Galatasaray'da Domenec Torrent Hem Kendini Hem Yönetimi Ateşe Atıyor

Torrent kötü yönetiyor takımı bir değişim yok , olacağa da benzemiyor. Ama artık futbolda şu gitsin bu gelsinler bitmeli belli bir zaman verilmeli herkese. Ülkenin futbol taraftarının lafına sözüne bakılmadan yönetilmeli takımlar bu ülkede herkes ekonomist , herkes siyasetçi , herkes futbol profesörü . Fm oynayan herkes gelip burada hocaya ahkam kesiyor. Torrentte FT 'de hepinizden fazla futbol bilgisi vardır yıllarca içinde olan insanlar.

Torrent ile olacağını düşünmüyorum bu benim görüşüm ama sezon sonuna hatta 1 sezon daha zaman tanınmalı bazı acılı değişimler olmalı.
Hocam torrent kalır gider bisi diyemem m diğer görüşlerinizi son derece doğru buluyorum böyle yorumları da okuyabiliyoruz şükür

Hocam torrent kalır gider bisi diyemem m diğer görüşlerinizi son derece doğru buluyorum böyle yorumları da okuyabiliyoruz şükür
Eskiden üye olsaydınız bunları çok okurdunuz malesef ki forumda yılların verdiği bir çoğalma oldu ve kalite kesinlikle düştü. Yapacak birşey yok az takılıp az yorum yazmak en iyisi.

Sirf sabirli görünmek icin berbat bir antrenörü elestirmemek'de yanlis bence.

Hele o adam, senin takiminin seviyesinde bir taraftar/medya baskisi olan bir ülkede bir öncesinde basarisizliktan kovulduysa, böyle tarz adama maks 10 mac verirsin ve isik göremezsen postalarsin.

Gidip genc ve bir önceki calistirdigi takimda iyi sonuclar adam gelip simdi bunun seviyesinde bir performans sergileseydi, o zaman belki adama sezon sonuna kadar sans verelim diyebiliriz. Ama bu adamla anadolu takimlarindan fazla gol yiyoruz. Suanki ortalamasiyla Torrentin altinda 34 maclik sezonda 70 gol yeriz gibi duruyoruz.

Hocada fazla is yoksa, zaman vererek de basari gelmez bence.

Kötü diyebilirsin ama "geçmişte daha iyiydik, şimdi daha kötüyüz" anlamında söylersen bunun çok fazla karşı tezi olduğundan bunları yazan da çok olacaktır elbette. Ayrıca İsmail Kartal daha iyi minvalinde bir şey yazdığını görmüştüm ama orada olayı tiye aldığını düşünüp cevap vermemiştim.
Geçmişte daha iyidik şimdi daha kötüyüz çok net, kötüydük daha kötüyüz de olabilir ama her şey daha kötü çok bariz. Ben lafımın arkasındayım. Hiç bir veride iyileşme yok aksine daha da kötüye gidiyor.

He penaltıdan arada gol atıyoruz işte, FT döneminde verilmeyen penaltılar verilmeye başlandı.

Torrent kötü yönetiyor takımı bir değişim yok , olacağa da benzemiyor. Ama artık futbolda şu gitsin bu gelsinler bitmeli belli bir zaman verilmeli herkese. Ülkenin futbol taraftarının lafına sözüne bakılmadan yönetilmeli takımlar bu ülkede herkes ekonomist , herkes siyasetçi , herkes futbol profesörü . Fm oynayan herkes gelip burada hocaya ahkam kesiyor. Torrentte FT 'de hepinizden fazla futbol bilgisi vardır yıllarca içinde olan insanlar.

Torrent ile olacağını düşünmüyorum bu benim görüşüm ama sezon sonuna hatta 1 sezon daha zaman tanınmalı bazı acılı değişimler olmalı.
Keşke herkes görüşünü böyle belirtse. Ben kendi takımını kursa 2. Gerets'imiz olabilir tarafındayım ancak bu dediklerini de doğru buluyorum.

Son düzenleme:
Sokaktan gecen adama sabretmekten farki yok performansindan bagimsiz. Toplam 3 milyon euroyu cebinden versin getirenler.

Ünsal futboldan anlamayan bir tip

Musap en büyük FT haterlarından kimle karıştırdığını anlamadım.

Enis de şu forumda FTci diyeceğim son kişilerden olurdu.

Benim anlamadığım adama kötü diyemiyor muyuz yav, her kötü dediğimiz gitsin anlamına mı geliyor.

İsterse 3 sene kalsın umrumda bile olmaz ama bu heriften bir cacık olmaz, er ya da geç hepiniz aynı noktaya geleceksiniz.
?

Örnek vereyim hemen: Ünsal Dar, Musap, Enis Savar örnek verebileceğim isimler. Terim'i adam akıllı eleştirmeyip iyi olunca Terim kötü olunca başkası olması. Terim'e yaşattıkları için saygım- sevgim sonsuz lakin tüm çalıştığı başkanlarla sorunlu ayrılmış biri ve kabul edelim ki Terim medyası diye de bir gerçek var Galatasaray içinde. Torrent'e 3 yıl ver de demedim en azından sezon sonuna kadar sabır etmek lazım çünkü takımın şu anda bir hedefi yok artık yani Torrent'i şuan göndermek takıma bir fayda getirmeyecek. 2 ayda da kimsenin elinde sihirli değnek yok. Sezon sonu beklenir duruma ona göre bakılır 1 ileri 2 geri giderse düzenli bir yükseliş olmazsa gider zaten. Sürekli Terim üzerinden adama vurmalar falan hoş değil.
sen demek ki yorumlara hiç bakmamışsın birader
terim'in gitmesini de söyledim

ben öyle vefasızlık yapacak biri değilim, bak sizin istediğiniz oldu, neredeyiz şu an ne oynuyoruz belli değil.

saygısızların, hocanın hiçbir iş yapmadığını söyleyenlere karşı tabii hocayı savunacağız

Ha bir de para mevzusu var.

Paramız yok ama her gün yazılan FTnin maaşı kadar maaş veriyoruz bu herife.

3 aylık oynatmayacağı topçuya 10 milyon lira falan maaş veriyoruz.

Her gün FT başlıklarında sabahlayan tipler ise ağzını açmıyor bu konulara.

"Adam gibi hakemler olsa" diyorsun da hiç bir zaman olmadı onlar. Olacak gibi de durmuyor. Özet çok fikir vermiyor o maçla alakalı. 2.yarı çok bunaltmışlardı. Uzun yıllar bu kadar bunaltan bir rakip izlememiştim. Bütün dönen topları toplayıp çok uzun süre hapsetmişlerdi ve o maçın 1-0 bitmesi hakikatten mucizeydi. Zaten bütün şansımızı geçtiğimiz sezon kullanmış olmalıyız ki bu sezon tam tersi çok şanssızız.
İlk yarıdaki oyunumuz gayet iyiydi bana göre o maç, bunu söyleyebilirim. Alanya gibi bir rakibe karşı maçı bitirecek fırsatları bulduk, hakem yarı adil olsa fişi de çekecektik. Oyun planında falan bir sıkıntı yoktu. İkinci devre aşırı boğdular onu da hatırlıyorum içim şişmişti ama kötü takımlara karşı hiçbir varlık gösteremediğimiz maçlarla kıyas kabul etmez bana göre. Bu sene 1-0 kazandığımız Konya maçını kabul ederim orada ezildik. Yine de şu notu düşmek lazım yenik durumda iken rakibe ezilmekle öndeyken baskı yemek arasında ciddi bir taktiksel ve mental fark vardır.

Dertleri kesinlikle Galatasaray onların (!)

Ft, komisyon vs ağızlarına geleni sallarlardı muhtemelen.

Her şey tamam, her yaptıklarına eyvallah bu yönetimin ama şu Jetsın olayını aşamıyorum hacı bu nasıl bir ihanettir yaw

Terim artık bırakmalıydı

Yerine gelen Torrent ise bence stajyer

TD ifadesi bile fazla

Başarılı olma ihtimali yok gibi

Umarım ben yanılırım

Her şey tamam, her yaptıklarına eyvallah bu yönetimin ama şu Jetsın olayını aşamıyorum hacı bu nasıl bir ihanettir yaw
Ona da Torrent hazır oyuncu istiyor Pulgar alındj o yüzden diye savunuyorlardı, baktılar herif cacık şimdi de Torrent Pulgar'ı istemedi demeye başladılar.

Zira Gedson Torrent için öncelik değildi başta, baktılar herif iyi oynuyor yarın Torrent çok istedi ama almadı derler.

Yönetim düzgün olsa Torrent gelmezdi yav zaten, planlama falan yoktu ortada. Kimseyle görüşmedik deyip ertesi gün adamı getirdik smsnsnsns

Geçmişte daha iyidik şimdi daha kötüyüz çok net, kötüydük daha kötüyüz de olabilir ama her şey daha kötü çok bariz. Ben lafımın arkasındayım. Hiç bir veride iyileşme yok aksine daha da kötüye gidiyor.

He penaltıdan arada gol atıyoruz işte, FT döneminde verilmeyen penaltılar verilmeye başlandı.
Çok net diye bir şey olamaz. Subjektif bir görüş olabilir ancak. Çünkü olumlu olan şeyler de var. Mesela organize hücum çalışmaları ve duran toplar.

- Hatay maçındaki 1. gol direkt çalışılmış bir yerleşim planı ile kazanılan bir goldü. (Pena olsaydı o maçı kaybetmezdik)
- Alanya deplasmanındaki gol de planlanmış bir yan top yerleşimi sonucu attığımız bir goldü.
- Keza Göztepe maçındaki ilk golde de güzel bir organizasyon var.

2. bir konu da reaksiyon verebilme. Geriye düştüğümüz 2 maçı çevirdik. Hem de son 15-20 dakika baskılar kurarak yaptık bunu. En büyük sıkıntılarımızdan biri buydu 2 sezondur.

1 ayda bu iki hususta gelişim bariz. Pena geldiğinden beri kaybetmeme serimiz vardı son Konya maçı biraz saçma oldu. Sezon sonuna kadar küçük küçük gelişimler göreceğiz ama bu oyuncu grubuyla skorlara istikrarlı bir şekilde yansır mı orasını bilemiyorum.

Ona da Torrent hazır oyuncu istiyor Pulgar alındj o yüzden diye savunuyorlardı, baktılar herif cacık şimdi de Torrent Pulgar'ı istemedi demeye başladılar.

Zira Gedson Torrent için öncelik değildi başta, baktılar herif iyi oynuyor yarın Torrent çok istedi ama almadı derler.

Yönetim düzgün olsa Torrent gelmezdi yav zaten, planlama falan yoktu ortada. Kimseyle görüşmedik deyip ertesi gün adamı getirdik smsnsnsns
Başkan şimdide çok planlı bir şekilde sürekli irtibatta olduğum isimdi diyor . Başkan zaten komple yalancı

Torrent Ft'nin ispanyol şubesi kıvamında zaten oynatmaya çalıştığı oyundan tutun oyuncu tercihlerine kadar kötü bir kopyası bu tarz bir adam gelicekse Ft neden gitti denmesi gayet doğal .

Yahu Terim'in istifa etmesi gerektiğini defalarca belirttim

Ama şu komisyoncu suçlaması resmen terbiyesizlikdir

Ulan bir kere bu adam bize gelmeden evvel 5.2 milyon TL'lik tazminatını çocuklara bağışladı

5.2 milyon TL diyorum iyi anlayın

İnsan şu suçlamayı yaparken utanır lan

Ben de şunu aşamıyorum yahu. Bu kadar tepkiden korkmak normal değil. Geçen baktım, silmiş tweeti.

IMG_0268.JPG

Gazetecileri bu şekilde ortaya atmak ne kadar etik, dediğin şeyin arkasında duramamak nasıl bir şey anlamıyorum.

oyun olarak çok daha gerideyiz

ben hater olarak tanımlamıyorum kendimi ama öyle görenler vardır belki ama buna rağmen söylemeliyim ki terimin oyunun yanından geçemez şu 8 maç

ha terimin oyunu da tudorun oyununun yanından geçemezdi ortalama olarak

bir hoca 8 maçta 1 kere dahi oyuna etki edememişse, nadir iyi yapışan işleri de bozmuşsa yerin dibine sokulur

takım sahada ezik duruyor bunu kabul etmek mümkün değil

Geri
Üst Alt