Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
konu kapatılırsa terim severler "hocamızı unutturmaya çalışıyolar" derler
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu kapatılırsa terim severler "hocamızı unutturmaya çalışıyolar" derler
-Tapatalk-
kupamızdaki müzeler bize her zaman hocamızı hatırlatır.bence de kapatılmalı bu kadar başarılı bir efsanenin komısyonculukla hakaretlerle anılması hoş değil.
Kupaları bedavaya mı kazandı. Babasının hayrına mı kazandı. Aldığı paralar , kazandığı ün ve tatmin ettiği o lanet egosu nolcak ?
Sen niye birden böyle coştun ki. Egoysa kendine yarar veya zararı var.
Ego dediğin şey koca ülkeleri yok etti paşam sen ne anlatıyosun ? Tarih oku biraz
Arkadaş ben bir mesajımda dahi neden gönderildi demedim.Gönderilmesi gerekiyordu zaten.Oynattığı futbol , TFF ye laf atmasına rağmen TFF ile çalışması falan gönderilmesi için yeterli sebepler.Ama gönderiliş tarzı ve burada hakkında yapılan yorumlar yüzünden bu kadar tepki veriyorum(ruz).
Mesela şu adamı ciddiye alıp mesaj atmak hata ama insan atıyor işte. :disgust:
18 yaşındasın gördüğün 9 şampiyonluğun 6 sında bu adam var ve bu postu atıp ben Galatasaraylıyım diye dolanabiliyorsun.
Ahahahah Unal baskanin hangi sebeple orda oldugunu biliyo musun peki de bu resmi paylasiyosun ? Emin ol adanali gibi kader arkadasligi icin orda bulunmuyodur