Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Bilançoların hepsi makyajlı.

Borç alacak farkı 1.4 oldu 2.1 milyar oldu. %50 arttı yani.

Bir şeyin düzeldiği yok.
O biraz da ülkenin ekonomik sıkıntısı, döviz kuru ve koronadan kaynaklanıyor. Geçen sezon kağıt üstünde iyi kadro kurulmasına rağmen ilk 5'e bile girilmemesi de var. Sadece yönetim suçlu değil bu konuda.

Mustafa Cengiz: "Bıraktı başkanlığı, onursal başkan gibi konuşuyor. Gelecek olan yönetimlere diyor ki 'Siz de dikkat edin, kendinize gelin. Cebinizde para varsa' gibi bir şey dedi. İmkanlarınız varsa gelin dedi. Şimdi, sadece bana ayar çekmiyor onursal başkanımız."

Mustafa Cengiz: "Yapma be sevgili hocam. Bir kere eve geçmiş olsun dilemeye gelmedin. Oğlumu aradın ettin, hep 'Onun için oynayacağız' dedin, 8 kere yenildik. Ben de dedim ki 'Benim için oynamasın, söyle' dedim."

:|

asansörde kendisini tanımadığı için Gomis'i kovan başkandan Terim ile yola devam etmesini bekleyemezdik zaten.

Bir an önce seçim yapılmalı bu kulüp 12-19 Haziran'da seçime giremezse bitti demektir.

Mustafa Cengiz: "Çok güzel, dediklerini yaptık. Bütün yetkileri Fatih Terim'e verdik diyelim. Alacak mı bütün kefaletleri?"

Bu utanmazlar seçimin iptal olacağından eminler konuşmaları o yönde.

Allahinizi severseniz su terim dusmanlarini atin su forumdan bak dusman diyorum, sevmeyenlere saygim var ama dusmanlari atin gokten kafalarina bisey dusse Terimden buluyor adamlar .Cengiz sende gebercen gitcen kendi yaninda Galatasarayida goturmek istiyorsun nefret ettirdin ulan kendinden yeter.

Gercekten cok rezil aciklamalar bunlar

freni patlamis kamyon gibi

taraftar yine hashtag acmis :asd:

Ali Koç fenerlileri bu kadar sevindirmedi eyvallah Cengiz

Geri
Üst Alt