen goller. hakemin oyuna etki etmesi de işin sosu oldu. bu yapılanmadan vazgeçilmemeli. bu sene şampiyon olamasak da avrupada ilerleyişimizin devam etmesi ve gelecek yılların bizim olması uzak değil.

kendisi elbet bırakacaktır ancak 50 yılını verip 2 yıldızına sahip olduğu takımdan böyle değil , şampiyonluklarla başarılarla ve çiçeklerle.. 🌺

13.hafta sonunda 13 puan fark yemis olacak kuvvetle muhtemel. Her gecen hafta puan farki artiyor, rakip fark etmeksizin mac kazanamiyor ve bu macta uyduruk bir kirmizi görüp arazi oldu. Derbilerin hepsi kayip. Normal mac aldigi da yok. Gecen baktigimda 2 sene üst üste bos gecip görevde kalan teknik direktör tarihimizde 2 tane idi, biri Terim. 3 sene üst üste bos gecip hala görevine devam eden tek kendisi olacak.

Istifa falan edecegi yok. Bir gram hicap duysa istifa ederdi ama duymuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt