Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu kapatılırsa terim severler "hocamızı unutturmaya çalışıyolar" derler

-Tapatalk-

Başkanın aktif görevi devam ediyor. Dolayısı ile tuhaf olur. Ama Fatih hocanın görevi bitti. Iyi oldu kötü oldu konuşuldu zaten bu saatten sonra bize bir faydası yok. Herkesin görüşü belli bu saatten sonra iş acitmak için bel altı vurmaya döndü.

*tapatalk*

Cidden bayıyorsun ya , olmak istediğin tarzda bir insanda değilsin beceremiyorsun.Yaşında genç başka tarzlara yönel. :disgust:

adam burda söylemese başka bir konuda yine fatih terime hakaret edecektir kapatmak çözüm değil haa illa kapatalım diyorsanız galatasaray tarihi bölümünü komple kapatın çünkü forumda kimsenin tarihine saygısı yok

olsaydı fatih terime bu hakaretler edilmezdi zaten

kupamızdaki müzeler bize her zaman hocamızı hatırlatır.bence de kapatılmalı bu kadar başarılı bir efsanenin komısyonculukla hakaretlerle anılması hoş değil.

Kupaları bedavaya mı kazandı. Babasının hayrına mı kazandı. Aldığı paralar , kazandığı ün ve tatmin ettiği o lanet egosu nolcak ?

Arkadaş ben bir mesajımda dahi neden gönderildi demedim.Gönderilmesi gerekiyordu zaten.Oynattığı futbol , TFF ye laf atmasına rağmen TFF ile çalışması falan gönderilmesi için yeterli sebepler.Ama gönderiliş tarzı ve burada hakkında yapılan yorumlar yüzünden bu kadar tepki veriyorum(ruz).

Arkadaş ben bir mesajımda dahi neden gönderildi demedim.Gönderilmesi gerekiyordu zaten.Oynattığı futbol , TFF ye laf atmasına rağmen TFF ile çalışması falan gönderilmesi için yeterli sebepler.Ama gönderiliş tarzı ve burada hakkında yapılan yorumlar yüzünden bu kadar tepki veriyorum(ruz).

Dogru direkt guvenliklerle yaka paca Floryadan cikarilmaliydi

Mesela şu adamı ciddiye alıp mesaj atmak hata ama insan atıyor işte. :disgust:

18 yaşındasın gördüğün 9 şampiyonluğun 6 sında bu adam var ve bu postu atıp ben Galatasaraylıyım diye dolanabiliyorsun.

Mesela şu adamı ciddiye alıp mesaj atmak hata ama insan atıyor işte. :disgust:

18 yaşındasın gördüğün 9 şampiyonluğun 6 sında bu adam var ve bu postu atıp ben Galatasaraylıyım diye dolanabiliyorsun.

Once gorevini yapacakti kardesim gidip orda burda tupcuyle poz vermeyecekti

Geçen sene kazanılan Ordu ve Mersin maçlarında yenilmiş olsaydık bugün yaşananlar o gün yaşanacaktı.Ama sonuç odaklı yorumlar yapıldığı için o zamanlar Fatih Terim kral ilan edildi.Şimdi ise sonuç olarak kötü olduğu için bende dahil herkes sırtını döndü hocaya.Başkan eğer Fatih Terim'i ligde liderken kovsaydı bugün Terim'e sallayanların çoğu Aysal'a sallayacaktı.Aynı durum başkan içinde geçerli.Şu an Aysal'ı övüp Terim'e sallayanlar , kötü bir sezon sonu geçirirsek Aysal'a sallayacaklar.Olan yine Galatasaray'a ve taraftara olacak.Umarım başarılı bir sezon geçiririz ve bütün olanlar unutulur.

Ahahahah Unal baskanin hangi sebeple orda oldugunu biliyo musun peki de bu resmi paylasiyosun ? Emin ol adanali gibi kader arkadasligi icin orda bulunmuyodur

Bilmem ne sebeple orada olduğunu veya daha öncede attığım 5-6 resimde neden orada olduğunu.Bu adamlar işadamı ve bunların dünyasında kişisel düşünceler işlerini etkiliyorsa bu tür poz vermeleri doğal aslında.Nasıl ki Milli Takımın başına geçmek için TFF başkanıyla görüşmen gerekiyorsa buradada durum aynı.Ayrıca kader arkadaşlığı lafını söyleyen kişi Terim olsa haklısın ancak tüpçünün söylemesiyle hocaya sallıyorsanız çok garip.

Konu amacından sapıyor ikili tartışmalara dönüyor sürekli lütfen birbirimizle daha saygılı konuşalım.

Olan olmuş artık gitmiş hoca daha fazla uzatıp taraftar arasında bölünmeyi arttırmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt