GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 193

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
193/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim bu oyuncu grubuyla başarılı olamaz. Marcao harici sahada hakeme itiraz eden oyuncu bile yok. Adamlar Diagne nin golünde hakemle beraber izlediler pozisyonu bizden 1 kişi bile yokdu. Son dk pozısyona itiraz eden yok. Kerem in İrfancan la pozısyonuna itıraz eden yok. Türkiyede hakemler tepkiye göre hareket edıyor.

Yanlis oyuncu tercihlerinden dolayi ligde Kotu durumdayiz

Yetenekli oyuncular dan kurulu bir kadromuz var,ligde islerin Iyi gitmemesinin sebebi kesinlikle Fatih hoca

Avrupa ligi icin takima buldugu oyun ligde yeterli olmuyor cunku kontrollu oynuyoruz

2 yeni forvet, 3 orta saha ve 2 uçan kanat, 3 tane saglam bek ile hocamız bizi yeniden ucuracaktir. Musterih olalim
''Umamıyorum evladım'' demiş ya babaanne; ben de umamıyor, müsterih olamıyorum. Onca forvet/kanat/ hele de bek geldi geçti; çoğu kendi aldırdığı oyuncuların hiçbirini beğenemedi ekabir Hocamız...Böyle geldi, böyle bitecek gibi hikaye...

takim ligde hücum yapsin birak ama risk almasinlar savunma ve kaledeki arkadas.artik kafalarına mi ayaklarina mi sikarsin bilemem,cok ciddi sansin var hala sayin terim : )

Fatih hocanın Galatasaray da sonu böyle olsun istemezdim açıkçası bize yaşattığı unutulmaz başarılar sebebiyle kendi istegiyle ben yapamıyorum artık deyip çekilmesini isterdim ama tam tersi yıldan yıla günden güne her anlamda kötüye giden kendisine olan sevgiyi saygıyı bitiren bir terim var 20sene önceki fatih terimi biraz düşünse ve animsasa yarın sabah komple mesleği bırakırdı ,yazık etti kendine yazik

Halilini tek santrfor olarak oynatmayı ihmal etme… yav aynı haltı sayısız defa yiyip her seferinde duvara toslayana ne denir ya.. kafayı yiyeceğim..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

uyku tutmadığı için sayım hocam hakkında iki kelam birşey yazmak istiyorum.

geçmiş yıllardaki sezon sonuçlarına da bakarsak, bu ligde şampiyon olacak takımın yaklaşık 2 gol ortalaması tutturması gerekiyor.

buda 38 maç sonunda 76 gole tekabul ediyor.

şimdi kahvede oturup az biraz futbol izleyen her bireyin yorumlayabileceği şekilde ileri üçlümüzün ortalama kaç gol atabileceğine bakalım.

kerem 10 gol - halil max. 10 gol - morutan max. 10 gol.

geriye kalan 46 golü ortasaha, defans ve yedek oyuncularından beklemen gerek.

senin ortasahanda sneijder, selçuk inan, talisca vb. oyuncular varsa bu mevkiden sezon sonunda toplam 20 gol katkı alabilirsin.

bizde bu oyuncular olsa bile geriye 26 gol kalıyor ve defans oyuncularımızda bekler dahil gol atmayı bilen kimse yok.

o yüzden bu kadro planlamasında şampiyon olmak istiyorsan, senin ileri üçlünün rotasyonla birlikte ortalama 50 gol civarı atması gerekiyor.

ve sanırım hoca hala halilin 30 gol atabileceğini düşünüyor... bu rakamlara çıkabilecek elinde 2 saf golcü var, sistemine uymasa da gol atmadan şampiyon olamazsın.

halil bu ikisinden iyi olsa da kariyeri boyunca bir sezonda 30 gol atamayacak.

konuşulacak çok şey var fakat asıl sorun kadro mühendisliğinde.

bir plan - strateji doğrultusunda bu yılı pas geçtik diyelim. hocanın kurduğu bu takım, 3 yıl sonunda vaat ettiği futbolu oynaması adına hiç ümit vermiyor.

kendisini çok sevip sayıyorum fakat türkiyede yaşıyoruz. bu gidişatın sonu hiç iyi değil...

Benim bekledigimden daha baskili ve iyi oynayan bir takim vardi, pozisyonlari bulduk futbol kurallari yerine getirilse maci kazanmistik topcular bitirislerde biraz daha sansli ya da yetenekli olsa farka giderdi mac. Fatih Terim'lik ne gordunuz? 2-1 kazansak kraldi degil mi?

Fatih Terim'i tebrik ederim gunun en iyilerinden biriydi malesef basari iyi olmakla ayni sey degil.

☆☆☆☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri