- 19 Mart 2014
- 29.511
- 30.946
- 2.718
Turgay Ciner.Elinde 13 milyon euro ile koca dünyada forvet bulama sonra git parayı son dakikada Ferit Şahenk'e bayıl.
Bunların elinde para olsa ne olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turgay Ciner.Elinde 13 milyon euro ile koca dünyada forvet bulama sonra git parayı son dakikada Ferit Şahenk'e bayıl.
Veya transfer basipara göndermek isteyen gönderir ifb gibi kendimizi tv8de rezil etmekten iyidir ama bu campaign sezon başı yapılmalıydı ztn tribün geliri yok burdan bize para yollayın denmeli idi
Doğru lan, ferit nerden çıktı. Hepsi birbirinin laciverdi gerçi.Turgay Ciner.![]()
15-20 olmaması çok mantıklı ki açıkladı bunu da 100 tl atacak durumu olmayan atmasın dua etsin oda yeter dedi. Bence de mantıklı durumu iyi olmayan kişi zaten atmasın yada çocuklar falan zaten atmasın ama dediğim gibi bunu yapacak bu yönetim değildi yapsa bile yeni yönetim yapmalıydı.hazirligi gectim adamlarda analiz yetenegi de yok
min 100 tl nedir yav hic mi halkin icinden biri yok bu yonetimde
15-20 tl yap isteyen istedigi kadar atsin
Son olarak. Canli duydumHer an transfer aciklayabilirizi ne zaman söyledi?
Elinde 13 milyon euro ile koca dünyada forvet bulama sonra git parayı son dakikada Ferit Şahenk'e bayıl.
Zaten çocukların kumbarasına göz dikmediği için minimum 100 Tl limit koyulmuş işte. Sadece durumu iyi olan bağış yapsın çoluk çocuk yapamasın diye.Kardeşim o zaman ali koç dilenirken çıkıp da çocukların kumbarasindaki paraya göz diktiler demeyeceksin adam gibi yönet de para dilenme milletten